Arkadaşlar cinci büyücü artık adını siz ne koyarsanız iyi bir hoca arıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılSevgili mümin kardeşlerim büyü yaptırmak da yapmak da büyük günahlardandir... Kişi kendi nefsinin istediği şeylere ulaşabilmek için malesef bu yollara başvuruyor ve bazı kimselerden yardım almak istiyor... Lütfen sıkıntılarınız için size yardım edeceğini söyleyerek para isteyen kimselere itibar etmeyiniz... şahsen bana bahşedilen ve vakıf olduğum bazı ilimlerle dertleri olan insanlara kesinlikle hiçbir ücret almadan yardımcı olmaya çalışıyorum... Ne bir ücret ne bir bağış ne bir sadaka kesinlikle hicbir maddi beklenti icinde olmadan önce Allah ın izni ile ve duaların tesiri ile yardimci olmaya çalışıyorum... Kesinlikle Büyü yapmıyorum oyle bir ilmim de yok fakat buyuden zarar görmüş insanlar icin dua ilmi ile yardimci olmaya çalışıyorum... eş bağlama geri getirme ayirma gibi talepleri kesinlikle cevaplamiyorum... Unutmayın yer gok dua uzerine cok afedersiniz hacetini yapamayan bir atin rahatlaması icin bile dua mevcutken buyuden cinden cinciden medet ummayiniz... instagram melankoliksofi
1510 Yorumla
Aslan+1 yılKardeş tel no var mı?
Akrep+1 yılabicim bi telefon Numarasi var mi, lütfen cok acil yardima ihtiyacim var.
Oğlak+1 yılYardımcı olabilir misiniz
Boğa+1 yılHocam benim yakınımda cin var çok kötü hep ağlıyo dayak yiyo ne olur yardımcı olurım de ben uyuyamıyorum vijdan olarak o kötüyken
Aslan1 yılBana ulaşır mısın lütfen
Akrep1 yılBen İnstagram'da sizi bulmaya çalıştım ama bulamadım. Allah rızası için banada yardımcı olur musunuz?
Akrep8 ay@Yalnızkalpqweqwe bnada yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar
Bırakın bu büyü olaylarını Allahaşkına. Girdap gibi çekilirsiniz içine haberiniz olmaz. Üzerinde bişey var mı yok mu diye gittiğin hoca da ilk diyeceği şey musallat var. İşi ticarete dökmüş kimselerden kaçının.
Ayetlerimizi dünya değerleri karşılığında değiştirmeyin, Allah sizi yaptıdıklarınızla başbaşa bırakır da Rahmetten uzaklaşırsınız
O hocalar en başta cinni ile işe başladığı için kaybediyor zaten ve geçici çözümlerle oyunlarla haberiniz olmuyor. Musallat yoksada etkiye girmeye başlıyorsunuz. Geçen bunların foyasını alanen yazdığımda sitede akrabası hoca olup parayla iş yapanlar saldırıya geçti bana, çünkü herşey ortada. Gerçeği döküncede kayboldular. Dikkat edin lütfen.1229 Yorumla
Kova+1 yıl@NetGeaR sende cin musallat olduğunda sen git bütün senin gibi çok bilmiş cahillere sana Kur'an okusunlar hatta bütün ayetleri üzerinde okusunlar eğer sen o musallattan kurtulursan ben bir şey bilmiyorum...
Kova+1 yıl@gookkhann kendi reklamını sahte hesaplarla yapmayı bırakın...
Yay+1 yıl@MedyumSukru abim bana mesaj atabilir misiniz? size ulaşamıyorum..
Yay+1 yıl@Senvaryasen1 dolandırıcı mı diyorsun?
İkizler+1 yıl@hakan0244 bana ulaşır mısın
Aslan+1 yıl@Ostere123 fikret hocaya nasıl ulaşırum acaba
Aslan+1 yıl@Ostere123 fikret hocanın numarasını atabilirmisin
Boğa+1 yılBende işlem yaptırdım. Çok sıkıntı içinde olan varsa bende yardımcı olabilirim.
Aslan+1 yıl@ostere123 banada bilgilerimni verir misin Fikret hocanın seni takip edicem
Aslan+1 yıl@ostere123 seni takip edemiyorum
Boğa+1 yıl@gulnaz3535 lutfen ben varin yardimci olun
Boğa+1 yıl@gulnaz3535 bana yardimci olur musunuz
Boğa+1 yıl
İkizler+1 yıl@Meralytt5 bana bu hoca hakkında bilgi verir misin
Akrep+1 yıl@gulnaz3535 Kime nerde nasıl yaptırdınız? Yardımcı olun.
