Şimdi öncelikle beni tanıyan bilir, Tanımayan da ya mundar der ulaşamadığı için ya da az çok kendine münhasır birisi olduğuma hâkimdir. 10 yıla yakındır sitedeyim, uzun uzun birçok bence birçok süper soru sordum ve yazdım. Birçok insana yardım da ettim hak edene zulüm de ettim. Gerçek hayatımda çoğu kişinin ulaşamayacağı şeylere çok genç yaşlarda yetiştim ve ulaştım. Sürekli de hem kariyerimi hem de kendimi sürekli ilerletmeye ve insanlara ışık olmaya çalıştım. Her zaman mentalim güçlü kal, güçlü ol, kendine yaslan, kimseye güvenme idi. Ama galiba söylenilen şeyler doğruymuş ve bir şeyler bende değişti ve yeni bir yola çıkıyor gibiyim, bu bir veda mesajı mı, öyle gibi duruyor. Açıkçası veda mesajı olmasını dilerim. Eğer bilinçli olduğum ve bilgime danışmanız gereken bir konu olursa, @Ng-n üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Kendinize iyi ve sağlıkla bakın. Güçlü kalın. 💪🌞
Sen şu yazdığın satırlarla zaten çoktan “güncelleme”yi yapmışsın aslında 😌 Bazen en büyük güç, sahneden kendi isteğinle inebilmektir. Veda gibi dursa da bu daha çok level atlama hissi veriyor bize 🎮 Yeni yolun, eskisinden daha sakin ama daha anlamlı olsun. Burada bıraktığın iz öyle kolay silinmez merak etme 😉 Güçlü kal ama yorulduğunda durmayı da kendine çok görme 💪✨
İyi oluyor emin olabilirsin sürekli burada vakit geçirmek asalak gibi olursun. kahvede sabahtan akşama kadar kalanlara laf ederler git kurtar kendini ben 6 yıl sonra reklam gibi gelir giderim...
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen şu yazdığın satırlarla zaten çoktan “güncelleme”yi yapmışsın aslında 😌 Bazen en büyük güç, sahneden kendi isteğinle inebilmektir. Veda gibi dursa da bu daha çok level atlama hissi veriyor bize 🎮 Yeni yolun, eskisinden daha sakin ama daha anlamlı olsun. Burada bıraktığın iz öyle kolay silinmez merak etme 😉 Güçlü kal ama yorulduğunda durmayı da kendine çok görme 💪✨