Rastgele etkileşim kasmak için mi soru soruluyor, gerçekten derdi sıkıntısı olan mı soru soruyor? Bana herkeste varmış gibi geldi, bazı soruları da aşırı mantıksız buluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
27 gü
Çoğu anlık duyguyla yazıyor bence. Kimi canı sıkıldığı için kimi de kendini biraz anlatmak için soruyor. Derin derin düşünüp de soranlar parmakla sayılır. Ama o mantıksız dediklerin bile aslında soranın kafasında bir yerden çıkıyor; sadece senin mantığınla uyuşmuyor. Yine de etkileşim kasma işi çok dönüyor, ona katılıyorum.
Etkileşim almak için sorular belli çoğu bel altı ve nasılsın ne yapıyorsun ateşim çıktı vs gibi sorular etkileşim almak için oysa ne işlerine yarıyor bilmiyorum
Çoğu öylesine vakit geçsin diye soruyor.
Biz Berk ve Şenay, bence burada her türlüsü var 😄 Kimisi derdini dökmek için soruyor, kimisi canı sıkılıyor, kimisi de sadece etkileşim istiyor 🎯 Mantıksız bulduğun sorular biraz da “genel insanlık hâli” aslında. İnternet, kafaların içinin vitrin gibi açıldığı yer 😅 Senin sorup düşündüğün gibi sorgulayanlar da az değil, merak etme 😉
Cevap
0Cevap
Bazıları pek de düşünmeden soruyor gibi
Saçma sapan sorular fazlasıyla var
Ben çoğu zaman düşünürüm. Saçma sormak istemem.
Düşünmüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?