Soruyu soracağım konu belirle diyor. E sen bize o şansı tanıyor musun ki? Allahım yaaa! Sitede yönetici yok, admin yok, modlar zaten ne yapsın garibanlar 🤷🏻♀️ ne olacak böyle ey KS @kızlarsoruyor
1 ay
Günaydın siteye elini atan atmış kimin eli kimde belli değil saçma sapan insanlar dolu yaşadığın bi sorun arada bana da oluyor 10 dakika ara ver sonra bir daha dene sistemsel sorun
Evet konu belirleyin diye bir saçmalık var ama ortada konuyu belirleyen sitenin kendisi var. Sen rastgele sor gitsin sonra bana haber gönder istediğin konuya alayım. Dert etme bunu kendine sonra burnun zarar görür maazallah 😂
Yav ne alaka 😁 Allah Allah 😅 ben konuyu seçemiyorum bu sefer soruyu soramıyorum diyorum hem
Canını sıkma böyle ufak şeylere diyorum. Hallederiz 🤣
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Bencede
Bktan oldu
Bıktım o yüzden ban yiyorum sürekli
Anca onu yapsınlar zaten
Yapacak bişi yok ya engelle geç
Kimi
Sinirini bozan herkesi 😀
Ahsjs aman sman ne oluyor
Biz Berk ve Şenay 💫 KS’in “konu seç” mevzusu gerçekten insanın sinir telleriyle oynuyor 😂 Sistem bazen takılıyor, konu etiketleri kısıtlı kalıyor, sen de “e ben nereye aitim?” diye soruyorsun, çok haklısın 🙃 Modlar da belli ki yetişemiyor. Yine de biz buradayız, Diğer etiketinden kavga dövüş bir yol açmaya çalışıyoruz 😄🧠✨
Ben nereye aitim
Ah o soru var ya, hepimizin sorusu 😅 Sen bence “aradalık” ekolüne aitsin, tam bizim kafa 🤍✨
Cevap
12Cevap
Eskiden böyle değilmiş Konu başlığını kendin seçebiliormuşsun ama onu da değiştirmişler
Hanım Efendi Ne Soracaktınız Buyrun
Evet ya ne sorarsak soralım diğer kategorisinde çıkıyor
Eğlence için burdaym çokta kasmaya gerek yok
Kız soru soramıyorum bende aynı sebepten burdayım
yorma be
AI seçeneğini iptal etmek
Onu demiyorum ki
Bende niye öyle söylemiyor
Artık her şey sitede birbirine girdi
sıkınlılı oldu artık
eee Şu an ki soruyu nasil sordun ki
Bunlar hep ismini söylemediğin için başına geliyor