+1 yılBuluttan nem kapan varlık=Türk
Babam doktor ve evet onu hiç akşam, gece bir hastasıyla mesajlaşırken konuşurken görmediğim çünkü Türk insanının ciğerini biliyor :) Resmen görmemişlik bu yaptığınız, başka bir şey değil. Okulda iyi not için öğretmene yaltaklanırlar, iş yerinde patrona, hasta olduklarında gittikleri doktora. İyi niyeti suistimal etmekten başka bir şey değil. Bir de pişkin pişkin sevgilisi olduğunu söylüyorsun. 13-15 yaşında olsan ergenlik diye bakılır. Sevgilisi olan birini beğenmek -belki-normal olabilir ama adamın, senin yüzünden sevgilisiyle arası açılır mı vs. umrunda değil resmen :) Gece 4'te hocamla konuştuğum oldu, arkadaşımla konuştuğum oldu. Gerekirse gece yarısı-sabah demeden yardım etmek için konuşurum tabii, uzun uzun da anlatırım. Çevremdeki insanlar da iyi kalpli oldukları için zaman fark etmeksizin beni arayıp/ben aradığımda bana yardımcı oluyorlar. Bir kere bile birimizin aklına böyle bir şey gelmedi. İyi niyetli olmak, her fırsatı değerlendirmeye çalışanların karşısında saf olmak haline dönüşüyor ama işine bağlı her insan karşılık beklemeden, zamanı düşünmeden yardımcı olmaya çalışır zaten. Her şeyden bir anlam çıkarmadığımız için geniş olan biz oluyoruz sonra, ne güzel dünya ya :)213 Yorumla
Soran+1 yılBakın sizin anlattaklarınız doğru olabilir ama o karakterde bir kız degilim ne bir doktora dusucek kadar nede evet sevgilisi var ama beğendiğimde sevgilisinin olduğunu bilmiyordum evli değil sonuçta evet bunu inkar etmiyorum ayrılırsa ayrılsın tabi kimseyi ayırmak da istemem ama ben şu an acı çekiyorum neden? Neden ben tamam yanlış biri olabilir ama oldu şu an tedavim bitti ve ben onu unutamıyorum olmadı bir türlü yapamıyorum bunun icinde cabaladım biraz oldu veya olmadı ya da o beni anladı ama hem bir hekim olduğu için duygularından kactı sevgilisiyle arasının nasıl olduğunu bilemem ama ben şu an baya kötüyüm benim yaşadığım durum sizinde başınıza gelebilir.
- +1 yıl
Beğenmene bir şey diyemem fitne-fesat düşüncelerle işim olmaz. Söylediğin şey saplantı. Zayıflığa da hiç gelemem. Değerler, her şeyin önündedir. İstediğin psikologla konuşabilirsin, hiçbirisi sana bu durumun normal olduğunu söylemeyecek hepsi "saplantı" tarzında teşhis koyacak, sana bunu direk ifade edeni olur, dolaylı yoldan söylemeye çalışanı olur, orasını bilemem ama sağlıklı bir insan bu duruma normal bakmaz. İnancın var mı bilemiyorum ama Tanrı hiçbir zaman kalbine gereksiz bir acı yerleşmesine izin vermez. Ben böyle inanıyorum. "Yasak Aşk" vs. diye bir şey yoktur, o "aşk" değildir. İnancın yoksa da şöyle diyebilirim doğada her şey bir düzen içinde ve yine hiçbir şey nedensizce gelip seni bulmaz. "Sadakat" kavramı evrensel bir değerdir ve hayvanlarda bile olmasının sebebi bunun akılla, mantıkla ilgisi olmamasıdır. Bir insanın gerçekten sevdiği insanın hayatında başka biri olamaz kısaca. Buna ister kimyasal uyum de, ister başka bir şey ama bir şey bunu engelliyor.
- +1 yıl
8 saat uyuyup 16 saat nefes almaya zor zaman bulacak şekilde yaşamak, yaşamaktır.
Böyle yaşayan biri de inan bana acı filan çekmez, çekse de hissetmez, aklına gelmez :)
Dünyada o kadar acı çeken insanlar varken "gerçek" bile olmayan bir şey için bu kadar karalar bağlamak sadece bencillik ve kafasızlıktır. Bencilliktir çünkü verimini azaltır ve senin verimine ihtiyacı olan birsürü insan var. Kafasızlıktır çünkü bir defa yaşayacağın hayatta 1 saniye bile yalan yaşamak istemezsin ve bunu ancak ölüm geldiğinde anlarsın. Ölümü görmeden bunu anlayanlar akıllı olanlar.
Soran+1 yılEvet haklısınız kesinlikle ama aşk olmasa bile bende bu asla saplantı haline gelmedi sapkın biri de değilimdir bende kendime şaşırıyorum nasıl bu kadar zayıf olabildim diye ama olabiliyoruz işte hepimiz insanız sonuçta ben o gün gittiğim diş doktoruna bunu kafamda kurarak gitmedim sonuçta başka bir yerde karşıma çıksaydı keşke ama orda oldu o sayede tanıştık tamam tabloya bakınca gerçekten normal gözükmüyor veya ben çok bencil biri gibi duruyorum ama öyle değil burada şimdi tabi her detayı anlatamıyorum vs ya da anlattım diyelim onu kişinin kendisinin o an yaşayıp hissetmesi gerekiyor benim yaşadığım şeyleri ben size burda 30 saat anlatsam yine de beni çok iyi anlayamazsınız dediğim gibi sizinde başınıza gelebilir, bu hayatta herkesin başına gelebilir tabii ki bende istemezdim bu şekilde olmasını ama yapıcak bir şeyim de yok.
- +1 yıl
Sapkınlıkla "saplantı" farklı durumlar.
Bazı durumlar için "insanız" diye bir şey olamaz, bana göre.
Herkesin başına her şey gelmez. Hayatın tamamı insanların elindedir, tamamı.
Bir seçim yaptığında onun önünü arkasını görebildiğin kadar diğer seçimini yaparsın ama önünü arkasını tamamen göremiyor olmak, senin elinde olmadığı anlamına gelmez.
Bu yüzden benim başıma da, benim istemediğim hiçbir durum gelmez.