Terazi+1 yılBilen varsa yardımcı olabilir mi
Başak+1 yıl@gulnaz3535 banada yardimci olabilir misiniz
Akrep+1 yıl@Ostere123 yardımcı olur musunuz lütfen
Boğa+1 yıl@MedyumSukru sizde var mı kurtarma ilmi
bence hemen vazgeç bu düşünceden çok günah me istiyorsan otur dua et hoca falan karıştırma
10 Yorumla
+1 yılAllah cehennemde yakar seni sonra büyük günah . 👧🔥
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
29Cevap
büyü yapan ve yaptıran allah korusun dinden çıkıyor. büyü 3 büyü günah arasında. birde bu büyü işine girenlerin genelde çocugu ailesinden birinin çocugu sakat doğar. kafir cinler musallat olur sizinle uğraşırlar kardeşim sana önerim aklını başına topla dua et allaha büyüyle felan uğraşma. he birde kendine yapılsa nasıl olurdu öyle düşün bir... büyü yapmayan düzgün bir hoca var o size yardımcı olur anlatır ahmet bekiroğlu hoca ismi yyoutube sayfası var videoları var. kardeşimi götürdüm tavsiye ederim onu
10 Yorumla
Tek bir isim bilirim ben o da Medyum Ali Gürses...
İki sene önce bir çalışma yaptırdım ben kendisine. O zamanlar yeni evliydim, eşimin başka biriyle olan yakınlaşmasını bitirmek ve tekrar bana ailesine bağlı olmasını sağlamak için. Bana vefk işlemi tavsiye etti. Hocanın dediği şeyi yapmaya karar verdim, söylediği gibi bir hafta sürede işlemi tamamladı.
Sonra resmen adamın tavırları, yaklaşımı her şeyi değişti. İlk günkü insana döndü. O zamanlar ne çektiğimi bir ben bilirim bir allah bilir. Ali Gürses hoca olmasaydı boşanma aşamasına kadar gidecektik diyebilirim. Şimdi çocuk bekliyoruz, her şey huzurlu ve yolunda. Medyumali com sitesi üzerinden bakabilirsin iletişim bilgilerine ve diğer merak ettiklerine. Kesinlikle öneririm yüzde milyon güvenilir bir adam, kendim şahit olmasam kefil olmazdım.06 Yorumla
İkizler+1 yılAllahtan korkmadan yalan konusuyorsunuz sızın reklamını yaptıgın serefyoksunu benım gıbı bınlerce kısıyı dolandırdı aynı fotokobıyı vererek 3 bın tl mı aldı ve aradıgımız da tlfn lara bıle cıkmıyor ınanmayan varsa verdıgı fotokobılerı dekontlrı burada paylasırım Allah askına bunu sıkayet edın kı reklam yapomasın
Oğlak+1 yılBende başladım 13. günüm tüm talimatlara uymama rağmen henüz herhangi bir şey yok. Burada ki yorumlarıda birkaç gündür okuyorum. Ali Gürses le alakalı okadar olumlu yorumlar falan yapılmış kendisi ile görüştükten sonra çalışmaya başladım. Bir haftam kaldı sonuç için şayet Ali Gürses dolandırıcı ise. hoooşşş benden 5.200 aldı paramı ona yar etmem üstüne birde umut ve zamanımızla oynamasıda ayrı bir traji.. Sessiz kalamam yani her yere yazarım sesimin ulaşabildiği neresi varsa uğraşırım bu adamla.. savcılığa şikayette ederim. Ve gerçekten yine dolandırıcı ise Ali gürses elimden geldiğince sizden hiç bir ücret masraf parası falan istemeden gönüllü olarak hakkınızı da ararım.. şayet dolandırıcı ise Ali gürses bunları yaparım yanlış anlaşılmasın... denildiği gibi dolandırıcı ise de bana ulaşın dekontlarınızı ve mail yazışmalarınızı kısaca elinizde ki tüm delil olabilecek herşeyin çıktılarını ya da ss lerini kvkk kapsamı dahilinde (kimlikleriniz gizli kalarak ve birer nüshası sizde kalacak şekilde) tek dosya da birleştirip şikayet oluşturur gereken cezayı alması için elimizden geleni hem kendi adımıza hem mağdur olanlar adına yaparız. Dediğim gibi az bir zamanım var verdiği sürenin dolmasına ve eksiksiz tüm talimatlarına uyarak devam ediyorum umarım sonuç alırım. Almazsam şayet ya ödesin paramı 5.200 tl ödeme istedi benden. Ödemezse de ozaman işte birlikten kuvvet doğar diyerek hakkımız için ben burada sizlerle olurum. Sizde korkmadan yanımda olursanız başka insanların bu tuzağa düşmelerini engellemiş olur ve bizi halihazırda bulunduğumuz zor sürecimizden faydalanan bizleri mağdur eden birinin de gerekli cezayı almasını sağlarız. Saygılarımla.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok iyi bir hoca var bildiğim ama herkese bakmıyor. fakat kaç arkadaşın işini çözdü yani. özellikle gönül işlerinde çok iyi. muska da yazıyor, büyüde yapıyor. ama işte öyle herkese bakmıyor, birde herkes parayla yapıyor, o para almıyor, sadece samimiyetine ve dürüstlüğüne inandığı kişilere bakıyor. kendisine yakın hissettiği kişilere.
