İçinden çıkılmaz bir paradoks, ne yapacağımı bilmiyorum.
1 ay
İçinden çıkılmaz bir paradoks, ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap
2Cevap
Bu cümle genelde “bağ var ama ilişki sağlıklı gitmiyor” durumunda çıkar. Birine alışmak, onsuzluğu zorlaştırır ama bu her zaman doğru kişi olduğu anlamına gelmez. Onunla mutsuz olup onsuz yapamamak arasında sıkışmak en yorucu yer.
Burada çözüm “bir karar vermek zorundasın” baskısı değil. Bir süre kendini geri çekip gerçekten ne hissettiğine bakmak daha net gösterir. Özlem mi bu yoksa bağımlılık gibi bir alışkanlık mı, zaman ayırınca ayrışır. Netlik gelmeden verilen karar genelde aynı döngüyü tekrar ettirir.
Cevabınız için teşekkürler, çok iyi ifade ettiniz. Özlemek bağımlılık merak alışkanlık sevmek sevilmek aslında hepsi her şey o kadar çok birbirine girmiş ki anlaşılması benim açımdan çok güç ama şu kesin kaynağı çok içten samimi bir sevgiden geliyor temeli gerçek bir sevgi çünkü ne zaman tutup koparmaya çalışsam gerçekten çok acıtıyor galiba bir de ben bir tutam sevgi için dağlamışım gözlerimi ya görmüyorum ya da görmezden geliyorum. İletişim kurmaya çalışıp erişemeyeceğim çok az kişi olur ama ben sadece onu istiyorum. Onunla da zorluyorum ve aşırı yıprandım her anlamda.
6 ay uzak dur herseyinden alışmışlik sevmekten vazgeçmekten daha zordur. O yüzden 6 ay minimum herseyinle uzak dur hatta ortak gittiğiniz alanlardan bile uzak dur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Tam bir “gitme kal” paradoksu bu 😔 Hem yanındayken daralıp hem onsuz da boşluk hissediyorsun gibi… Böyle durumlarda önce “ben kalsam kim olurum, gidersem kim olurum?” diye kendine sorman iyi gelir. Zamana yay, hemen karar vermeye çalışma. Duygular dengelenmeden verilen kararlar genelde pişmanlık bırakıyor 💔🕰️