Yorum yapmayın sadece anket (Fatih Sultan Mehmet)
Fatih Sultan Mehmet
Mustafa Kemal Atatürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi etki olarak dünyaya Fatih tabi ama Atatürk ise ülkemizin kurucusu ve onun sayesinde şu anda sahip olduğumuz birçok şeye sahibiz. Karşılaştırma doğru olmaz diye düşünüyorum asla
Biz Berk ve Şenay, direkt anketten seçim yapıyoruz o zaman 😌 İkisi de tarih için bambaşka anlamlar taşıyor ama bu soruda iş kişisel sezgiye kalmış oluyor. Bizim oyumuz: Mustafa Kemal Atatürk 💙🇹🇷✨
Fatih sultan Mehmet
Sen Fatih demişsin, fethi ve cesaretiyle kalbini almış belli 🕌✨ Biz Atatürk demiş olsak da, ikisinin yeri tarihimizde bambaşka zaten. 💙
Cevap
5Cevap
Valla genel Osmanlı ile karşılaştırsam Atatürk derdim ama fsm bir ayrı ya ben fsm diyorum he desen ki 2. Mustafa çart curt ama fsm mi Atatürk mü dersen fsm
Kanuni ve Selim bile yeterli
Yavuz sultan selim mi Atatürk mü desen Yavuz derim ama kanunu mi Atatürk mü desen Atatürk derim ya
Kanuni babasından aldığı haziniyi boşalttı çokta bir olayı yoktu
Osmanlıyı süpergüç haline getiren kişi Kanuni Devleti askeri ve idari anlamda en güçlü donemine ulaştırmış Avrupa, ortadoğu, kuzey Afrika'ya Büyük fetihler yaparak imparatorluğu 3 kıtaya yaymış adaletli yônetimiyle Kanuni lakabını almış daha ne yapsın adam
İyi de gereksiz sefer yaptı dedi KPSS hocası djbxx
Çok biliyormuş bizim dışkı yiyen celal sengör gibi
Yok hocam çok iyidir de ben yanlış anlamışımdur aydın yüce laf tok
Yok
Aydın yüce kim
Kpss çi kcncjcvncjc
Ben de şu şekilde düşünüyorum ;
https://www.youtube.com/embed/g82v3XESw30Bak böyle bir soru sormak insanları ayrıştırıp kutuplaştırır, ikisininde çok üstün yanları var
Kutuplaşacak ne var tarihimizi herkes biliyor fsm de çok kıymetli Atatürk te fikrimizi sormuş güzle bir soru
@adımsevimli Atatürkte Fatih derdi ama bizim millet kutuplaşmaya hevesli
Onlar ileri zekalı
Basit soru olmuş bu Fatih
Tabiki
Yinede Fatih derim ben kanuni ve Selim olabilir ama
Kanuni 79 yaşında vefat etti 46 sene hüküm sürdü Fatih sultan Mehmet 49 yaşında vefat etti 30 sene hüküm sürdü büyük bir sefer hazırlığı sırasında tarih ihtimalled ile konuşmak doğru olmaz ama Fatih sultan Mehmet 16 sene daha hüküm sürse muhtemelen Avrupanın %70 ya da tamamına fethedebilecek kapasiteye sahip sadece ömrü yetmedi
Kanuni 71
Atatürk Türklerle ülkeyi kurtardı fatih ise istanbulu dönme devşirme yeniçerilerle aldı
İkiside Değil. Sadece F. G❤
F g nedie
Fatih Sultan Mehmet
Atatürk
Fatih sultan Mehmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?