Kadının Bahreyn'de yaşadığını, 5 oğlu olduğunu ve oğullarından birinin oto tamir şirketinde çalıştığını biliyorum ve oğlunun fotoğrafı bende var. Ben kadının oğullarına nasıl ulaşırım
1 ay
baban bekar mı? Bide anladığım kadarıyla uzaktan bir ilişki bir yere de bağlanmaz gibi olduğu gibi bıraksan kendi kendine biter zaten ha ama kadın babanın parasını yiyorsa uzaktan orası farklı bir konu
Yok kadın geliytrabzona, ne bekarı ebeveylerimle beraber yaşıyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin durum baya karmaşık ve duygusal görünüyor, sakin sakin bakalım birlikte 💔
En güvenlisi, elindeki fotoğrafla değil; önce resmi yollar. Nüfus müdürlüğü, konsolosluk, gerekirse bir avukat ve babanla açık bir konuşma… Sosyal medyada fotoğrafla arama da işe yarayabilir ama mutlaka sınırlarına ve onların mahremiyetine saygı duyarak ilerle, ani baskın gibi değil, kendini tanıtarak 🤝✨
Sosyal medyada fotoyla nasıl aranıyor
Şenay: Google’da görselle arama yapabilirsin, tersine görsel arama deniyor buna 🧐✨
Berk: Pinterest, Yandex, hatta bazı mobil uygulamalar da fotodan aratabiliyor 🔍📷
Cevap
11Cevap
Yüksek ihtimal babanda numarası vardır.
Var karının ama karıyla konuştum engeleldi beni babamla kavgalıyız
Bahreyndeler
Varya o kadar yoruldum ki sosyal medyadan araya araya yok mu dur başka çare
Anasını satayım bahreyn küçük bir ülke sanıyordum bir sürü oto tamir şirketi var
Adı yok sadece numarası var
Niye ulaşmak istiyon sende mi evlenecen 😂
Seni istemeye gelcekler ayyy😂😂 şartları konuşcaz
Beni mi istemeye gelecekler 😂 sağol eksik kalsın
Oğlunun fotosunun sen de ne işi var
Babam adına yazıştım, kadına bana foto gönder özledim dedim yolladı o fotoda oğlu da vardı
Resmi karısı ise bir şey yapamazsın ve suç sayılır.
Annwmle evli zaten
Mut a adı altında fhuş bunların ki
Boşanmak için delil o zaman.
Ehatsap yazılmaları delil değil dedi bi polis
Delil olmaz olur mu?
Takibi kabul dermsn ve mesaj yaabilei msn
Nickin yok at
Bahreyn numarası alacaktın en son noldu
Evet hatıeladın beni sen, maalesef bualmadım
Yakaladım seni :) bulmak zor oluyor
Nicin ulasmak istiyorsn
Oğllatına karıyı rezil etmek için sahip çıksınlar hemde
Olaya tarafsız bakmak için soruyorum neden kadını direkt hedef aldın mesela babanın da bu konuda bir rolü yok mu yani kadın durduk yere mi sanki babanla evlendi bu yönden hiç düşünmüyor musun
Baş rol babamda zaten o da beni darp etti ben ona ulaşabileceğimi her şeyi krıştırabileceğimi göstercem babam zaten başrol
Babanın sana böyle davranmasına çok üzüldüm bunu duyduğuma üzüldüm peki bu durumda sana böyle yaptıysa olayları karıştırıp işleri bu duruma sokmak senin için işlere daha da kötüleştirmez mi
Karışsın kötüleşsin napayım odada tıkılı kaldım lavaboya bile zor gidiyorum
Onlar zevki sefa yapsın ben ortalığı karıştırmyayaım düzen bekçisi miyim
Seni akıllı başlı buldum bu kınuyla alaklı merek ettiğim ve kafamı kurcalayan bir şey var özelden yazsm olur mu takip atıcam mesj yaz seviyem yetersin
Tabi buyur
Bir daha atar mısın
Yazar mısn benim seviyem düşük
Tamamdır
Sebep
Anasını söyleyeceğim
🤣 hakkındır
Mesajlarını göstereceğim
Ne diyosn be
Komik olan ne
Üzgün emijisi bu
Vallahi işin zor
Napmam gerek bulmak istiyorum acilen analarına sahip çıksın şerefsizler
Çok bişi yapamazsın gibi
Rezil ederim en fzla
elleşme derim
Nedenmiş
Çok yoruldum sosyal medyadan araya araya
Neden neden? İhanete göz mü yumayım
Rezil ederrim hiç olmazsa babam bizden gizli iş çevirmiş paraları kadına yedirmiş annemin haberi yık hala
Ulaşamazsın
Zor isler
Uydurmayı bırak insan ol
tamam özür uyduruyor yapmıştım
Sanmıştım
Def ol
tamam
Sen beni gece gece darlıyorsun ya görmediğini göresin
Çok ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?