21 yaşındayım ve şimdiye kadar -ergenlik dahil- yaşamadım. Bundan sonra da olmayacak diye kesin konuşabilirim çünkü şimdiye kadar "Olmayacak" dediğim hiçbir durum olmadı.
Ve dediğin gibi, başka yerde karşılaşsaydınız etkilenmeyecektin çünkü atmosfer etkiledi, o adamın kendisi değil. Bir insanı sersefil halde, 5 kuruşsuz ve akli dengesini yitirmiş durumda hayal ettiğinde de sevebiliyorsan seviyorsundur. Gerçek "sevgi" böyle bir şey. Bu yüzden dünyada gerçekten "sevebilmiş" insanların sayısı iki elin sayısını geçer mi geçmez mi, bilinmez.
Soran+1 yılEvet kendim istedim kendim gördüm ve beğendim sevdim demek yanlış olur ama çok beğendim diyelim sevmek için çok tanımam ve bir şeyler yaşamam gerekiyor şimdi diyiceksiniz acı çekmen içinde bir şeyler yaşaman gerekiyor ama o öyle bir acı değil işte çok değişik benim biraz aklım da karışmış olabilir ama bunu gerçekten hissettim yani kelimenin tam anlamıyla hissettim evet belki doktorun bana hiç ilgisi yok ya da olmamıştır da hiç bunu bilemem ama eğer bir şey olur da yaşarsam bundan da asla pişmanlık duymam çünkü ben hep iyi oldum bu zamana kadar ve en çok üzülen de ben oldum ama artık yaptığım hiç bir şey için bu böyle olmıyıcak.
- +1 yıl
Hep bahaneniz de bu :)
Emin ol, senin ya da benim ya da bir başkasının "en iyi hali" bile yeterince "iyi" değil.
O yüzden hepimiz kötüyüz dert etme yani ve hepimiz ne yaşadıysak hepsini hak ettik :)
Çektiğin acıları vs. hepsini hak ettin demeye çalışıyorum :)
Pişman olmaman seninle ilgili bir durum. Yüzsüzlük diyoruz biz buna.
Soran+1 yılEvet ben yüzsüzüm kabul ediyorum çok mesaj attım cok kez gittim muayeneye ama hepsi benim hoşlandığımdan dolayi benim kaybedicek bir şeyim yoktu en azından içimde kalmadı
- +1 yıl
Dediğim gibi tedavi olmalısın.
Böyle davranman sadece o adam veya bu durumla ilgili değil.
Soran+1 yılKusura bakma da buna sen karar veremessin beni burdan yazdığım kadarıyla tanıyorsun beni görmedin bile psikolog musun sen?
- +1 yıl
Bunu bilmek için psikolog olmaya gerek yok. Ben kesin bir teşhis koymadım ama normal bir durum olmadığı her sağlıklı insanın ve psikoloji kitaplarını biraz okuyan bir insanın bilebileceği bir şey. Dediğim gibi, benim karar veremeyeceğimi düşünüyorsan gidip istediğin psikologla konuşabilirsin :) Ben gayet eminim söylediğim şeylerden.
Soran+1 yılKendimi adapte edebiliyorum çok şükür antidepresan kullanacak kadar bir durumum yok fakat evet biraz takıntı da yapmış olabilirim ama istiyorum
- +1 yıl
Bahsettiğim şey antidepresan kullanmak değildi zaten.
En İyi Cevaplar
Mesaj attıysan numaran onda da vardır. İstese nasıl oldunuz vs. diye mesaj atarak konuşmayı ilerletirdi bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sevgilisi var cekiniyo olamaz mı yani
- +1 yıl
Çok mantıklı fatma
+1 yılsevgılı ol bence dişleri bedavaya yaptırırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz taktik ver bakalim😀
+1 yıl:D Yeni doktor mesleğine hevesli ve işini severek yapıyor olamaz mı?
Her şeyi bu yönlere çekmeyelim lütfen. Benim de diş doktorumun numarası bende var her gittiğimde de bana da diyor bir şey olursa beni arayabilirsin diyor, şimdi benden hoşlanmış mı oluyor? Basit düşünme lütfen.21 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana öyle geldi biraz sanirim beğendiğim icin
+1 yılSevgilisi varsa sıkıntı değil iyiyse sana karşı valla ilerle kaçırma
036 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilerleyebilirim? Kontrol 2 ay sonra
- +1 yıl
Bul bahaneyi yaz... yaaa
Soran+1 yılYok ya yazamam cidden nr bahanesi yapicamm cok zor bu seferde salak durumuna düşmek istemem acikcasi
- +1 yıl
Ne alaka ilgisini bir öğren yaaa
Soran+1 yılNe yazarak öğrenicem
- +1 yıl
Selam lar kelamlar yazmiya başla sonrası gelir yaaa
Soran+1 yılAlakası yok 👎🏻
- +1 yıl
bir şekilde yaklaşmayı denemelisin
Soran+1 yılYani sizin dediginiz gibide yaklaşmam açıkcası
- +1 yıl
Ya şimdi durum ortam bilgim yok... onu sen ayarlican
Soran+1 yılYani ortam dediginiz tek klinikte gordum baska bir ortam yok acıkcası biraz problemli bir durum
- +1 yıl
Hımm... senin arada oraya uğrama şansın yol üstüymüş gibi
Soran+1 yılNeden uğrıyım ve bana uzak bir yer
- +1 yıl
Hımm ya ortamı sen biliyosun diyorumya.. yol göstermeye çalışıyorum... sen baya etkilenmiş hoşlanmışsın bir şekilde yol bulman lazım... tek taraflı gidiyosun temiz duygularla
Soran+1 yılAynen öyle gercekten hoslanıyosa benden yakın davrsnırım ama nasıl bir tepki icinde olur bilmiyorum ama hic böyle de olmamıstı ya
- +1 yıl
Yani yakınlsşmanın yolunu bulmalısın... en azında kafan rahat eder yaa... tertemiz bişeyler uyanmış hazır içinde bir dene yaaa
Soran+1 yılNasıl denicem umarim dis etlerim kötü olur tekrar gitmek zorunda kalırım ve tedavim uzar🤣
- +1 yıl
😂😂😂 yak beee 😂😂😂 abartma 😂😂 yaptır bibtatlo ne bilem bişey uğra yanına teşekkür için sayende rahatım iyi sonuç galiba gibisinden devam et işte... kasma kendini yaaa... ucunda ölüm yok yaa 😀😀
Soran+1 yılHaklısın ama ben tedavi sürecini beklicem sanırım cunku cesaretim yok benim böyle bir seye ve sevgilisi var oda disci sanırım
- +1 yıl
Tamm bakalım... ama içine güzel kalbine söyle oda beklesin... o şuanda baya yol almış senden önde
Soran+1 yılÖyle öyle ama yapıcak bise yok
- +1 yıl
Tut biraz kendini.. bayan güçlüdür çok güçlü.. biraz sabır... ikiay onun la yatıp onunla kalkıp onunla gezme... kaldır koy bir kenara şimdilik beklesin bir kenarda
Soran+1 yılEvett öyle olucak bir süre
- +1 yıl
tamam bakalım... başarılar...
