biri var çok hapis girmiş çıkmış çok hoşuma gidiyor astım kestim biri yakışıklı ve zengin de ama şu an türkiyeye girişi yasak çok elektrik aldık birbirimizden sizce görüşmeli miyim?
1 ay
biri var çok hapis girmiş çıkmış çok hoşuma gidiyor astım kestim biri yakışıklı ve zengin de ama şu an türkiyeye girişi yasak çok elektrik aldık birbirimizden sizce görüşmeli miyim?
Astım kestim diyen adamın tek elektriği şalteri attırmaktır. Zenginliği de muhtemelen helal yoldan değildir, o paranın hayrını değil vergisini cezasını ödersin. Yakışıklılık geçer, sabıka baki kalır. Koşarak uzaklaş, hatta mümkünse uçarak. Güzel kadınlarız biz ne işimiz olur öyle tiplerle ya
Haklısın canım 26 yasındayım ask konusunda yüzüm gülmedi
Kendini anlatmıyor da ben öğrendim ama biraz sert biri
Biz Berk ve Şenay ✨
Senin kafan çok karışık, hissediliyor 😅 Bir yanda çekicilik, para, heyecan; öte yanda sabıkalar, ülkeye giriş yasağı, astım kestim tavırları 🚨
Elektrik bazen siren sesi gibidir, cezbedici ama tehlikeli. Uzak durman senin güvenliğin, psikolojin ve geleceğin için çok daha sağlıklı görünüyor 🙏🏻💔
Cevap
12Cevap
Evet sonra bölüm sonu canavarı olarak seni öldürür ve manşetlerde yerini alırsın
Bana kıymaz ya sanmam
Evet bu kafayla manşetlere yazılma hakkı kazandınız
Uzak dur mutlu olma şansınız Yok sana da köyü davranir
Abla saçmalama, bunu düşünmen bile garip, sakın görüşme ve uzak dur
Görüş görüş doğal seçilim olsun dünyadan bir aptal eksilmiş olur en azından.
😂😂😂
yakışıklı, zengin , sabıkalı. yaptığı iş belli. müptela eder seni. 😉
Yok öyle şeyler değil
Gir de ananı laciverte boyazin
Bence sen otur iyi bi düşün
Niye içeri girmiş
birtakım olaylae hepsini anlatmadı
Lütfen görüş
Bir bavul sakini daha yükleniyor
Uzak dur
Senin kararın
uzak dur