2883 Yorumla
Koç+1 yılKeske öyle birini bende bulabilsem yuvam yıkıldı bebeğim babasız kaldı 😞😞😞😞
Yay+1 yılya hem gizli üyesin sorunu çözüp yaz şuraya
Yay+1 yılEvet lütfen hocanın numarasını verir misiniz
Terazi+1 yılKim acaba o çok ihtyacmz var numarası var mı
Başak+1 yıllütfen yazar misin bana
Yengeç+1 yılOyle hoca kaldi mi ya bana da br yardimci olsana bir konussak hocayla durum acil ve onemli sana zahmet
İkizler+1 yılkimdir bu kişi benimle iletişime geçebilir misiniz?
İkizler+1 yıl@mavilikızz11 internette bulduklarıniza gitmeyin fikret hoca var çok derin bir hoca.
Aslan+1 yıl
Boğa+1 yılBanada solermisiniz
Terazi+1 yılYardımcı olur musun
İkizler+1 yılBana da verir misin?
Yengeç+1 yılLütfen bana ulaşabilir misiniz? Aileme yapılan çok büyük bir şeyi bozdurmak için ulaşmam gerekiyor.
Koç+1 yıl@yusem1717 bana da yardımcı olur musunuz
Boğa+1 yıl@medymozhn nerden bulabilirim
Aslan1 yılBana da yardım eder misin nolur çok kötüyüm :(
Aslan1 yıl@Perihhh siz buldunuz mu
Aslan1 yıl
Aslan1 yıl@Aslı_şahin buldunuz mu hoca konuşalım mı
Aslan1 yıl
Oğlak1 yıl? Kim
Oğlak1 yılKim
Balık1 yılkim acaba çok ihtiyacım var
Balık1 yılbana da söyler misiniz
Aslan1 yılZor durumdayım bana da yardımcı olur musun
Oğlak1 yılBana yardım etme şansınız var mı
Oğlak11 ay@medymozhn banada verirmisin hocanın numarasını
Oğlak10 ayBana hocanın numarasını verir misiniz çok ihtiyacım var lütfen
Koç6 ayAy bna da yardimci olur musunuz ya lutfeeennnnn
Terazi6 ayMerhaba numarası var mı özelden yazar mısınız?
+1 yılben dine inanan biri değilim..
fakat sana islam dininin bu konu hakkında, söylediklerini söyliyeyim..
büyü yapan kişi imansızsa, ve yapılan kişinin ortalama bir imanı varsa büyünün tutma ihtimali var.. yapılan kişi imansızsa, seksen tutmaz.
ilginç ama böyle bildiriliyor..12 Yorumla
Kova+1 yılBüyü peygambere yapıldı etki etti. Ben büyülenmiş hristiyana bile rastladım. Bu söylediklerinizin aslı astarı yoktur.
Aslan+1 yılBu yalan simdikiler onu bellemis. asil onlari cok cok daha iyi tutuyor. imanlilari tutmasi asil zor cok ayet okuduklarinicin üzerindeki büyüyler cözülüyor. eski rahmetlik havasci hocamin yapdiklarinindan biliyorum. bilmeden tecrübesiz yazyirosunuz. millet ve hocalar insanlara bunu beynine sokuyor. imanizsa tutmaz diye. küllen yalan beceremiyorlar ondan. Asil tam onlari tutuyor.
Sahtekarın iyisini de çıkartmışlar.
https://i.hizliresim.com/2gDEGE.jpg10 YorumlaBilsen bir Allahın büyüklüğünü böyle şeyler yazmazdın, korkardın. Ne diyor Allah (C. c) Bir derdin olduğunda kuldan yardım isteme gel benden iste? Eee
30 Yorumlaboştan yere paranı kaptırma zkmişim onların yapacağı işi :) hayır ve şer Allahtan gelir bebeğim gerisi hikaye
10 Yorumla
+1 yılAhhh siz kadınlar ... bir gün sanada yaparlar aynısını
01 Yorumla
Soran+1 yılValla tutcak sa yapsınlar hen henüz bulamadım öyle birini
Ben büyü yaptırmadım evlilij işlemi yaptırdım ve tuttu çokda mutluyum büyü ile karıştırmayın bence başka çaresi olmayınca insan herşeyi deniyor ne yapayım normalde asla dönmüyordu bende yaptırdım
573 Yorumla
Boğa+1 yılYardimci olur msn benmde ihtiyacim. var ltfn?
Boğa+1 yılBenm de ihtiyacim var lütfen yardimci olur msn?
