Siz kaldırabilir misiniz? Evde oturmaktan bunaldım ben yeter ya
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz kaldırabilir misiniz? Evde oturmaktan bunaldım ben yeter ya
Cevap
14Cevap
umurumda değil gelirse gelsin virüs
İşin kötü kısmı evde dursan da her türlü o hastalık bulaşıyor kemirgen bohu yiyolar hastalığını biz çekiyoruz
Nasıl evde otursak da bulaşır mı benim evde kedim var
Markete giderken falan bulaşıyor işte balkonu açsan havadan bulaşıyor korona öyleydi dkdkd
Maske takmak şart ya benim eller korona da egzama oldu dezenfektan yüzünden halen toplayamadım tekrar pandemi olursa artık başıma ne gelir bilmiyorum
@Lewşşwşw Olmaz ya bende iga düşüklüğü var bağışıklık gidik sedef ve haşimatom da var bünyem hassas
Aslında etrafımızda sayısız virüs ve bakteri var. Çoğunun aşısı yaygınlaştığı için görünmüyorlar, hepsi bu. Evde oturmak zorunda değilsiniz.
Tehlikeli değil mi yani
Elbette tehlikeli. Ancak dışarı çıkma yasağı yok, değil mi?
şu an yok ama corona da böyle başlamıştı ileride olabilir diye endişeleniyorum
Keyfine baakkk. Hayatını yaşaaa. Stres yapmaaa.
O virüs bayadır var şimdilerde çok gündeme getirildi belki de diğerleri gibi abartılan bir şeydir hemen bıkma. d
Yeni değil 2009 dan beri ülkemizde olan sıradan bir virüs. Ortada başka işler dönüyor
Bezdim artık keşke güçlü birileri çıksa da her şeyi ortaya dökse ortada dönen bu sırlar hayatlarımızı çalıyor
Nolursa olsun muhakkak tiktok dansları yapin ksksks
ghkmbknjfk katılıyorum
Hergün bilmediğimiz ne virüsler çıkıyor ohoo boş ver takma kafaya
dsö vaka sayısı açıklayınca endişelendim yoksa takmıyorum aslında
Yıllardır hep boyle oluyor vakalar oluyor sonra birden bitiyor mu ne oluyor anlamıyorum kimse konuşmuyor ben hic denk gelmiyorum bile görmüyorum oyle buyuk felaketlere yol açmaz bence abartıyorlar herseyi maksat kaos yaratmak
Umarım kötü şeyler olmaz 4 tane corona aşısı olmuştum pişmanım bu defa 1 tane bile yaptırmam
Ben 1 tane bile yapmadım zorluyordu ailem asla istemedim okulda da ayri şekilde yalandan oldum diyodum🤣🤣 enayi misiniz niye oluyorsunuz hemen
Ya benim bünye biraz zayıf korktum yaptırdım
Bu dönemin savaşı da bu virüsler daha sonra yapay kıtlık baş gösterecek
Artık inandırıcı gelmiyor açıkçası eğer öyle bir şey olursa direkt evleneceğim😂
:D jnvfjkfn bende öyle düşünüyorum tam 18 imde corona oldu kendime gelemedim en güzel yaşlarım çöp oldu
Ne çıkmış yine, sen niye evde oturuyorsun ki?
Hantavirüs diye bir şey gemide çıkmış
Hikaye hepsi, sen bu yüzden mi evde tunuyorsun?
