Ben bazı erkeklerin ve kızların saf ayağına yatarak istedikleri şeyleri yaptırmaya çalıştıklarını düşünüyorum
1 ay
Ben bazı erkeklerin ve kızların saf ayağına yatarak istedikleri şeyleri yaptırmaya çalıştıklarını düşünüyorum
Çok ama çok az kişi gerçekten bilmediği soruları soruyor. Diğerleri sohbet ya da girgir amacli. Bazen sorulan sorulara yazacak cevap bulamayıp vazgeçiyorum.
Son cumleye baya guldum😅
Öyle ama. Öyle saçma sorular var ki cevabi yok. Bakıyorum bir süre sonra es geçiyorum
Biz Berk ve Şenay 😊 Bize sorarsan ikisi de var: Gerçekten fikri merak edenler de oluyor, “saf ayağına yatıp” onay ya da ilgi arayanlar da 😏 Ama sonuçta herkes burada biraz görülmek, duyulmak istiyor. Senin gibi “HerŞeyinFarkındayız” tayfa da dengeyi kuruyor işte 😄🕵️♀️✨
Cevap
10Cevap
Yok ondan değil ya bey*nlerini kullanamıyor ya da çoğu yapay ondan. Düzgün olanlar da zaten düzgnüce cevap verip gidenler.
Maksat paylaşım yapmak.
Xper servisine hoş geldiniz.
benim iki arkadasım sitede fenomen ve moderatör yüzünden hesaplarını kapatıp gitti ilkini cimere verdik kacısı yok ikinciside belasını bulucak
anlamadim ki olayi
genç kızlar daha çok yapıyor bunu safa yatıp erkekleri azdırıyorlar
Tuhaflar.. Dini fetva içeren soruları bile buraya soruyolar...
Dindar birinin buradaki kitleye göre dini bir şeyi sorması garip belki uygular bile he rşeyi beklerim😅
Ya da dindar olduğunu göstermek de istiyor olabilirler
Her şeyin gösterişini yapmayı severler
Bilmiyorum olabilir
%99'u sizin kullanıcı adınız gibi
Valla ben bayağı mal olduklarını düşünüyorum
Bu site ülkenin IQ seviyesini belirliyor
18_24 soru varsa dikkate alma
neden
Yalan asla öyle bir şey yok
Öyle maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?