Balık+1 yıl@Selinn4321 size mesaj atamıyorum
Boğa+1 yılBende atamiyorum sizinki nerde nasil?
Boğa+1 yılBende birseyler istiyorum. ama dogru hoca bulamiyorum.. seninki nerde?
Kova+1 yılMerhaba banada lazım yardımcı olur musunuz
İkizler+1 yılkime yaptırdınız? benimle iletişime geçebilir misiiniz size mesaj atamıyorum
İkizler+1 yıl@Aysen321 öğrenebildin mi bana ulaşır mısın
İkizler+1 yıl@Jass20 iletişime geçebildiniz mi
Aslan+1 yılBenimle iletişime gecermisiniz
Akrep+1 yılmlkkvk bana da yardımcı olur musun size özelden mesaj atamıyorum...
Aslan+1 yıl@aylin241985 bana yardımcı olur musunuz bende hoca arıyorum
İkizler+1 yılYardımcı olur musunuz
Başak+1 yılBana da yardımcı olun lütfen
Yengeç+1 yıl@nero2020 bana yardımcı olur musun nolur
Terazi+1 yılYardımcı olur musun
Terazi+1 yıl@Selinn4321 ben yaptırdım büyücüye net tutu ama cesaret işi
Aslan+1 yılBana yardımcı olur musunuz acaba
Aslan+1 yıl
Akrep+1 yıl@nero2020 yardımcı olur musun lütfen
İkizler+1 yılmerhaba nasıl ulaşabilirim
Aslan1 yıl@Selinn4321 buldunuz mu hoca yardım edin
Aslan1 yıl@Kelebek2627 bana da yardım edin nolur
Aslan1 yıl@nupelda11 buldunuz mu hoca
Aslan1 yıl@Superior32 buldunuz mu hoca
Kova1 yıl@nero2020 yardım eder misin
Aslan1 yıl@leylaaaydınn buldum ben canım
Oğlak1 yıl@Yalnızkalpqweqwe kim acaba nerde ücret ne kadar işe yaradımı anlatrmısınız
Aslan1 yıl@E_unn olur ama nasıl
Aslan1 yıl@E_unn okey
- 1 yıl
Balık1 yılNe işlemi yaptırdınız
Balık1 yıl@nero2020 kim acaba söyler misiniz bana
Aslan1 yılBana da söyler misiniz
Başak1 yıl@mavilikızz11 öğrene bildinmi canım benim
Akrep1 yıl@nero2020 yardımcı olur musunuz kim?
Akrep1 yıl@Yalnızkalpqweqwe kim acaba yardımcı olur musunuz?
Akrep1 yılKim acaba yardımcı olur musunuz?
Aslan1 yıl@Nefertiti08 gelen giden yok o da boş çıktı
Aslan1 yılBanada yardımcı olur musun
Kova1 yıl
Balık11 ayBana da numarasını verebilir misiniz
Koç6 ayBna da yardimci olur musunnn🌺
Boğa1 ayBana da yardımcı ol ya
Büyü Yapanda Yaptıranda dinden cıkar bunu unutmayın !
Egerki birsey olmuyorsa hayırlısını istemek lazım10 YorumlaÇük kurutma büyüsü mü yaptıracaksın o değilde haram
01 YorumlaBiri bana yardımcı olsun durumum acil hoca arıyorum büyü yaptıracağım güvenilir biri olmalı
26 Yorumla
Oğlak+1 yılbulabildiniz mi benimde acil ihtiyacım varda
Terazi+1 yılBuldunuz mu birilerini bende yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Aslan+1 yıl@Armestr @biilemedim @zeynep0089 buldunuzmu
Akrep+1 yıl@Zeynep0089 hoca bulabildiniz mi bana da acilen lazım
Aslan1 yıl@Zeynep0089 buldunuz mu bana acil lazım
Aslan1 yıl@mavideniz9 buldunuz mu acil bana da lazım
Böyle birini tanıyorum ne kadar anlatsam azdır ulas bana
016 Yorumla
Akrep+1 yılyardımcı olur musunuz
Aslan+1 yıl@Brsens @DENİZ070764 @Nrcndrn buldunuzmu
Balık+1 yılYardımcı olabilir misiniz
İkizler+1 yılbana da yazar mısınız
İkizler+1 yılkim acaba
Aslan1 yıl@sevgisevgii66 hoca arıyorum siz buldunuz mu yardım edin nolur
Oğlak1 yılKim
Yengeç9 ayKim acaba bana da yazabilir misiniz kaç aydır arıyorum
Koç6 ayKimmmm bna da yardimci olun lutfennnn
Başak5 güBana da söyler misin
+1 yılbildiğiniz dürüst bir hoca. var mı. çok zor durumdayım lütfen bilgi sahibiyseniz benimlede paylaşın
013 Yorumla
Oğlak+1 yıl@nlyylmzzz aşk acısı
Oğlak+1 yılİşin oldumu peki
Terazi+1 yılBulabildinizmi siz
Boğa+1 yılBuldunuzmu hoca banada lazım
Başak+1 yıl
Boğa+1 yıl@Zeygultekin siz buldunuz mu
Aslan1 yılBuldunuz mu ben de arıyorım
Aslan1 yılBuldunuz mu