Yaşlıları öldürüyor ben gencim 20 yaşındayım bana etki etmez umrumda olmaz Valla
Yaşlılar yüzünden şu virüsler çıkıyor yaşlıları komple gebertsek de kurtulsak
of yaşlıların bir suçu yok ki günahlar iyi olan herkes yaşasın
Onlardan bulaşıyor
Onlar ölmesin diye eve kapanmaya gerek yok bence
Onlar eve kapansın biz çalışıp yaşayalım o zaman ben ailemi seviyorum kimseye bir şey olsun istemem
Direkt imha edeceksin
Yaşlılar safi oksijen israfı ne işe yarıyorlar ki
Sedat peker bile diyor 40 yaş üstüyle muhatap plmayacaksın S iktiri çekeceksin
Kişisine göre değişir ya çağdaş eğitimli yaşlılar da var dünyaya katkısı olanlar var
Yaşlıların çakrası genel olarak daha tıkanık oluyor çakra uzmanı bir arkadaşım demişti
Ne güzel işte dünya temizleniyor
ama evde oturmaktan bezdim ya en güzel yaşlarım evde geçti
jkfbnjk fbjk ya
Denk geldiğimiz döneme bak
Gerçekten de öyle bezdim artık
Gerçekten öyle görmediğimiz yaşamadığımız bir şey kalmadı neredeyse sevdiklerimize bir şey olmasın da ne diyeyim :(
Bıktık ya valla bıktık artık
Gerçekten bıktık umarım ilerlemez önlenir tekrar eve kapanmak istemiyorum
şansa uluslararası iş yapıyoruz öyle bir şeyde bizim işlere balta vurur resmen yeter valla hakkaten
Sizin için hem iş hem de sağlık bulaşıcılık açısından daha tehlikeli umarım olmaz böyle bir şey
Umarım umarım
Ben bunalmam çok iyi bir şey
nie
Allah sanki ev hanimi diye yaratmis evde huzurluyum ben
Ama artık calismam lazim yavastan
bende huzurluyum da en genç çağlarımız da hayatı tanımamız lazım ilerde yaşlanınca gücümüz yetmez
Ben hayati tanidim metro tren bilet alma islemleri ogrendim hastaneyi de çözdüm sayılır her şey zamani gelince ogreniliyormus gerçekten
Ooo bende tanıdım iş hayatını da gördüm zor şartlarda da çalıştım mobbing de yedim metro tren bilet alma falan yaşadım bölüm bitirdim her şeyi yaptım ama yetmez çalışıp para kazanmalıyız
Sen maalesef benden daha zor sartlarda calismissin ben 10 ayim cennet gibiydi e meslekten mesleğe fark var
Mesleğin nedir?
Muezzindi
Aaa güzelmiş bende diş asistanıyım ama kpss olmazsa bırakıcam mesleği
Evet çok güzeldi huzur meslegi
Mecbur birakican kpss olmazsa ne aci dimi
Yo acı değil başka bölüm okurum meslek olmasının bir önemi yok ben insanlarla anlaşamıyorum ne yazık ki onların egoları ile başa çıkamıyorum
Onlarin egolari hepimizi bu gidişle kanser edecek insan böyle olmamaliydi ya sohbet etmek zorunda degiliz kimseyle iste mesela isi hallet cik evine git öyle sacma insanlar olur ki ne konusacagiz onlarla ayni ortamda
Katılıyorum ama ne yazık ki öyle olmuyor mesela ben diş asistanı olarak çalıştığımda patronum direkt çalışma arkadaşım oluyor el pençe divan durup her istediğini yapsam da saygıda kusur da etmesem de sinirini hatasını benden çıkarıyordu bende mecburen işten ayrılıyordum çünkü patronla yan yana çalışmak zorundayız ve hasta yanında bana hakaret ediyor eve her gün ağlayarak geliyordum
Oy kiyamam sana ben ya ne kdr kötü insanlara denk gelmissin bende özelde plak taktirdim yanlarında asistanlar var doktorun oranin basi patron öyle bir şey mi
Evet gittiğiniz yerlere de dikkat edin lütfen ben bu sektörde çok dikkatsizlik gördüm hepatitli hastadan sonra ortamı sterilize etmeden hasta alan mı dersiniz implant cerrahisi öncesi hazırlıkta sterilizasyonu bozan mı dersiniz tek kullanımlık fırçaları çöpe atmak yerine farklı farklı hastalar da kullananlar mı anlatsam dağ olur
Bunlar kul hakkıdır Allah sorar o yüzden artik ehil olmayan kisiler basa gececek
Benim doktorum olacak bu sahis yüzünden 3. Asamaya ge ctik bet anlatmadığı icin cok sakin bir yapida adami cidden seviyorum ama onu sinirlendirdim en son haketti sureyi boşuna uzatti simdiye coktan duzelmisti ehil degilmis gibi davranıyor 30 yillik adam profesyonel olmasi lazimdi
Plak tedavileri uzun sürebiliyor ama bazı doktorlar bilerek süreci uzun tutuyorlar belirli bir fiyata anlaştıysanız çok sorun yapmayın ama fiyat belli değilse size masraf çıkartmaya çalışıyordur uyanık çok var ne yazık ki
Fiyat hep bu benden para koparmaya calis miyor sadece eksik söyledi duzelmis olan dislerimde ayrıldı?
