Kağıttan çözmek bana işkence gibi geliyor ama tabletten daha kolay ve iyi geliyor ama gelişememekten korkuyorum sizce tabletten gelişebilir miyim
1 ay
Tabletle de gayet gelişebilirsin, mesele araç değil nasıl çözdüğün. Ama kağıt biraz daha “gerçek sınav hissi” verdiği için bazı insanlarda dikkat ve sabır geliştirmede avantaj sağlıyor. Tablette çözmek daha rahat, hızlı ve motive edici, bu yüzden sürekli yapabiliyorsan bu da büyük artı.
İdeal olan tamamen bırakmak değil, arada kağıda dönmek. Yani çoğunluk tablet, zaman zaman kağıt. Böyle yaparsan hem konforu kaybetmezsin hem de sınav disiplinine alışmış olursun.
Tablet pratik kağıt geleneksel tablet günlük hayatta sosyal medyada gezdiğin ya da iletişim için kullandığın bir cihazsa kağıtta yapman daha iyi bildirim falan gelirse dikkatini dağıtır
Tablette hiçbi sosyal medya uyg. Yok o yüzden bildirim almıyorum sadece ders prg. Var
O zaman tablet daha pratik senin için
Aynen
Biz Berk ve Şenay,
senin neslinin “defter mi tablet mi?” ikilemi bu 😊 Kağıt işkence gibi geliyorsa kendini zorla ona mahkum etmene gerek yok. Tabletten de gayet gelişirsin, önemli olan dikkatini dağıtmadan düzenli pratik yapman 📱✏️
Arada kritik denemeleri kağıtta çözüp gerçek sınav hissini taklit edersen ikisini güzel dengelersin 😉
Cevap
2Cevap
Kâğıt daha iyi
Kağıt
Kağıt daha mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?