Kova11 ay@Yalnızkalpqweqwe bulabildiniz mi
Yengeç9 ay@Derin_2250 bulabildin mi kimseyi ben de arıyorum kaç aydır bulamadım
Ben daha önce gittim. İnanmazdım ama hayatımı değiştirdi. Büyük konuşmamak gerekliymiş 😉
015 Yorumla
Başak+1 yılBana'da yardımcı olur musunuz lütfen
Başak+1 yılBişey yapamadım yaa
Aslan+1 yılBana yardım edin lütfen
İkizler+1 yılbana da yazabilir misiniz
Aslan1 yılBana da yardım edin lütfen çok aradım bulamadım
Aslan1 yıl@Meraklixc ben de arıyorum hala beraber bulalım
Oğlak1 yılKim hoca
Yengeç9 ayKime yaptırdınız bana da yazabilir misiniz kaç aydır arıyorum
Yengeç9 ay@Yalnızkalpqweqwe bulabildin mi kimseyi
Burda cok dolandirici var parani aliyo sonra cevap vermiyolar
Sakin kimseye inanma para gönderme12 Yorumla
Akrep+1 yıl@Ahajjaja benim de çok ihtiyacım var siz bulabildiniz mi
biliyorum birini. bende oldu sanki.
13 Yorumla
İkizler+1 yılkime yaptırmıştınız sonuç başarılı mı lütfen bana geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
Oğlak+1 yıl@arzu987654321 bildiğiniz dürüst bir hoca. var mı. çok zor durumdayım lütfen bilgi sahibiyseniz benimlede paylaşın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüzde büyü yapılamıyor. Bak kaç kişi yorum yapmış. 1 kişi bile canlı örnek veremez
10 Yorumlabanada ulaşın yardımcı olurum :) akıl hocası
00 Yorumla
+1 yılBen biliyorum ama ismini soyleyemem
05 Yorumla
Boğa+1 yılNeden. eger gercekten isinin ehliyse soyle lütfen
Aslan+1 yıl@Koraysum @Selinn4321 buldunuzmu
Akrep+1 yıl@Selinn4321 bulabildiniz mi yardımcı olacak hocayı
+1 yılfetoşçulara git bakalım onlar işini bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdığım çok iyi bir hoca var
257 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakip isteği atıyrm sizde takp edersnz yazarm
Cevap sahibi+1 yıl@sipsy sizede tskip ataym sizde tkp atın mesajda belirteyim
Cevap sahibi+1 yılTakip ediyrm sende tkp edersn yardmcı olablrm
Yengeç+1 yılYa bana da yazar misin takip eder misin beni de
Cevap sahibi+1 yıl@Isimsiz1233 istk attm canım
Yengeç+1 yılBende takip ediyim mesaj atabilir misin
Cevap sahibi+1 yıl@Isimsiz1233 tabiki
Koç+1 yılBanada lüften
Yengeç+1 yılBana ulaşabilirmisiniz ben nasıl ulasicagiimi bilmiyorum anlamıyorum da pek bu internet ten
Yengeç+1 yılBanada istek atarmısınız mesaj da yazabilirmisiniz numarayı zor durumdayım nasıl. istek atılıyor bilmiyorum siz atabilirmisiniz?
Yengeç+1 yılTakip ediyorum
Koç+1 yılBanada yardimci olun
Oğlak+1 yılMerhabalar tanıdığım hoca var demissiniz nerede yaşıyor acaba telefonunu. Yazabilir misiniz
Koç+1 yıl@Acemiikızz banada mesaj atarmısın. Ben atamıyorum
İkizler+1 yıl@Isimsiz1233 iletişime geçebildiniz mi hoca kimmiş benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim çok kötü durumdayım
Akrep+1 yıl
Oğlak+1 yılKarşılıklı takip edersek özelden mesaj atabiliriz. Gerçekten ihtiyacı olana yardım ederim. Burada çok dolandırıldım. Kimseye güvenmeyin. Benim yaptırdığım para almıyor. Yardımcı olabilirim 😉
Oğlak+1 yıl@Crezla beni takip edersen mesaj atabilirim. Takip et lütfen
Boğa+1 yıl@aylin341985 aylin lutfen banada yardim edermisin kimdir
Boğa+1 yıl@aylin341985 banada ysrdimci ol lutfen
Boğa+1 yıl@arzu987654321 cvp verdimi
Yengeç+1 yıl@aylin341985 yalvarırım bana yardımcı olun ya çok ihtiyacım var
Boğa+1 yıl@hakan0244 alabildini, mi acaba
Aslan+1 yılBanada yardımcı olabilirmisiniz
Yengeç+1 yılBana da yardımcı olursanız sevinirim
İkizler+1 yıl
Aslan1 yılBana da hoca söyleyim lütfen
Oğlak1 yıl?
