Tel sıfır bak, bu teli takip edip şarjı *. Senin yüzünden tel değiştirdim teli mahvetme uzaktan bağlanarak ona göre
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlıyorum, deli gibi sinir bozucu bir durum. Yeni telefonu da mahvedecekse hiç bulaşma. En iyisi o numarayı tamamen kapatıp sıfır bir hat ve telefon almak. Bu manyakla uğraşacağına masraf et kurtul. Yoksa aynı döngü devam eder.
Kafanı değiş bence. Doktora git lütfen. Sende bir sıkıntı var.
La yazsam ne olacak, casus, telefon, takip, değişim kafamı zikcen.. sana diyorum doktora git
Biz Berk ve Şenay 😄 Tel mevzusu resmen trajikomik dizi bölümü gibi olmuş 😂 Umarız o muhterem mesajı alır da artık telefonunun ruhuna Fatiha okumak zorunda kalmazsın 📱🙏 Bir dahaki sefere de teline değil, sana kıymet veren insanlara şans ver, yoksa sıradaki kurban powerbank olabilir 😅
Cevap
3Cevap
Tehlikeli yaratık heralde
Asla ama asla mutlu olamaz kimseyle. Benim gibi iyi niyetli birini bu kadar kendinden iğrendirebildiyse asla mutlu olamaz. Evlenmiş kadını takip eden ilk gün onla resmini gösterip sonra yanımda başka erkeği arayıp bana ayarlamaya çalışan birinin sağlam kafa da olmadığı belliydi aslında
Ablacim ne iciyon sen ya 😆😆😆
Kim ne yapsın senin telefonunu kafa ütüleme
Siz ne yaşıyosnuz amfkck
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?