Soran+1 yılYa @terapistt tekrardan ben mesaj attım ve bana stres durumumu sordu canınızı sıkan bişey var mı bu ara dedi Kontrol icin tekrar çağırdı
- +1 yıl
tamam işte kapı açılmış.. devam et akışına bırak
Soran+1 yılAma sevgilisi var nasil olucak bu iş karisir mi sence ya desteğe ihtiyaçım var
- +1 yıl
Zamanın akışına bırak bakalım
Soran+1 yılAkışına birakmak istemiyorum çünkü o doktor benim bişeyler yapmam lazim
- +1 yıl
Zamanın akışı derken irtibatı kur ondan sonra akışa bırak dedim.. pes et demiyorum yani
Soran+1 yılİrtibatı kurdum da bak yine koptu hep tedavi sadece farklı olarak stres sordu Onuda her doktor sorar
- +1 yıl
Kurucaksın muhabbeti işte
Soran+1 yılAman
- +1 yıl
orayi ara söyle dayanamiyorum disim agrioyr
- +1 yıl
burdamisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbenimde diş doktorum gayet yakışıklı ve sevgilisi var ayrıca biz de wp den konusuyoruz ben ona abi diyorum o da bana bazen kanka , gülüm, abicim diyor ne var bunda neden başka taraflara çekiyorsunuz ki ben de 21 yaşındayım doktor abim de 26 filan bence senin bakış açın farklı canım oturup mantıklı bir şekilde düşünmen gerek. doktorun ilgili diye farklı yerlere çekme lütfen sen üzülürsün sonra :/
19 Yorumla
Soran+1 yılAbi mi yalnız ben doktoruma abi falan demem asla bey diye hitap ediyorum ve başka yerlerle çekmeye çalışmıyorum
- +1 yıl
nasıl çekmeye çalışmıyorsun yalnız tüm dediklerinin tersini diyorsun şu an farkındamısın? :d
Soran+1 yılNe alakası var evet onunla sevgili olmak istiyorum
- +1 yıl
canım sen demedinmi 10 kez wp den konustuk filan bence o da hoşlandıgımın farkında hatta altta yazmışşın belki sevgilisini sevmiyordur falan diye bunlar doktorunun sana ilgisini başka yerlere çekmek değil de nedir :/
Soran+1 yılOf umrumda değil ya
- +1 yıl
heh şöyle ol boşver ben sen üzülme diye dedim sallaa :)
- +1 yıl
ve emin ol böyle bir şey için gözyaşlarını dökmeye hiç değmez amaann ;)
Soran+1 yılAy evet ama ilk defa birini bu kadar beğendim yine olmadı neyse bir 6 ay sonra tekrar giderim muayeneye
- +1 yıl
azmini takdir ettim cidden :D hayırlısı diyelim :)
+1 yılAdamın sevgilisi var. Bence olmaz o iş. bir kere vebal var. Ayrıca el sıkışması gayet medeni bir hareket. Sürekli numarasını hatırlatması da işi gereği. Çünkü alerjik reaksiyondan dolayı ağır ya da acil bir durum olduğunda doktorun senden mesul. Bence kendine sevgilisi olmayan seni gerçekten seveceğin birini bul. Çünkü günah , vebal.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece begeniyorum ya ama sevgilisini sevmiyorsa nerden biliyoruz yani sonucta aşk bu belli olmaz ve ayırmak gibi bir niyetim yok
- +1 yıl
Sevmese niye daha sevgili olsun ki. hem sadece beğeniyormussun. Sana düşen Allah sahibine bağışlasın demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yönlendirmek istemem ama ortada bir şey olmamış.
Antibiyotik tedavileri diste daha hassas olabiliyor bu sebeple bir şey olursa beni ara demesi normal.
Devlette numara pek vermezler ama bazen verirler acil bir şey olunca hasta ulassin diye
Özelde zaten bir numara illaki verilir iş yeri veya doktorunki
Bundan bence anında özel bir şey arama cunku bir şey görünmüyor ki112 Yorumla
Soran+1 yılAma her defasında hatırlatması bana normal gelmedi acikcasi
Cevap sahibi+1 yılBenimde doktorum var her gittiğimde randevu alacağın zaman ara der mesela şimdi ben bundan adam benle görüşmek istiyor mu demeliyim?