Aslan1 yıl@Zeynepp19900 cevap vermiyor ben de hala arıyorum
Balık1 yılbana da söyler misiniz
Yengeç9 ayKim acaba yardımcı olur musunuz bana da yazabilir misiniz kaç aydır arıyorum bulamadım kimseyi
Başak5 güBana da söyler misin
Buyu mu yaptiracaksin
016 Yorumla
Soran+1 yılEvey
Koç+1 yılBuldunuz mu arkadaslar
Oğlak+1 yıl@Şirinnn34 merhaba kimle calisitosujuz islem ne ycret ne aldi acaba
İkizler+1 yıl@Zehraayuc iletişime geçebildiiniz mi güvenilir birisini bulabildiniz mi?
İkizler+1 yıl@Şirinnn34 kiminle çalıştınız bana özelden mesaj atabilir misiniz? çok önemli
Başak+1 yıl@mavilikızz11
Calisma yaptinmi?
Güvenilirmi?
Başak+1 yıl🤣👍🏼👍🏼
Oğlak+1 yıl
Yengeç+1 yıl@Şirinnn34 nerden buldun
Yengeç9 ay@Şirinnn34 kimle çalışıyorsunuz bana da yazabilir misiniz
Manisa turgutlu mehmet ateş
041 Yorumla
Terazi+1 yıltakıp attım kabul edermısınzı bı sey sormak ıstıyorum
Başak+1 yılkim o numarası var mı bende oralıyım.
Koç+1 yılBanada lazim
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@Hasret01092010 hayır numarasını veren olmadı
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@Sesil0909 iletisim?
Yengeç+1 yıl@Sesil0909 bana yardımcı olur musun
Yengeç+1 yıl@nero2020 Bana yardımcı olur musunuz
Ama gerçekten bunu yapabilen birine ihtiyacım var çünkü bir kere yaptırdım tutmadı Gerçekten işinin hakkını veren biri lazım
Oğlak+1 yıl@nero2020 bildiğiniz dürüst bir hoca. var mı. çok zor durumdayım lütfen bilgi sahibiyseniz benimlede paylaşın
Oğlak+1 yıl@Öğretmen25 bildiğiniz dürüst bir hoca. var mı. çok zor durumdayım lütfen bilgi sahibiyseniz benimlede paylaşın
İkizler+1 yıl@nero2020 bana da söyler msiin
Aslan+1 yıl@nero2020 bana yardımcı olabilirmisiniz
Akrep+1 yıl@nero2020 lütfen yardımcı olur musun
Balık1 yıl@nero2020 bana da söyler misiniz
Aslan1 yıl@nero2020 yardımcı olur musunuz
Balık11 ay@nero2020 kimdir
Yengeç9 ay@user102030 söyledi mi kim olduğunu
Yengeç9 ay@Nnnnnnnnnnnnni bulabildiniz mi kimseyi
Başak5 gü@nero2020 söylet misin bana da
+1 yılİnanmayın böle şeylere
00 YorumlaKim o hoca numaradi var mı verir misin
10 YorumlaBulan var mı
00 YorumlaKim söylermisin
00 Yorumla
+1 yılBuyrun ben yardımcı ola bilirim size
00 YorumlaDolandirici yorumlarin hepsi sahte
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bulabildiniz mi?
01 Yorumla
+1 yılMerhabalar buldunuzmu
05 Yorumla
Terazi+1 yıl@Yesimmmsvwh hanqi hocadan bahsediyorsunuz
Terazi+1 yıl@Yesimmmsvwh ben yalancı değilim kardeşim benimkini niye alıp engellemiyoda sizi engelliyo sizin yalan söylediğiniz ne malum
Terazi+1 yıl@Yesimmmsvwh saçmaladıginin farkında mısın nosundan acaba nosundan bilmişmiş iyilikte yaramıyor git şarlatanlara para yedir dolandırılmak hoşuna gidiyo sanirim
Yengeç9 ay@Dilara3333 kim sizin dediğiniz hoca bana da yazabilir misiniz kaç aydır arıyorum
+1 yılVar bir tane danığım amca ama telefonu yok.
017 Yorumla
Aslan+1 yıl@Serayyymetin Nasıl ulaşırız bu adama yardım edermisini,
Terazi+1 yıl@Meldammm lütfen yardımcı olur musunuz acil bana da bi hoca lazım
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz iki defa dolandirildim dolandırılmak ıstemiyorum qerçek bi hoca mi umutlarimin hayallerimin yarım kalmasından biktim
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz evet ama şimdi fotoğraf doğum tarihi felan isteyecek ya beni tehdit ederse onları isteyip sonra bir şey yapmazsa
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz sevgiliniz tam olarak ne kadar bi sürede döndü
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz peki ne kadar ücret aliyor?
