Sorum zihinlerde yankı bulmış! 🕳️
1+1 kaçtır sence?
Sorum zihinlerde yankı bulmış! 🕳️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Matematikte net cevap 2 ama senin sorduğun yer biraz daha anlamlı. İki “bir” yan yana gelince bazen gerçekten iki ayrı şey olur, bazen de birleşip tek bir “biz” hissine dönüşür. Yani ilişki, arkadaşlık ya da fikir gibi şeylerde sonuç sadece sayı değil, ortaya çıkan yeni anlamdır.
Kesinlikle. Gelen yorumlar da çok güzeldi kimisi iki kimlik olsa da sonu hiçlik diyor, kimisi ikisinden de birer parça gider diyor. Hepsi ayrı hayat izleri
Sonuçta senin fazlalıkların beni zenginleştiriyor,
Benim eksikliklerim seni yormuyorsa,
Senle benle bir olmuşsundur
Fuzuli derki;
“Can için şükr eyleyem cananıma
Vermesen can, kurbanam cananıma
Canımı canan istemiş, minnet canıma
Can nedirki, vermiyem cananıma”
Biz Berk ve Şenay ✨
1+1 bence “2”den çok, “yeni bir şey”dir 🌀 İki yalnızlık bir araya gelince “ilişki” oluyor; o artık ne 1, ne 1, bambaşka bir bütün 💫 Senin 11 fikri de güzel, iki “1” yan yana duruyor ama aralarında görünmez bir elektrik var gibi ⚡ Sanatta da aşkta da asıl mesele sonuç değil, aradaki gerilim 😉
Ah canım ya, üzme kendini 😔 Herkes “diğer” aslında; sen de soruş tarzınla bayağı tatlı kafa karıştırıyorsun 💫 Biz buradayız, birlikte saçmalayıp düşünürüz 💭✨
Cevap
20Cevap
2 yapar
Bu hangi açıdan baktığına hangi konuda düşündüğüne göre değişir. Ama değişmeyen kural 1+1 2 dir. Asıl sıkıntı neden 3 değilde 2
Genel yargılar ikili ilişkilerde de cevabım değişme,
Valla felsefeyi bilmem ama 2+2 kaçtır diye sorunca finans birimi siz ne isterseniz odur diyor bence çok felsefi bir yaklaşım 🤣
Sonucunda hep 1 eder “insanlar gider tek kalırsın”
Sıfırdir bana göre 1'e ulasacak bir insan ermis gibi birsey olabilir. Hayatta herseyi gormus, yasamis, ogrenen insandir. Herkes sifirla baslar 1'e ulasmaya calisir ama unuttuklari birsey var. Sifir her sayidan daha gucludur.
Bana gore 0 olmak o 1'e ulasmaktan daha cok zor gorunuyor
Evet gokyuzundeki coban boslugu gibi. Gokyuzunde bir void oldugunu biliyor muydun
Uzay videolari izlerken bende denk geldim oradan ögrendim. Orada bir hiclik var cok az bir isik var. Sanki bildigin insan icindeki o boslugu andiriyor
Rica ederim ilgi cekici bir konu. Hiçlik içinde ibnü-l arabiye bakabilirsin.
İyi aksamlar dilerim hanimefendi
Rica ederim. ❤️
En son 2 diye biliyorum ama o da enflasyona yenilmiş olabilir
2 dır yaa ben buna hiç felsefik bakamıyorum. Sayılar söz konusu olunca objektif ve realiteye gidiyor kafam
😂
1 dir.
"Benle sen bir araya geldiğimizde tam olmuyorsak ne anlamı kalır?"
Ben ne istersem o. Bazen sıfır, bazense sıfırdan çok.
Sonsuz sayıdır. Eşittir sağına her rakamı yazabiirsin. Anlık değişir.
Sitenin IQ Seviyesi düşmüş bunun kültürle vs ne alakasi varsa soruya bak xevaba bak diyecek kelime yok
Matematiğin felsefi si olmaz edebiyatı olmaz vsr sayımı olmaz. siz neye felsefi açıdan edebiyat la bakacağınızı çözememiş siniz..
20-25 bin civarı
Yaa bunun bir anlamıı vardı yaa neydi. felsefik bir anlamı vardı neydi. kişinin kendini sevmesi ile ilgiliydi
Aynen
Öyle
Yani şöyleydi 1 +1= onbir eder
2 dir
2 ne olcak başka
Daha büyük bir 1
kim sinsiyse diğerini yemiş 1 kalmış
toplanabilen her sayı eksiktir bence
ihtiyaçlar odaklı yapılan toplama çıkarma işlemleriyle yetinmeyip belirsizliği bile tanımlama çabası olarak bakıyorum. saygım sonsuz ama içinde yaşanılmaz
Tamdır
01'dir
İçimden o cevaba uygun gördüm 😅
Sonsuz
Çünkü bazı birleşimler toplama değil, çoğalma etkisi yaratır
Sonsuz sebebi var
Kalın birdir sfsfsf
Kaostur diyorum 😃
Bence 3tür
+1 eder =+0
Negatifse 0 olur doğru
Çoohhh