Diş hassas bende tel tedavisi gördüm biliyorum her an sorun yaşanabilir bu sebeple numaram var ara derler doktorun işi o bir aksilik çıkarsa ulasamazsan doktor suclu duruma düşmemeli
Bu kadar abartmayin bence ://
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaşımda bir şey olunca arıyor diş hekimini veya hastaneye gideceği zaman ondada numara var ve adam evli diğer hastalarida arıyor
Soran+1 yılBak ama diyiş tarzı öyle ayrıca sevgilisi var sadece ve evli değil genç 25 yasinda falandır neden olmasın
Cevap sahibi+1 yılTamamda sana öyle geliyorda olabilir belki adamın deme şekli öyledir başka bir hasta daha senin gibi düşünüyor olabilir yani bu söylediğin çok belirsiz bir şey bekar olan başka doktorlarda numara verip bir şey olunca ara diyebiliyor bu baya rastlanan bir durum
Soran+1 yılUmut yok diyorsunuz yanii 😒
Cevap sahibi+1 yılUmut yok demiyorum bu analttigindan çok bir şey bekleme diyorum
Cevap sahibi+1 yılBirde sevgilisi kesin varsa zaten hiç anlam çıkartma kesin normal diyordur yani sen hoşlandığını için özel bir şey bulmak istiyorsun ve öyle geliyor mesela bu bahsettiğim arkadaşımın doktouda genç iste her zaman yüzük takmıyor ve hastalarla hep ilgili ama aslında özel bir ilgi yok sadece iş gereği iyi davranıyor
Soran+1 yılSevgilisi umrumda değil cunku ben aralarında bir sevgi aşk göremedim görsem böyle bir sey yapmazdım zaten
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama sen hep dışardan bakıyorsun olaya açıkçası bir doktor istemediği birlikteliği yurutmez zaten heleki erkek hani kadın olsa bir şeyler bulabiliriz. sana telefon numarasını vermesinde klasik bir durum ara demesi de öyle. cunku dis hassas antibiyotik alıyorsanız daha hassas ben çok görüşüm arkadaşlarımı dişçiye ordan biliyorum bir sorun çıkma ihtimaline karşı ara derler
Cevap sahibi+1 yılBen başka bir doktora gidiyorum hep der numaram var ara randevu al diye diğer hastalarada söylüyor klasik bu
Soran+1 yılOlabilir ben beğendiğim icin yanlıs anlamış olabilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim evli bile olsa senin icin fark edecegini sanmam. :) Sevgilisi olan erkek bana yaklassa da set cekerim. Amaci eglenmektir, bulmus da seni sazan gibi tabii ki faydalanmak ister. Evlenecegi kiz mesafelidir sana gore cirkin de olsa demek ki cocuk kizin temiz ve evlenilecek biri oldugunu gormus seni de sevgilisi olan erkege asilacak bir kiz oldugunu... Aci gercekler bunlar. Daha kucuksun, yol yakinken kendini basit gostermekten kacin bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılBak beni tanımıyorsunuz ilk defa böyle birini begendim sevgilisi olması umrumda değil acikcasi evli olsa tabiki durum başka ama ayrılır diye dusunuyorum ve cocuk o tipte biri değil zaten ben öyle bisey sezersem direk bırakırım
Cevap sahibi+1 yılBir ablan olarak sana secenekleri sunayim gerisi sana kalmis. Ya sevgilisi olmayan ve ciddi niyetli iyi bir erkek bulacaksin ya da bunu sevgilisinden ayirtip (ayrildim diyecek sana yatana kadar) hayatina kucuk bir sil. lik olarak devam edecek ve hep "Acaba sevgilim su an hangi kizi muayene ediyor?" diye dusuneceksin. Cunku sevgilisini seninle aldatacak kadar seref. siz biri seni de aldatir emin ol.
Soran+1 yılMerak etme sevgilisinden ayırmak gibi bir niyetim yok aldatsın da demiyorum tabiki sadece ben begendim yani ama olursa da tabi neden olmasin
Cevap sahibi+1 yılGüncellemenden birşey anlaşılmıyor.
Canısı bence sen abartmışsın el sıkıp tokalaşmak gayet medeni bişey doktorun tabikide tokalaşabilir. Her seferinde numaram var diyorsa bir sorun olursa ulaşman için diyodur. Sevgilisi olan adamdan bile bile hoşlanabilmen tuhaf geldi.
011 Yorumla
Soran+1 yılYa evet belki abartmış olabilirim ama yaklaşımları samimi gercekten ve her seferinde numaram var demesi onu. Açısından tuhaf bir durum bence her seferinde hatırlatması
Soran+1 yılŞöyle bir durum söyliyim o zaman size baska bir antibiyotik yazdı oda bende alerji oldu baya kötü oldum tekrar haber verdim ben ondan dolayı ama 🤷♀️
Soran+1 yılEvet özel bir yer ama daha önce orda gittiğim bir doktor vardı ve diş yaptırdım kaplama ama ondan hic öyle bir sey duymadım ayrıca teyzem de cok gider doktora hepside hödük gibi acikcasi
Soran+1 yılCanım bak numaram var demesi 1 olur anlarım ama her seferinde bunu dile getirmesi de bir mesaj atma beklentisi hissiyatını uyandırıyor anladın mı 3 kez söyledi cunku
Soran+1 yılSevgilisi var ama belki hoşlandı benden aşık demiyorum ya da begendi ama cesaret edemiyosa?
Soran+1 yılHaklısın başkasına yapmıcagı ne malum ama işte
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılİtilip kakılmaya nasıl alıştıysanız biri normal şekilde nazik davranınca kesin bir şey hissediyor damgası vuruyorsunuz, sevgilisi var. Yoluna bak.
31 Yorumla
Soran+1 yılSen yanlıs anlamıssın bence itilip kakılmakta nr alakası var ayrica daha önce senin dediğin gibi itilip de kakılmadım genelde doktorlar kasıntı olduğundan dolayı böyle düşündüm
Bazı doktorlar hastalarını önemser bazıları ilgilenmez sende önemseyen diş doktoruna denk gelmişsin senin gibi kaç tana hasta gidiyor belki sana davrandığı gibi başkalarına da öyle davranıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi bilemem yani bunu ama farklı bence konuşurken cok göz teması kuruyo
Bazı doktorlar samimilerdir. Misal cuma günü gittim doktora sanki 40 yıldır beni taniyormus gibi davrandı. bide tedavisi süren bir hasta olduğun içinde öyle davranıyor olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılTabikide olabilir ama ısrarla bir mesaj attım diye her seferinde numarasının olduğunu hatırlatması normal mi sizce
Soran+1 yılEvet olabilir ama her seferinde
Soran+1 yılYok ben zaten bisey yapmam ya ama seviyorum sanırım
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlerjisi olup olmadini sormadan antibiyotik yazan butun doktorlarin burdan ta... kac insani oldurduler adiler
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisiniz 1. Antibiyotik alerji yaptı baska yazdı oda alerji yaptı yeni mezun sanırım
- +1 yıl
Hanfendi yeni mezum ya da 50 yasinda okullarda bunlari ogretiyorlar bu yamyamlara ama ole bir zamandayizki doktorlar komedi hicbiseyden anladiklari yok kopya cekerekmi gelmisler torpillemi bilmiyorum bildim tek sey bunlar doktor degil insan katili bolesine onemli bir meslek sahibi olucak vasfa sahip degiller antibiyotikler insan olduruyor her gun haberlerini okuyorum nasil hala bole sorumsuzca davranabilirler yanlis anlamayin size sitem etmiyorum bole yazmisken icimi dokuyorum sadece olesine kutsal bir gorev bole yeni yetmelere verilmemwli
Soran+1 yılHaklısınız
Canım ben sağlkçıym ve gel bir buradaki doktorları göre olabilir tabi genel olarak yaşça genç istiyorlar
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaş farkı var aramızda 7 yaş falan
Soran+1 yılVar sevgilisi ama öyle biri olduğunu zannetmiyorum
Soran+1 yılMesaj atmıstım numaram var ondada
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılBelki tek tafaflıdır belki sadece sen etkiletmişsiniz sana öyle geliyordurYada tam tersi çözecek olan sensin duygularınla hareket et
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an duygularımla hareket ediyorum ama kimseye de anlayamıyorum biraz platonik bir durum oldu valla ya napicagımıda bilemiyorum
Zor bence. Senin gibi kaç kişi gelip şansını deniyordur o doktorda.
