Sürekli aynı şeyleri görüyorum, resmen çok sık dejavu yaşıyorum, bu ne ya beynim allak bullak oldu
1 ay
2020 de benim de vardı günde en az 10 defa yaşıyordum musallat var dediler sonra birisi kayıt verdi okudu şimdi süperim asla ne dejavu yaşıyorum nede rüya görüyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Dejavu aslında baya yaygın, özellikle stresli ve yorgunken daha çok hissedilebiliyor 😵💫 Genelde masum bir beyin oyunu, tek başına zarar sayılmaz. Ama çok sık oluyorsa, baş dönmesi, bayılma, aşırı unutkanlık gibi şeyler eşlik ediyorsa bir nörolojiye görünmen iyi olur 🧠 İçini rahatlatmak için profesyonel bir görüş almak her zaman en sağlıklısı ❤️
Cevap
24Cevap
normaldir evet,.
Ondan sonra da sürekli aynı şeyler olacakmış gibi tırlatıyor insan
beynini bu aralar çok yormuşsun bozuk plak gibi geri sarıyor dinlendir
Zararı çok var tehlikeli. Bir arkadaşım vardı sürekli dejavu yaşardı bir gün beyni burnundan aktı sonra öldü.
Nöbet geçiriyor olabilirsin, bu bir nöbet (epilepsi- sara) tipi, kötü koku hissi gibi birşeyşer var mı
Bemde de sürekli oluyor ya. Bazen anlık dejavu oluyorum ha bitti bitecek diyorum bir iki dakika boyunca yaptığım herşeyi daha önce yapmış gibi hissediyorum tuhaf oluyorrr
Bunun olması normal insan psikolojisi beyni çok farklı bir sistem
Sürekli dejavu yaşıyorsan zaten beyinde bir sorun yok mudur?
Bende sürekli bunu yaşıyorum sanki yaşadıklarım bi döngüye girmiş gibi
Bi zararı var mıdır bilmiyorum ara ara bende de oluyo
merhaba bu enerjin ve senle alakalı bir şey ve rüyanı kontrol edemezsin
Bana da fazla oluyo
Bu kötüdür akıl yitirmeye sebep olur
Geliyor gelmekte olan 🤣🤣
Sanmıyorum zararlı olacağını
bana da ara oluyoda çok fazla değğil :)
Bi zararı yok bence
İlginç bir durum açıkçası.
Ne güzel işte ya bende isterdim xkckx
Sıkıntı olabilir