ABD ve Rusya topyekûn bir savaşta teke tek savaşsa kim kazanır?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ABD ve Rusya topyekûn bir savaşta teke tek savaşsa kim kazanır?
Cevap
1Cevap
Kara-Hava-Deniz ve çıkartma savaşı neticesinde kesinlikle Rusya kazanır. Amerikalılar aşırı korkaktır. Vatan millet aşkı yoktur.
Amerikalıların korkak olduğunu sanmıyorum. Çok fazla savaş tecrübesi olan bir ülke Amerika. Ve militarist bir toplum Amerikalılar. Vatan sevgisi olmadığı filan da yok Amerika patriot kavramının en fazla olduğu ülkelerden birisi. Milyonlarca MAGA'cı yani Amerikan millyietçisi tip var Amerika'da. Manyak Redneck'ler, Siyahiler var Amerika'da. Ayrıca sivil silahlanmaya filan çok yaygın. Ben şahsen Amerika bir saldırı altında olduğu zaman o tiplerin boş boş oturacağını sanmıyorum. Rusların da gördük cesaretini. Ukrayna Savaşı'nda milyonlarca Rus Avrupa'ya ve bizim Antalya'ya kaçtı.
Nükleer silahın kullanılmadığı bir senaryoda Amerika Rusya'yı topyekûn bir savaşta s*ker atar emin ol. Zaten nükleer silah kullanılırsa iki ülkede de çok fazla nükleer başlık var bu dünyanın sonunu getirir ama nükleer silahın kullanılmadığı bir senaryoda Amerika Rusya'yı tüm gücünü kıllanırsa yener emin ol. Amerika Rusya'dan daha güçlü bir ülke. Rusya Amerika'nın rakibi bile değil Amerika'nın rakibi Çin.
Ben gerçeklerden bahsediyorum oyundan filan değil. Araştır bakalım lens leasei. Nazileri Ruslar tek başına mı durdurdu. Rusya'ya İkinci Dünya Savaşı'nda İran üzerinden milyarlarca dolarlık yardım yapan Rus askerlerinin tankından, topuna, erzağından, ünüfromasına, mermisinden, tüfeğine, hammmaddesinden, savaş uçağına kadar yardım gönderen kimdi. Onu geçtim. Nazileri Kuzey Afrika'da, Atlantik'te, İtalya'da durduran kimdi. Normandiya'ya çıkarma yapıp Batı Avrupa'yı ve Almanya'nın çoğunu işgal eden kimdi. Veya başka bir güçlü devlet olan Japonya'yı Pasifik Cephesi'nde yani savaşın başka bir cephesinde yenip Rusya'ya saldırmasını engelleyen kimdi. Rusya Nazilere karşı saldırısı olan Begaration operasyonunu bile ABD Normandiya çıkarmasını yapıp ikinci cepheyi açtıktan sonra başlatabildi. Stalin, Kuruşçev ve Jukov bile Amerika olmasaydı savaşın kazanılamayacağını söylemişti birde senin söylediklerine bak. Senin Rusçuğunu da Amerika yardımı olmadan Finlandiya ile olan Kış Savaşı'nda gördük. Finler karısı yaptı Rusları o savaşta. Almanya bir sürü devletle savaşmasına rağmen Rusya ise sadece Almanlara karşı savaşmasına rağmen ve Almanlardan kat kat daha fazla silaha ve askere sahip olmalarına rağmen 27 milyon leş verdiler. Savaşı tek kazanamalarınn sebebi Amerika ve kış başka bir şey değil. Almanlar Moskova'ya kadar gelmişti.
Lend lease yazacaktım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Böyle sorularda “kim yener”den çok “ikisi de kaybeder” cevabı daha gerçekçi geliyor 😅 ABD’nin ekonomik ve teknolojik gücü önde, Rusya’nın da coğrafi derinliği ve askeri geleneği çok sağlam 🧨 Ama bu kadar büyük iki nükleer gücün topyekûn savaşında kazanan olmaz, gezegen yan ürün olarak fırında pişer gibi olur 🚀💣