015 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende zor diyorum ama belli olmaz tabı
Soran+1 yılNasıl deniyicem yanlıs bisey de yapmak istemiyorum
Soran+1 yılMesaj atmam sacma olur bence
Soran+1 yılİlk sefer değil daha önceden 2 kez mesaj atmıstım
Soran+1 yılAçıkcası sarkıntı yapmak gibi de istemiyorum oluruna bırakıyım
Soran+1 yılEvet beğendiğim icin ama bir kız olarakta ilk ben yaklaşmak istemem ve ya o benden hoşlanmadıysa
Soran+1 yılSevgilisi var yanlıs anlaşılmak istemem
Soran+1 yılBelki olabilr ya şans
+1 yılYok daha neler ya adam belki hastalarına karşı iyi davranıyor iyice saçmaladınız ha?
05 Yorumla
Soran+1 yılBak canım her defasında numaram var demesi neyi işaret ediyor sence sen olsan ne düşünürsün 3 kere aynı şeyi söyledi cunku ve ben daha önce hic bir doktorla el sıkışmadım bu farklı bir şey ayrıca tedaviyi uzatmak istedi ama nasıl bisey yapıcagını bilemedi o yuzden 2 ay sonrasına kontrol verdi bu normal mi sence?
- +1 yıl
Yaa bak olabilir. Öğretmen öğrenci ilişkisi olduğu gibi hasta doktor ilişkiside olablir. Ama eğerkş her hastasına karşı böyleyse hislerinde yanılıyorsan bağlanma üzülürüsün derim
Soran+1 yılYok bağlanmıyorum ama sadece begendim zaten aşk falan yok şu an ama olsa da fena olmazdı cunku iyi birisi belli yani
- +1 yıl
Tanıdığın bir diş rahatsızlığı olan arkadaşında gitsin aynı tavrı onada var mı dene bir . Eğer sana yaptıklarını onada yapıyorsa kişiliği öyledir. Eğer ki ona mesafeliyse o davranışo sadece sana özeldir hoşlanmıştı o zaman belki birşeyler olur
Soran+1 yılBu dediğin pek mümkün değil yerleri uzak bıraz
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılPardon da sevgilisi oldugunu bile bile nasil hoslanabiliyosun?
Bu sitedeki bazi pembeler ne kadar ahlaksiz ya126 Yorumla
Soran+1 yılSadece begeniyorum anladın mı
- +1 yıl
emin ol çok fark etti
Soran+1 yılAdam evli çocuğu var demedik herhalde ayrıca sevgilisi de cok cirkin
- +1 yıl
Sevgilisinin dis güzelliginden sana ne
Konustukca batiyosun resmen
Soran+1 yılAman cok biliyo kaptan evet
- +1 yıl
@Gizlııs15 yapilan ahlaksizligi sirf hemcinsin oldugu icin mazur görebiliyosun ya yuh gercekten
- +1 yıl
@Gizlııs15 basbaya da destek veriyosun normal bir seymis gibi goruyosun hic kivirma simdi
- +1 yıl
@Gizlııs15 pembeler dedigim anda gulme krizine girmismismis
Bu konuda kotu deneyimi olan insan boyle piskin bir tavir takinmaz - +1 yıl
@Gizlııs15 hoşuma gitmedi çünkü laubali tavrın ve burnunu sokuşun
- +1 yıl
@Gizlııs15 uzatan sensin. Yorumuma salça olman en başından hayçtaydı bir kere
Bundan sonra herhangi bir yorumuma salça olmazsan sevinirim
Hadi güle güle - +1 yıl
@Gizlııs15 iyice yüzsüzleştin yol alır mısın lütfen
- +1 yıl
@Gizlııs15 gerçek yüzünğ gösterdim şimdi işte
Laflara bak laflara - +1 yıl
@Gizlııs15 anca engellemeyi bilirsiniz zaten sizin gibiler
Benim yapmam gereken şeyi o bana yapmış
Kıçım - +1 yıl
Haklısın, bence @kaptanpırays
- +1 yıl
@pocomotoist tesekkur ederim
+1 yılsevgilisi varsa ne yapsin seni bosa heveslerin 😀😀😀😀
10 YorumlaHadi hayırlısı olsun yeni maceralara yelken açıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBence acamiyicam ümit yok gibi duruyo
Soran+1 yılÖyle ama işte
+1 yılnefes alan herşeyin size yürümesi :DDDDDD
böyle doğuyorsunuz11 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var ilgili davrandı diyorum ama tam detay anlatamadıgım icin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde diş hekimi ablam ve onun arkadaslarini taniyorum. Cogusu bu sekilde davraniyor. O yuzden hic bosuna kaptirma kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılAma farklı davranıyor ben anladim yani konuşurken falan
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi varken seninle bu sekilde farkli konusmasi da onun serefsizligi.
Soran+1 yılHaklısınız fakat ben cidden etkilendim napmam lazim hic bilmiyorum ya daha önce hic böyle bisey basima gelmedi
Hacı bos degildir ha diyelim istedigin oldu gönul eylendircek sende bunu kabul edicekmisin bosver beaa kendi denginle cik konus alcatma kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle bişeyi kabul etmem zaten ayrıca dengim nerden biliyosun bende saglikciyim
+1 yılInceden inceden yürü sen ama gerçekten hoşlanıyorsan
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi nolcak onu dusunuyo musun kucuk f. aise
- +1 yıl
@bendevizbuzzz ayıririz jskxjsnsjxj :D yaşasın kötülük
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılBiraz duzgun olun ya bilio bilmeden yargılıyosunuz
Adam ise yeni başlamıştır o yüzden hastalara ilgilidir baskalarina bakmalisin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO senin gittiğin hekim sürekli bana güzel kız deyip göz kırpar boşuna heveslenme
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılNeden o. rospusunuz anlamiyorum bir de sevgilisi var hoslaniyorum diyor. Bir gün or. opsulugun bedelini odersin
22 Yorumla
Soran+1 yılSanane ya sktr git burdan
- +1 yıl
Orpsu köpek allah var yukarda görüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorlardan herkes hoşlanır ah şu kör olası para yok mu? Ya bir de makam statü sevgisi 😂😂
16 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiç öyle bir durum olmadı hatta ondan önceki doktorum daha yakısıklıydı ama bunda bir baska
Cevap sahibi+1 yılKesin öyledir. 😊
- +1 yıl
Bu bütün doktorlara goz dikmis :D ondan once ki daha yakisikliydi ama. İci s. ikismis bunun
Soran+1 yıl@bendevizbuzzz biraz duzgun konus ya sanane canım
- +1 yıl
Ben gayet duzgunum sen namussuzluk yapma
Soran+1 yılBelli belli
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kezbanlar yüzünden hiçbir kadın hastama numaramı vermiyorum. En çirkinimize bile yürüyorsunuz. Ye kürküm ye..
066 Yorumla
Soran+1 yılSiz bir hastanızla gece 10 buçukta bile konuşur musunuz pardonda
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden gündüz on buçukta da konuşmam. Nereye çekiliyor insanların iyi niyetleri. Bir de sevgilisi var diyorsun. Bu uzak durman için bir kıstas değil mi sence? Evli olsa da çocuğu yok diye mi yürüyecektin? Gidin ötede iğrençleşin servet avcıları sizi..
Soran+1 yılSanane ya kendide konusuyor manyak misin nesin istemeyen biri konuşmaz o saatte doktorların nasıl egolu olduklarını biliyorum anlasilan sendr öylesin!
Cevap sahibi+1 yılŞunu söyleyeyim. Sevgilisi meslektaşı ise bırakmaz onu. Seninle yatar bir kaç kez o olur.
Soran+1 yılHahah buna gülerim işte öyle bir karakter de birisi degilim salak mısın nesin meslektaşı olsada farketmez bende maslak acıbademdeyim cok konusma bence
Cevap sahibi+1 yılDoktor musun?
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılİlla doktor mu olmam lazım onu cozemedim
Soran+1 yılSen doktor musun onu anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılNe yazmışım en başta?
Soran+1 yılDiş hekimimisin
Cevap sahibi+1 yılHayır. Farklı bir branş.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ego kasmıyorum burada.. Kimseyi de ekonomik gücü ve /veya mevkisinden ötürü de küçük görmem. O adamın yaptığı da çirkin senin yaptığın da.. Azcık kendine gel de o kadının yerine koy kendini. Aptal olma...
Soran+1 yılBelki sevmiyo nereden biliyorsun seven insan böyle mi yapar?
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi ama sevmiyor? Kadın seviyor olamaz mı?
Soran+1 yılKadinin da sevip sevmediğinden emrin degılım seven insan kıskanır falan doktorla 5 6 kez gorustuk whatsapptan nebiliiym insan bir karisir yani ben olsam karısırdım
Cevap sahibi+1 yılHaberi yoksa? Ayrıca bu mantığın gerçekten çirkin. Aklıselim düşününce sen de bana hak vereceksin arkadaşım. Öyle bir ihtimal varsa uzak dur.
Soran+1 yılAlllahım ya ben uzak durmak istemşyorum diyorum sevdim ben olursa olur olmazsa olmaz ama olucak
Cevap sahibi+1 yılYazık. Yazık ki ne yazık. Demek ki adam evli de olsa sana karşılık verse umursamayacakmışsın hiçbir şeyi. Neyse de.. Bana ne yaa. Allah sizin gibi servet avcılarından korusun. Karakterini ortaya koymuşsun.
Soran+1 yılEvli olsa tabiki farkkli olurdu konuyu karistirma sanane ya neyse ne
Cevap sahibi+1 yılDoğru banane. Allah ıslah etsin.
Cevap sahibi+1 yılYine mi sen geldin ya?
Soran+1 yılSanane ya
Soran+1 yılDoğru dis hekimiydiniz dimi siz bir hasta size 7 kez falan mesaj atsa her cevaba istikrarlı bir şekilde cevap verir misiniz çok merak ediyorum gercekten
Cevap sahibi+1 yılBen diş hekimi değilim. Branşım başka benim. Ayrıca farzet adamın da meyli var sana. Ya kaçamak ya da başka bir şey. Adamın sana yakın durma şerefsizliği yapması senin yaptığının da namuslu bir iş olduğunu göstermez. Ayrıca sevgilisi çirkin demişsin aşağıda. Çirkin de olsa en azından sevgilisi olan bir adama bakmak gibi bir namussuzluk yapmamış. Hayasızlığında boğul inşallah.
Soran+1 yılGercekten gizliden çıkar mısınız cok merak ettim sizi ya lutfen böyle konusuyorsunuzda kimbilir başka yerlerde ne alrmler yapıyorsunuzdur burdan atıp tutmak kolay ayrıca sanane yani baya kıskandınız sanırım sizin hastalarınız böyle davranmıyor diye😀
Cevap sahibi+1 yılYine mi sen? 😎
Soran+1 yılUza ya
Cevap sahibi+1 yılSen uza..
Cevap sahibi+1 yılHay zıkkımın dibi yaaa. Sıkıldım senden..
Soran+1 yılOff sktr git o zaman asalak mısın nesin
Soran+1 yılÇakma doktor seni
Cevap sahibi+1 yılKüfür etmeye hakkın yok. Şikayet edeceğim.
Soran+1 yılEt ve git lutfen ya herseye burnunu sokuyorsun ne olduğun belli değil
Cevap sahibi+1 yılBenim ne olduğum belli. Sen milletin kocasını, nişanlısını, sözcüsünü, sevgilisini abartmayı bırak da işine gücüne bak!!
Soran+1 yılPardonda neyini abartmışım? Madem doktorsun nasıl zaman bulup giriyorsun buraya orası da meçhul. Çok cesaretliysen gizliden çıkart kendini öyle gel buraya.
Cevap sahibi+1 yılGeldim.
Soran+1 yılNeyine geldin
Cevap sahibi+1 yılAçmıştım.
Soran+1 yılOf ok
Cevap sahibi+1 yılGel gel.
Cevap sahibi+1 yılGelmiyor musun?
Soran+1 yılBune ya ne anlıyıcam ben bundan ruh hastası mısın nesin
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkmamı istemedin mi? Çıktım işte, ne bekliyorsun?
Soran+1 yılBundan ne bekliyebilirim allah askina ya böyle bir şey olabilir mi kesinlikle boş bir insansın
Cevap sahibi+1 yılDeli misin, divane misin arkadaş? O zaman neden gizleniyorsun diye kızıyordun?
Soran+1 yılSen deli misin bence neye kıvranıyorsun cozemedim yani
Cevap sahibi+1 yılYahu "Gizliden yazma. Çık ortaya, merak ettim seni." demedin mi? Ben de çıktım gizliden. Madem hiçbir hareket gelmeyecekti senden de, neden çıkmamı istedin?
Soran+1 yılNe hareketi bekliyorsun pardon? bir git ya manyak mısın nesin gerçekten ne doktorsun nede başka bir şey kesinlikle ne olduğun da belli deği ancak atıp tutuyorsun sadece.
Cevap sahibi+1 yılNe hareketi mi bekliyorum? Arkadaşım, sen gizliden çıkmamı istemedin mi? Çıktım işte. Ne diyeceksen de..
Soran+1 yılNe diyicem ya sana uza
Cevap sahibi+1 yılNeyse de ya. Kafan basmadı sanırım. Sana don diyeceğim; ucuz malın alıcısı çok olur. Sevgilisi olan da bakar sana, nişanlı olam da, evli olan da.. Sen ve senin gibilerin yok olması temennisiyle.. Hadi ben kaçtım..
Soran+1 yılSen neyin peşindesin burada boş kovalıyıcagına yeni aşklara yelken açmanı tavsiye ederim. Burdan böyle saçma sapan şeyler yazarak ağına kimse gelmez gerçek hayata dön biraz bu ucuz numaralarını yemezler 😉
Cevap sahibi+1 yılAğım? Vallahi kimin kimin ağına düştüğü ortada. Başı bağlı erkekleri ayartan senin gibi pazar mallarıyla oturup çay dahi içmem.
Soran+1 yılHahah buna gülerim işte ne oldugun ne yaptığın belli değil bide gelmiş ahkam kesiyorsun sanki evli 5 çocuklu birini seviyorum pardonda sanane bundan yani?
Cevap sahibi+1 yılNe olduğum belli. Ne iş yaptığım da belli. Evli 5 çocuklu olmadığı sürece sıkıntı yok senin için yani? Ayrıca seninki masum bir sevgiden ibaret olsa kimsenin bir şey demeye hakkı olmaz. Sen resmen başı bağlı bir adamı ayartmaya çalışıyorsun. Sen de farkındasın yaptığının fahi.. lik olduğunun ama bu durumdan memnunsun gördüğüm kadarıyla. Allah senin gibi kadınlardan evimizi yuvamızı korusun.
Soran+1 yılOf çok biliyosun bence ne iş yaptığın falan da yok boş gezenin boş kalfasısın burda saf saf konuşup duruyorsun
Cevap sahibi+1 yıl:) Acıyorum sana. Bak ben ortaya çıktım, sence neden? Gocunacak bir şeyim yok. Sen neden çıkamıyorsun? Ortaya çıkarsan -doğal olarak - para ile ilişki vs. teklifleri de gelecek kısa sürede.
Soran+1 yılSanane ya cıkmak zorunda değilim sen çıktında noldu hiç bir şey anlasılmadı herkes senin gibi karaktersiz değil ancak senin aklına gelir böyle salakca fikirler uza
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz? Bunu iddia edebileceğin herhangi bir kelimem dahi var mı?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca hiç bir şey anlaşılmadı ne demek? Ne anlaşılacaktı yani?
Soran+1 yılOrasını bilemem doktormuşsun ya hani
Cevap sahibi+1 yılEvet de ne anlaşılacakmış?
Soran+1 yılAy tamam ya çok sıkıldım
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz olduğumu ispat edecek tek bir kelimemi söyle.
Soran+1 yılDefol
Neyine destekleyelim Allah aşkına sevgilisi varsa bitmiştir olay.
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığını sanmam nezaket olarak el sıkışması normal birşey
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki ama her defasında ben cok discilere giden biriyim fakat hic daha önce böyle bisey görmedim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıldenemekte yarar var sorum bilmen lazim senden hoslaniyormu acaba
014 Yorumla
Soran+1 yılİste bende onu anlayamadım her gittiğimde ısrarla numarasını olduğunu hatırlayıyor cunku
- +1 yıl
demeki etkilenmistir senden sen kac yasindasin
Soran+1 yıl20 yasindayim
- +1 yıl
bence onunla konusmak icin bir bahane bulman lazim
Soran+1 yılNe bahanesii Şu an tedavim bitti 2 ay sonrasına kontrol verdi ya da dis tasi temizliği falan
- +1 yıl
iki aya kadar onu ellinden kaparlar önce ondan Termin alll disim agriyor diye
Soran+1 yılSevgilisi var zaten problem orda bir bahane bulmam icin diş etimin baya kötü olması lazım😂
- +1 yıl
cokmu hoslandin ondan
Soran+1 yılSanırım
- +1 yıl
nerdensin
Soran+1 yılSizi neden ilgilendirdi bu kadar
- +1 yıl
merak ettim de yaaa beni takip edermisin
- +1 yıl
küstük mü
- +1 yıl
burdamisin
Yorumun birinde duygularımı önce açık edip yanlış anlaşılmak istemiyorum demişsin? Pardonda zaten yanlışsın kardeşim. Bu neyin kafası ya!!
00 YorumlaSenin sevgiline biri asilsa ne dusunurdun oyle dusun eger sevgilisi varsa sende uzak dur!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilisi varsa uzak dur
10 YorumlaDoktor bir sevgili önermem kardeş.
115 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kalite farkı var sen çapulcu o doktor
- +1 yıl
Yav çapulcu fakir adam doktor seni mikr atar o kim senle evlenmek kim az düşün davul bile dengi dengine. Hiç doktor in fakir kızı aldığını gördün mü?