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz peki sevqiliniz size qeldikten sonra mı parayı yolladınız yani işlem bittikten sonra mı para aliyor?
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz evet ama sadece merak ettiqim için sordum peki yinede çok teşekkür ederim saqolun
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz burada herkes qörecekk numarayı 😒😒😒 sonradan silinmiyoda
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz ınstaqramim kapali dondurdum😒
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz bana mesaj qelmedi
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz profil resminde ne var seni nasıl tanıycam
Terazi+1 yıl@Hüzünlükizzsssszz bilmiyorum güvenemiyorum dolandırılmaktan çok korkuyorum 2 defa öyle oldu ve hayallerim umutlarım yok oldu haftalarca ağladım yine aynı acıları yaşamak istemiyorum 😭😭😭😭😭😭😭
Terazi+1 yıl@Leyla-aksaka yaw he he kesin öyledir sende kendini mi reklam yapmaya qeldin buraya utanmıyor musunuz insanların umutlarıyla duyqulariyla oynamayaa yazikkk
Terazi+1 yıl@Aleynannnn Bu reklamı ezberledik başka reklama qeçin hâlâ oyun oynamaya devan ediyosunuz haa utanmıyormusunuz insanların hayalleri umutlarıyla oynamaya🤬
Akrep+1 yılKim acaba
Aslan1 yıl@Zeynep0089 aynı durumu yaşadım eğer bulduysa ya da bulmadıysan bile bana ulasir misin
Banada njmarasini gercek olani veririmisiniz
00 Yorumla
+1 yıl@mlkkvk bana mesaj atar mısınız?
019 Yorumla
Yengeç+1 yılMerhaba siz hocaya ulastinizmi bana da acil lazim...
Yengeç+1 yılBana gönderirmisin özelden? Inanki bende kime güvenecegimi sasirdim. Benim bildigin hoca lar adam gibi aldiklari bilgilerlere herseyi görüyorlar soru sormadan. Ama yok siz sorun ben cevapliyim, ya da genelleme.
Yengeç+1 yılBenim faceim yok.
Yengeç+1 yılAskisi_34@hotmail. de
Akrep+1 yıl@Sesil0909 o email adresi geçersiz diyor yollanmıyor maalesef
Başak+1 yıl@Oezlem8787
Merhaba...
Hoca buldunmu?
Başak+1 yıl@Sesil0909
Eger yaptirdiysan ve dedigin gibi tutuysa, ozaman burda daha ne isin var? Ne alaka yani 🤦🏽♀️
Belliki burda sahte hocalara müsteri ariyorsun- bravo sizlere!!! Kac para veriyorlar size?😡
Aslan+1 yılNerde ve nasil ulaşırım acil bilgi verirmisin iz
İkizler+1 yıl@Hasret01092010 mesaj atamıyorum size, hoca buldunuz mu
Başak+1 yıl@Emr1223 maaaallleeessseeefffff... gercekten kac senedir ariyoruz ama yok... şaka gibi yani...
Bulan varsada buraya yazmiyor🙄
İkizler+1 yıl@Hasret01092010 ben artık böyle bir şeyin var olduğuna inanmıyorum
Başak+1 yıl@Oezlem8787 hoca buldunmu? Sonuc varmi?
Balık+1 yıl@Sesil0909 bizede iletişim bilgisini verrmsnz
Oğlak+1 yılKarşılıklı takip edersek özelden mesaj atabiliriz. Gerçekten ihtiyacı olana yardım ederim. Burada çok dolandırıldım. Kimseye güvenmeyin. Benim yaptırdığım para almıyor. Yardımcı olabilirim 😉
Oğlak+1 yıl@Redwhite006 beni takip et özelden yardımcı olayım
Koç+1 yıl@aylin341985 yardimci olur musun
Akrep+1 yıl@aylin341985 ne olur yardımcı olun
Buyur çözelim kardeş
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olabilirim?
018 Yorumla
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
Oğlak+1 yılİhtiyacı olan varsa benimde tanıdığım var. Yardımcı olabilirim
Oğlak+1 yılbilgi sahibiyseniz benimlede paylaşın
Aslan1 yılBana da yardımcı olur musunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle büyümü yapılıyo vayy be
00 Yorumlabursadamısın
115 Yorumla
Soran+1 yılKimse var mı tanidigniz
Kova+1 yılVarsa bildiğiniz biri bana da yardımcı olur musunuz
Yengeç+1 yıl@elveda_sevgili medyum Özhan'ı öneriyorum şiddetle
Başak+1 yıl@elveda_sevgili yardımcı olabilirm. Ama kendisi medyum diye geçmiyor. Bnde yaptırdm 2. işlemi de aldım yapmaya başladım
Aslan+1 yıl@medymozhn iletişim bilgisi var mı
Yengeç+1 yıl
Koç+1 yılBanada
+1 yılsahtekar hepsi
00 YorumlaKriz arayan hoca cok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yardımcı olabilirim. Gerçek birini buldum.
