Ne onunla yapabiliyorum ne onsuz?

Yaklaşık bir senelik bir uzak mesafe ilişkim var sevgilimle yeri geliyor çok mutlu yeri geliyor çok mutsuz oluyoruz bunun sebebi ise kendinin sürekli değişen ruh hali kendisi şu an boşanma aşamasında dertleri sorunları var ve ben hep alttan almaya çalışıyorum onun yanında olmaya çalışıyorum ama o bunu sürekli suistimal ediyor konuşmalarımız gün gittikçe azalıyor ben aramasam yazmasam aramıyor yazmıyor ve ben bunu ona güzel bi dille anlatınca anladım diyor sadece böyle şeyler düşünme başımı ağrıtıyorsun bunlarla diyor konuşmayı kesmek istiyor sürekli yanlız kalmak istiyor beni sevdiğini söylüyor fakat bana zaman ayrılmıyor ayrılmak istiyorsan ayrılalım diyorum ben istemiyorum sen ayrıl istiyorsan diyor ne gitmemi istiyor ne kalmamı az önce yine bu konular yüzünden tartıştık ve telefonu kapatmak istediğini söyledi ben red edince yüzüme kapattı tekrar aradım telefonu kapalıydı bende uzunca bir mesaj yazdım kendimi ifade edicek anlamıycak yine biliyorum ya ayrılalım diyecek ya da aynı bu şekilde devam edicek ne onunla yapabiliyorum ne onsuz ne yapacağımı bilmiyorum ama mutsuzum bu ilişkide onun ilgisizliginden dolayı fakat çok seviyorum oda ayrılamıyor ne yapacağız bilmiyorum bu durumu yaşayanlar görüşünü bildire bilir mi?

Ne onunla yapabiliyorum ne onsuz?