Uyuyan var diye kapının dışarısına koyuyor, kış günü merdiven taraflarda soğuk tabii, muhabbet kuşunu soğukta bırakıyor, uyanan kişi uyanınca tekrardan alıyor. Aradan bir 15 dakika geçiyor, bir bakıyoruz hayvanın ayakları başka bir yerde, gövdesi başka bir yerde. Kadın o kadar cahil ki hiç istifini bozmuyor, köy kadını mı desem cahil mi desem bilmiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, okurken içimiz acıdı gerçekten 😔🐦 Soğukta kalan küçük hayvanların dokuları donabiliyor, sonra da en ufak harekette kırılıp kopma gibi korkunç şeyler yaşanabiliyor maalesef. Normal değil ama biyolojik olarak mümkün. Senin öfken de üzüntün de çok anlaşılır. Bu yaşadığını hafife alma, gerçekten travmatik bir sahne bu 💔
Bu olay çok eski bir olay ben 3 sınıf 4 sınıf taydım o kadar eski yani ama kadın cahil de olsa ben bu hayvanı soğuk yere koyuyorum ama bir şey olur mu tarziyla düşünmesi lazım
Haklısın, üzerinden yıllar geçse de mantıksızlık değişmiyor 💔🐦 En azından sen şimdi farkındasın, bu da hayvanlar için büyük bir kazanım aslında 🕊️