112 Yorumla
Oğlak+1 yılbana da yardımcı olur musunuz
Oğlak+1 yıl
Aslan+1 yılBana yardımcı olur musunuz lütfen
Boğa+1 yılKim söyleyin şuraya gelip buldum diyor yanıt bile vermiyor sunuz bu reklam ilgi çekmekten başka bir şey değil bulduysaniz neden direkt olarak yazmıyosunuz herkes aynı yapıyor ulan yok günah şu bu zaten sen hoca bulduysan bişe yaptırdın günah kazandın daha ne olucak söylesene bulduysan hoca da insanları yalvartiyorsunuz bu ne ya cidden sadece ilgi çekmek söyle bulduysan hadi
Yengeç+1 yılBana da yardımcı olur musunuz, babama ve anneme onları ayırmak için işlem yapıldığını öğrendim. Bozdurmak istiyorum.
Balık1 yılyardımcı olur musunuz
Yengeç9 ayBana da yazabilir misiniz kaç aydır arıyorum bulamadım kimseyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılumut pak. bildiğim samsunda ulaşın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@byza8y4 özelden yazilmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe icin soyle bir
09 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimle alakali
Terazi+1 yılBu hocaya nasıl ulasırız gercekten çok önemlı gerekirse sıze anlatirim lutfen yardımcı olur musun 😔😔
Aslan+1 yıl@Ceylın1987 her yer dolandırıcı yalancı üçkağıtçı ile dolu. Ben de çok aradım 6 yıl aradım bulamadım bulamıyorum çünkü gerçek hoca yok maalesef. Gerçekten işi bilenler de internette yoklar. Kırsal da yaşıyorlar ve aşk bağlama büyüsü falan da yapmıyorlar
Yani en azından benim bulduğum 3 tanesi de yapmıyordu. Böyle olunca ben de kendim çeşitli kitaplar temin edip okudum. 70 tane aşk büyüsü yazıyor kitapta. Ama hiç birini denemedim. Çünkü büyü şirk demek, şirk Allah hakkı demek. En büyük günah. Bir de tabi hiç yapmadığım bu tür birşeyi yaparken kendime veya sevdiğime gelebilecek zararları kestiremedim. Bu iki sebepten cesaret edip birşey yapmadım. Sana tavsiyem vazgeç bu işten. Takdiri ilahiye boyun ey. Ama ille de ahiretimi yakicam sorumluluk bana ait dersen ve denemek istersen özelden yaz bildiğim kadarıyla anlatayım
Aslan+1 yılBurda da gizli üyeler dolaşıyor, dolandırıcılara yönlendiriyor paranızi ve imanınizi kaptırmayin bunlara. Zor durumunuzdan faydalanıp umutları ile oynuyorlar her yer dolandırıcı yalancı üçkağıtçı ile dolu. Ben de çok aradım 6 yıl aradım bulamadım bulamıyorum çünkü gerçek hoca yok maalesef. Gerçekten işi bilenler de internette yoklar. Kırsal da yaşıyorlar ve aşk bağlama büyüsü falan da yapmıyorlar
Yani en azından benim bulduğum 3 tanesi de yapmıyordu. Böyle olunca ben de kendim çeşitli kitaplar temin edip okudum. 70 tane aşk büyüsü yazıyor kitapta. Ama hiç birini denemedim. Çünkü büyü şirk demek, şirk Allah hakkı demek. En büyük günah. Bir de tabi hiç yapmadığım bu tür birşeyi yaparken kendime veya sevdiğime gelebilecek zararları kestiremedim. Bu iki sebepten cesaret edip birşey yapmadım. Sana tavsiyem vazgeç bu işten. Takdiri ilahiye boyun ey. Ama ille de ahiretimi yakicam sorumluluk bana ait dersen ve denemek istersen özelden yaz bildiğim kadarıyla anlatayım
İkizler+1 yıl
Başak+1 yıl@Ceylın1987
Hocayla ihtibata gectinmi?
Güvenilirmi?
Oğlak+1 yıl
+1 yılGunah be!
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver hocayı
00 YorumlaNe yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılEvlimisin
00 YorumlaNaptın bulabildinmi?
01 Yorumla
+1 yılHallederiz mesaj at.
03 Yorumla
Akrep+1 yılYARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Ben varım
00 YorumlaBuldun mu?
01 Yorumla
+1 yılkorktum be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben varım
01 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Sağlam işini iyi yapacak bir hoca arıyorum. Bildiğiniz biri var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler