Mutluluk beni mutlu etmiyor, acı beni mutlu ediyor çok tuhaf bir şekilde. Hazır mutluluk mutlu etmiyor, çalışarak elde edilen mutluluk beni mutlu ediyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o zaman üzerinde acı vererek çalışmak seni mutlu eder çıkarımı yapıyorum, doğru mu. gırtlağını sıkarak, tokatlayarak, saçlarından kafanı bastırarak nefes alamayacağın şekilde
Acıyı sen fiziksel olarak algılıyorsun
evet çünkü ruhsal acı acıların en büyüklerinden birisidir. o yüzden işime gelen şekilde yorumluyorum sorunu.
mesela sen , kolay elde edilen bir kız olmadığın sürece seni elde eden, elde ettiği başarının keyfini sürer aynı şekilde sen de öyle. ama, zor oyunu bozar.
Benim bahsettiğim yaşam savaşı
Şunu fark ettim evde yatmak hazır para mutlu etmiyor sürekli ilerlemek gerekiyor hissiz hissediyorsun hazır mutluluk ve parada keyif alamıyorsunuz
ya konuş şimdi ne diye evrildi. tabii ki başta sağlık paran da olsa sağlığın yoksa hiçbir şey ifade etmez para kurtarmaz, ama iyileşeceğin günler yakınsa biraz sabretmen gerekecek
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında dediğin şey o kadar tuhaf değil 😊 Sürekli, hazır gelen mutluluk zamanla hissizleştiriyor; çabadan, acıdan, emekten gelen mutluluk daha “gerçek” geliyor insana. 🧠🧩
Biraz da kontrol hissi seviyorsun gibi: Acı çekiyorsun ama sonucu sen üretiyorsun. Bu, sorun değil; yeter ki kendine zarar verecek acıların peşinden koşma 🌿
Cevap
4Cevap
Seninkini garip buldum. Ben sade mutluluğu tercih ederim
Hareketli hayatım var. Sıkılacak zamanım olmuyor
Hareketli hayat en sıkıcısı
Çalış o. Hâlde
Aynıyım.
Aynısı
Benide
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?