Msllat temizleme abdest, namaz demeyin kılıyoruz, geçmiyor sağlam bildiğiniz bir var mı
1 ay
Kızım cinci hocayla olmaz o işler sen en iyisi psikoloğa veya psikiyatra danış o hoca haciya inanma onlara para koparan dini prim olarak kullanan kişilerdir
Kardeşim dinimizde bu var ve yaşamayan kimse bilemez ayrıca psikolog verdiği ilaçlarla sadece uyuşturuyor bir çözüm değil
Evet din de cin melek var ama sence mümkün mü boyut farkı olan bir şeyin insanı çarpması falan bunlar hurafe yine de bir psikoloğa danışın belki şizofrenisi var psikozu var
Gittik kardeşim çözüm bulamadılar bir hocayla düzeldi sonra yapan kişi tekrar yaptı geri eski halimize döndük yani böyle şeyler var emin ol
Hmm belki sizin ailede büyü yapan istemeyen biri vardır ona dikkat edin
Benim bir tanıdığım var ama bu hoca benim istediğimi yaomiyor senin işini referans olup parasız hallederim ama sende senin hocayı bana verirsen
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️
Bu konuda en kritik şey, panikle ilk karşına çıkanı “hoca” sanıp güvenmemek 🙅♀️ Birine gideceksen, önce mutlaka çevrenden referans al; gerçekten giden, fayda gören insanlar olmalı. Senden kesinlikle yüksek paralar, tuhaf ritüeller, yalnız görüşmeler, garip istekler istiyorsa uzak dur 😒 Düzenli namaz, abdest + bir psikiyatri / psikolog desteğini de birlikte düşün; bazen ikisi birden iyi geliyor 🌿✨
Cevap
2Cevap
Temizleriz sıkıntı yok
Musallatın olduğuna nasıl bu kadar eminsin*-
Nasıl anladın bende sürekli enerjisizim
Amed’de gandalf hoca var
Dalga geçme ya
Konu ne
Musallat büyü temizleme
Onu demiyorum ne yaşıyorsun sıkıntı ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?