Var ya bu dünya çok zormus ve bu dünyada gercekten huzur yokmus
Açıklama talep edin sebebi ne eksik diş varsa o kısmı açıp implant yerleştirmek isteyebilir ama normalde dümdüz olmalı bende tel tedavisi görmüştüm
Dünya evet genel olarak zor ama bende insanlar bu dünyayı mahvettiler ben başa çıkamıyorum artık Allah bizi sınıyor mu bilmiyorum ama insanlar insanlara cehennemi bu dünyada yaşatıyor
Allah bizi sınıyor hemde çok büyük ve eger kurtulabilirsek derin bir oh cekecez bunu biliyorum
Umarım kurtuluruz sevdiklerimizi ve kendimizi kötülerden koruyalım da bu dünya da gerisi Allah takdirine kalmıştır ne buyurursa o olur
Bazen cok aglayasim geliyor benim bu korkunç dünyada ne isim var diyorum ama öyle böyle Allah sevgisi icimi isitiyorum çünkü bircok sey görüyorum bu merhametin Allahtan geldigini görebiliyorum
Bende tüm bunları görüp yaşadıkça ağlıyorum ama bakalım kaderde ne var ne göreceğiz diyerek ilerliyorum yoksa anlam bulamıyorum bu hayatta bir tek sevdiklerim için anlamlı bu hayat
Cok merhamet görüyorum ayni zamanda cok vahsilikte görüyorum dunyanin içinde ben merhameti alıyorum zulmu insanlarin kendi seçimlerine ve sorumluluklarina veriyoeum Allah zulme razi olmaz dolu ayet var bunla ilgili
تِلْكَ اٰيَاتُ اللّٰهِ نَتْلُوهَا عَلَيْكَ بِالْحَقِّۜ وَمَا اللّٰهُ يُر۪يدُ ظُلْماً لِلْعَالَم۪ينَ ﴿108﴾
108. (Ey Resûlüm!) Bunlar Allah’ın âyetleridir ki, onları sana hakkıyla okuyoruz. Ve Allah, âlemlere zulmetmek istemez.
(Âl-i İmrân, 3/108)
Kac milyon alem yaratmis ne canlilar yaratıklar var biz degiliz sadece öyle bir hadis biliyorum ki bunu daha iyi anlıyorum
Ben kpss olmazsa veteriner olup hayvanlara yardım edeceğim sanırım bu şekilde huzurlu olacağım
Sende azim var sen yaparsin herşeyi biiznillah 😇😊
İnşallah :)
🙂😊
Adı ne
Hantavirüs
bilmem :/
Hantavirus diyorlar tehlikeli
umarım olmaz
İnşallah olmaz
Yok kyle bir sey
Cik disari gez
Hadi gel gezelim senle
nereye
Nereye istersen sonucta mutlu olacak olan sensin
Nereye istersen sonucta mutlu olacak olan sensin
ingiltere kırsal
Himm guzel aslinda sakin huzurlu yeni Zelanda da olabilir
yok ya napçaz orada en iyisi ingiltere kırsalı bir de abd forks başka da bilmiyorum
Abd olmasin ingiltere daha mantıklı sakin baş başa aksiyon olmayacak bir yer daha iyi
O zaman ingiltere iyi almanya da güzel ama çok vergisi var
Sen baya araştırmışsin bakiyorumda
Ooo ben almanyaya 2 defa gittim bilirim her yeri
Oo sen tecrubelisn desene 😃
Evet jkfgnvjkf yurtdışına gitmek kolay kalmak zor tek başıma cesaret edemedim enflasyon evler faizler bu kadar yüksekken korktum ama belki ileri de taşınırım
Bencede tek zor yurt dışı belkide evlenip orada kalırsın jgkhkfh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Valla biz de kaldıramıyoruz ama birlikte söylenince biraz hafifliyor sanki 😂 Evde oturmak sıkıyor biliyoruz, zaman duvar kağıdı gibi üstüne üstüne geliyor 😵💫 Yine de minik rutinler, sevdiğin diziler, müzikler, ufak yürüyüşler işini biraz kurtarabilir. Geçecek bu dönem, azıcık daha sabır 🧡