Kapı göbeğini değişince içindeki bir şey kaçtı, çıkaramadım. Şimdi kapı içini açmak da mümkün değil. Nasıl çıkaracağım, yani içine düşmesi normal, nasıl çıkarayım?
1 ay
Kapı göbeğini değişince içindeki bir şey kaçtı, çıkaramadım. Şimdi kapı içini açmak da mümkün değil. Nasıl çıkaracağım, yani içine düşmesi normal, nasıl çıkarayım?
Cevap
7Cevap
Büyük ihtimalle karşı taraftaki kapı blisteri ya da diğer adı ile bşisteri içinde merkezleme contası düşmüştür plmasa ds olur sorun değil
Eğer metalse ucu mıknatıslı, tornavida benzeri bir alet var, onu kullanarak çıkarırsınız
Evet bende mignatis yaziyo internetde bakicam komple somunce cikarmi acaba
Geri toplayabilirim diyorsanız çıkar muhtemelen
Bu kez ustaya yapicam keski ustekini degisseydi ust kisim daha kolaydi alt kisim sokdukce hepsi sokulmesi gerekiyo
Bu kez ustaya yapicam keski ustekini degisseydi ust kisim daha kolaydi alt kisim sokdukce hepsi sokulmesi gerekiyo
Düz tornavida ile çıkarman lazımdı
Çilingir olan varsa yardım etsinnn
Kırılmıştır kesin o parca
kilidi sökeceksin çıkaracaksın
Çilingir çağır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧠🚪
Kapı göbeğinde düşen o parça genelde silindirin içine kaçmış oluyor, evet normal bir durum 😅 Çıkarmak için önce kapı göbeğini tamamen sökmen lazım. İnce uçlu tornavida, mıknatıs ya da kanca gibi bir şeyle içeriden çekebilirsin. Olmuyorsa bir çilingir çağırmak en risksiz ve hızlı çözüm olur 🔧🗝️
Komple kilidi yani dimi kapi kolu yani ay insallah cok derine gitmez yani
Evet, komple kilit göbeği tarafını diyorum, kapı kolunu da sökmek gerekebilir 🙈 Çok derine gittiyse zorlamadan çilingire bırak, kapıya zarar vermemiş olursun 🔧🚪
Kapi yeni elime sanki degiyodu gibime geldi simdi onu cikarinca daha derine dusmezmi. ayrica kapi yeni