- +1 yıl
@peteninejdergası bir kere senin ahlak dersi alman lazım anan baban öğretememiş yazık! Fakir olduğumu nereden çıkardın? Hadi diyelim ki fakirim neden insanları böyle saçmalıklarla ayırıyorsun? Sen ilk önce konuşmasını bil, benim yanıma öyle gel. Kiminle konuştuğunu bilmeden de bir daha kimseyle konuşma!
- +1 yıl
Lan yer elması yanıma gelsen ben seni göremem sen avukat mısın ki doktor ile eş değer ol. Gerçekleri söylemek suç mu? Ahlak dersini kendine sakla. Hayaller hayatlar...
- +1 yıl
Ben sosyal medyada kitlesi K. t sitesinde çevirmenim lale seni 🐮
- +1 yıl
Tamam evlât.
- +1 yıl
Neden önermezsin
- +1 yıl
Aile hekimi mi favorin 😂
- +1 yıl
Peki neden önermedin
+1 yılhayırlı olsun canım benim :D
011 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geçiyorsun 😃
- +1 yıl
hayır tabikide :) içinden geldiği gibi yaşa. mutlu edecekse seni onunla birlikte olmak ol :D
Soran+1 yılTesekkurler o zaman ama benim dememle olmuyo pek iste karşı taraftan bir ılımlı yaklaşım daha görsem inanın açılıcam ya da başka bişey yapıcam zaten dunde mesads güveniyorum size falan dedim guldum ama cevap vermedi gerçi sabah 8 de okumus mesajı dun baya yogundu kendisi neyse bakalım
- +1 yıl
neden ondan bekliyorsun kendine güven ve yakın davran ona. karşılığını alırsın eminim
Soran+1 yılKendime güveniyorum ama sonuçta reddedilmek de var ve bu duruma da düşmek istemiyorum ayrıca o da bir erkek sonucta bilemiyorum ya baya karısıfım
- +1 yıl
reddedilmekte var diyosun ama arafta kalıp hiç bişey yapamamakta var. böyle uzayıp gideceğine bir an önce ona ilgi duydugunu hissettir iyice ve güzel bir gece geçirin :)
Soran+1 yılNeyin güzel gecesi ruh hastası mısın nesin öyle bir niyetim olsa emin ol çoktan olmustu bu is
- +1 yıl
o kadar güveniyosun kendine yani.
Soran+1 yılEvet çoktan olmustu sen merak etme sf mısın nesin
- +1 yıl
istediğin ne peki olsun işte :)
Soran+1 yılİstedigim normal bir iliski sapikca degil anladın mi
+1 yılSevgilisi varsa olmaz bu iş
10 YorumlaSevgilisi varsa yatak arkadaşı arıyodur
10 Yorumla
+1 yılAdam sıcakkanlı sen olayı yanlış anlamışsın.
00 Yorumla
+1 yılsevgilisi varsa amacı kaçamaktır..
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçamak yapamaz benle
Soran+1 yılÖyle biri değilim yani
Meali; doktor takintim var..
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim doktor takıntım yok surekli giderim ve ilk defa birisi bu sekilde yaklaştı
Soran+1 yılHer defasında numarasnın olduğunu hatırlatması normal mi sizce
+1 yılÇapkın biri o zaman sevgilisi varda
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar işte bu, basit kolay aciz
30 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Diş hekimleri zaten böyle davranır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu ergenlikten bir cikin ya
10 YorumlaVer gitsin elini 😂
112 Yorumla
Soran+1 yılYani bidaha ne zaman giderim bilmiyorum o zamana kadarda napicam aklimdan cikmiyo
Soran+1 yılOff sacmaladın
Soran+1 yılSorun şu sevgilisi var ve ben mesaj atamam o sekilde diş etlerimin baya bir kötü durumda olması lazım
Soran+1 yılİstanbuldayız
Soran+1 yılHayır tanımıyo bende tanımıyorum sadece sosyal medyadan gördüm
Soran+1 yılHahah iyiymis imkansız ama
+1 yılBiz destekleriz merak etme
00 YorumlaO iş zor.
026 Yorumla
Soran+1 yılEvet zor ama baya kötü oldum ben yuzusx gibi defalarca saçma sapan mesaj attım 7 kez gittim 2 ayda ben daha napıyım belli olmasi için ya da anladı bilmiyorum
Soran+1 yılOlmaz sevgilisi de var zaten belki evlenirler bile
Soran+1 yılEvet öylede şu an bunu yazarken bile ağlıyorum
Soran+1 yılYok ya sizin yüzünüzden değil tabi bende farkındayım elimde değil
Soran+1 yılİnanın onunla bir alakası yok onu seviyorum ben
Soran+1 yılNasıl bilmiyo ya 7 kez gittim 8 9 kez mesaj attım nasıl anlmaz!!
Soran+1 yılAynen anladı zaten kesin
Soran+1 yılOlmicsk gibi duruyor tamam bir şey imkansız degildir evli falanda değil ama sevgilisi var işte
Soran+1 yıl22 y
Soran+1 yılYoo neyin küçüğü illa 30 yaş mi olmak lazım
Soran+1 yılEvet bu beyfendi de 26 yasinda zaten😑
Soran+1 yılAynen sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana ulaş ilişki terapistiyim
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım nasıl oldu
Soran+1 yılEmın mısın
Cevap sahibi+1 yılEvet istersen uzunca dinlemek isterim
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılYazz actm
Cevap sahibi+1 yılYzdnmi
Cevap sahibi+1 yılBurda olucak haber et seni bekliyorum
Soran+1 yılNey anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBurdaysan açayım dedim canim
Abartıyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılergen vakaa :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHayırr
- +1 yıl
ask mi yoksa :)
Soran+1 yılHoşlanmak diyelimm umarım burdan gorur anlar😀
Hoşlanmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHovarda işte
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılÇapkın çapkın
Soran+1 yılSormayın ya sevgilisi olmasaydı iyiydi
+1 yılBunlar gayet normal
00 Yorumlayılaaann
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılNormal davranış bu
00 Yorumla Heveslenme 😏
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri