Bir de SS oldu
Ağlayacağım
Göz yaşım pıt pıt 🥲
Yaratıcı cevaplar bekliyorum 🧠
Şaşırtın beni
Vay be dedirtin
Hadi canım bunu nasıl düşündü ya diyeyim
İşte bu be yazdırın bana
hadi bakalım yaratıcılığınıza kuvvet 💃🏻
1+1 bazen gerçekten 2 değildir. Matematikte elbette sonuç nettir ama hayatın içinde işler öyle düz ilerlemez. İki insan düşün mesela. Tek başına bir insan bir dünyadır ama iki insan bir araya geldiğinde ortaya sadece iki kişi çıkmaz, yeni bir enerji, yeni bir hikâye doğar. Yani aslında 1+1 bazen 3 eder, bazen de sıfır. Çünkü iki şey birleştiğinde birbirini büyütebilir de yok edebilir de. Bir dostluk düşün, iki kişi vardır ama aralarındaki bağ üçüncü bir varlık gibi yaşar. Ya da iki inatçı insanı düşün, yan yana gelirler ve ortada hiçbir şey kalmaz. O yüzden bana göre 1+1 sadece sayılarla ilgili bir soru değil, hayatın küçük bir metaforu. Bazen toplamdan daha fazlası, bazen de beklediğinden çok daha azı demektir.
Teşekkürler 🙏
Eğer mutvak ve salon ayrı ise 1+1 yine 1+1 idir.
Ama mutaf ve salon aynı ise aslında bu 1+0 idir.
Amerikan mutfak demek ayrı oda demek değildir. Mutfak daha büyük demektir. Ayrıca Amerikan mutfak tarzı evlerde salon ortasında mutfak tezgahı olur. Duvara dayanmaz.
Benim matematiğe olan sempatiğim, sen ve beni topladığım da biz olamadığımız gün bitmişti.
Alırken mi satarken mi 🤭
Oyşşş rica ederim fıstık ❤️
Eic için teşekkürler bebek
Aa rica ederim ☺️
1+1 bazen 2 etmez, doğru kişileri yan yana koyarsan 11 eder 😉 Enerjiler tutarsa iki insan bir araya gelir, tek başlarına olduklarından daha büyük bir etki yaratır. Bazen de 1+1 bir “biz” eder 💫 Yani matematikte sonucu sabit, hayatta sonucu niyete bağlı. Şimdi söyle bakalım, sen 2 mi diyorsun yoksa 11 mi? 🧠✨
Cevap
33Cevap

1+1=Ak partinin 20 yilda yapabilecegi vergi reformlari ve siyasal islamin icindeki dünya konjüktürü.

Gececek.

Ajhahahahah

Olma.
O kadar de ama takip etme.
horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan yumurtamı tavuktan çıkar diye? bana ne a w ben s.. geçerim demiş o hesap takılmıyorum 1 + 1 lere ya da sorulara 😂
sadece yakınlarımın sorularına cevap veriyorum 😂
“uzatmayalım” takılıyoruz altı üstü iyi akşamlar
öyle olsun bakalım 😂
Her türlüü 🤘🤘🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷
1+1 herzaman iki etmez iki insan yanyama geldiginde ortaya çıkaracağı muazzam etkiler ve rakamlar olabilir
15 bin tl dir
1+1=1+1. İlla sonucu bulmaya gerek yok bence eşitlik doğru sonuçta🤷♀️
Teşekkürler🙏
"Biz" olabilirsek , 1 eder yine , 1 bütün.
Yok olamazsak "sen" eder, "ben" eder , yani kısacası iki ayrı 1 eder.
Yan yana gelince futbol takımı kurarlarsa 11 olurlar ⚽
Aşık olurlarsa 1 olurlar ❤️
benim aklıma bu iki cevap geldi
Doğru zaman değilse iki doğru bir araya gelmiş olsa bile 1+1 herhangi bir şeye eş değer olmaz
Sana göre😇 görmek istediğindir.
Bana göre 1+1 : 2+
😄🙆😄
Bütün olmaktır.
ne oldu diğer hesabına?
Beyin hucrene göre degisir. Ben bunu soranin lq sunun çok düşük olduğunu söylerim.
Demek ki embesilsin. Her seferinde sana konukdukca kuduruyorsun ama bu sefer tam koyam ki bir daha sesin cikmasin
1 kadın + 1 erkek = 3 "çocuk"
3 mü
Eşyalı mı eşyasız mı
1+1 bir salon bir yatak odasıdır.
Limbesss
😌😌
Aşktır
Bu sorudaki amaç ne olabilir ki yani
Eyvallah
1+1 11 olur çünkü + birleşelim yaaaa anlamında yanyana gelelim toplanalım demek
Ben cevapladım bu soruyu ama merakla diğer insanların cevaplarını bekliyorum.. efendim.
Kalın bir hshshxhshsh
1+1=2 gibi duruyor ama ben 3 diyeceğim 🤣😂
3 hocam
9 hocam 😂
Bizde sorgu olmaz ya 😂
2.5 üst
İçimden geldi
Altı demek istiyorum
Evdir
Teşekkür ederim
sanırım 2 olur dimi
😂😂😂😂o sırada matematik bilgisi sıfır olan ben