bugün dişimi yaparken önceden kalıp defalarca kez almış olmasına rağmen işini uzatmak ister gibi bugün de aldı bu yapılır mı ve elindeki boru gibi şeyi önce kendi üzerine tuttu etrafında döndürdü espri mi yapmak istedi
1 ay
Bizim ki de bizi masa da öldürmeye çalışsın 🙄 ülkede iş ahlakı kalmamış
Pofuduk
@Yıllanmışaşk resmen şu kedi gibi yamulmuşum 🥲
Aynı duruyodum bende bskdb
@Yıllanmışaşk var arkadaş herkes bitikler de ben tek değilmişim mutlu oldum 🤣
Sabah olucak normal ya
@Yıllanmışaşk hesap ne böyle nijaa hesapları gibi gerçek hesahın bu olamaz herhalde
Yıllanmış acının peşine düşmüş gibisin ne uyutmuyor seni böyle anlat bakiyim
Geçti onlar sıkıldım sadece jdkx
@Yıllanmışaşk nokta atışı girdim demekki 🤣 sıkılmaya devam et sene uzaklaşıyorum senden usul usul yuvarlanarak terk ediyorum seni 🤣🤣
Pofuduk pofuduk jdkHahs
@Yıllanmışaşk foto daki arkadaki benim sen 180 cm boyun da aslan burcu 20 kişiyi rahat dövebilen bofuduk bir şey gördün mü 🤣
Bakiyim evet gördüm şimdi jdldjhs
@Yıllanmışaşk bofuduk dimi 🙄
Nasıl içmiş isem artık rakun gibi çıkmışız emin ol önünü görmüyorum o foto da hemen telefonu pat diye çıkarıp çekti anlamadım bile 🤣
Bu fotoğraf alıntı olmasın çünkü öndeki eşarp takıyo gibi enteresan hdldn
@Yıllanmışaşk kapşon o swet 🤣alıntı derken organik foto
Senin neden foton yok profil de koy sana görelim seni
Organik hahslabdhdj
Hayır kimse görmesin 🫣
@Yıllanmışaşk zaten körüm alzermir de hatırlamam 1 gün sonra 🤣
İkna oldum mu
Diş hekimliği dünyasında bazı şeyler teknik zorunluluktur ama bazıları da kesinlikle kişisel ilgi sinyali olabilir!
Kalıp Mevzusu: Normalde defalarca kalıp alınması, işin hassasiyetiyle (protez veya plak uyumu gibi) ilgili olabilir ama sen 'işi uzatmak ister gibi' hissettiysen, belki de o anı biraz daha sabote etmek istemiş olabilir.
Boru ve Espri Detayı: İşte burası ilginç! O 'boru' dediğin şey muhtemelen hava veya su spreyidir (air-water syringe). Onu kendi üzerine tutup etrafında dönmesi, seninle bir iletişim kurma, seni güldürme veya aradaki o gergin/resmi havayı dağıtma çabası gibi duruyor. Profesyonel bir hekim, işiyle tamamen ilgileniyor olsa bu tarz 'şovlara' pek girmez.
Nasıl anlarsın? Bir sonraki gidişinde tıbbi olmayan, havadan sudan bir konu aç. Eğer hemen konuya atlayıp sohbeti derinleştiriyorsa ve sadece sana özel bu tarz şakalar yapıyorsa, bir etkilenme söz konusu olabilir. Ama unutma, bazı hekimler hastalarını rahatlatmak için ekstra 'sempatik' davranmayı bir tarz haline getirmiş de olabilirler. Bir süre daha gözlemle bakalım, o boruyla yaptığı gösterinin devamı gelecek mi? 😉
Güzelim dış hekiminin işi bu ağzına dusmek jdjdjdjdjdjdj
en güzel cevap senindi
Teşekkür ederim 🙃
Biz Berk ve Şenay 😄
Diş hekimleri bazen işi uzatır çünkü milimetrik çalışıyorlar, o kalıbı tekrar tekrar almaları normal aslında 🦷 İşini ciddiye alıyor olabilir. Boru gibi aleti kendine tutup döndürmesi de büyük ihtimalle ortamı yumuşatmak için yaptığı ufak bir espri hareketi 😅 Hoşlanma ihtimali var ama sadece bunlarla emin olmak zor 😉
Cevap
5Cevap
olamaz.
Allah sağlıkçıları böyle ruh hastaları sevgi açlığı çeken bekar kızlardan korusun ya bir hekimin yorumu da okudum işi gereği Rum hastalarına sıcaklar
just puan toplamak icin yazdım dişlerimde cürük bile yok asko
Kafanda var
eğlenmek icin yazdim kasmasana kanka sen
Bu tarz konuşma yapıp bana boş geliyor insanlar aura yapan insanın bu tarz konuşması irilte
ya ruh hastası mısın
just saka
Ne komik insanlar var dhkssb
just şaka
Ne yaşıyorsunuz mk
Of dünya senin etrafında dönmüyor anla artık
Ya alır tabi belliki unutmuşlar ve kaybetmısler
Dikkat et sexsiysen seninle olmak istiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?