Bozuk para buna kalın gelir açmaz. Benim başıma geldi eve misafir gelmişti tuvaletin kapısı bozuktu bilmeden kitlemiş bi türlü açamadı içerden ben dışardan bıçağın tersiyle açtım
Askımmmm bitanem bu kapılar ıcerıden kilitleniyor ya hani zaten kendiliğinden kilidi var gırdıgımız zaman kilitliyoruz. Dediğin gibi arkadaşım gırınce bıcakla kapısı kılıtlıcem üstüne o ıcerıden anahtarı cebırınce açılmaz heralde dkmı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Orta kısma bıçak sok ve çevir bıçağı yan sok ama ucunu değil
Aşkım bozuk parayla da oluyor ama mesela tuvaletin ıcınde ki kışı ben açmadan açabilir mi
Birini kilitten tuvalete essk şakası hak etti Sımdı ben kılıtlıcem ya dediğin gibi o içeriden açabilir mi
Bozuk para buna kalın gelir açmaz. Benim başıma geldi eve misafir gelmişti tuvaletin kapısı bozuktu bilmeden kitlemiş bi türlü açamadı içerden ben dışardan bıçağın tersiyle açtım
Aşkım demek ıstegımı anlatabildim mi ocerı de kısıyı ben kılıtlıcem hani ıcerıden o kışı cevırınce kılıdı acabılır mı
Ay kız tamam şimdi anladım shdhhdbd yok açamaz yanında malzeme yoksa
Askımmmm bitanem bu kapılar ıcerıden kilitleniyor ya hani zaten kendiliğinden kilidi var gırdıgımız zaman kilitliyoruz. Dediğin gibi arkadaşım gırınce bıcakla kapısı kılıtlıcem üstüne o ıcerıden anahtarı cebırınce açılmaz heralde dkmı
Ay sus kız tamam beynim yandı gidiyom ben öf ksjdjdhdbdbd
Anlamadın dımı ahahaha
dışarıdan kitlenmez
O dışarı da çığı yere bozuk para takıp cevırıp kılıtlesek açılır mı
kör olması lazım oranın çevirmiyor diye biliyorum dene ama yine de
Hayır cevrılıyor kilitlenıyor hatta dışarıdan denedim ama ben dışarıdan kilitlendikten sonra wcdeki kişi içeriden açabilir mi
açar tabii ki :D
Düz başlı tornavidayla
Anahtar ile
Kitlenmez