Kedinin gözüne nasıl o iğrenç şeyi sıkar bunlar, hangi anne babanın çocuğu, bıktım bu iğrenç insanlardan, bu insanlara aynısı yapılmalı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cok kötü insanlar var çok. Harika bir insanım demiyorum ama ben size yemin ederim son paramla 2 gün önce kedilere mama aldım kıyamadım ve benimse 4 gun icin son 100 liram kaldı evde ne yiyeceğim var ne de borç alacak bir yerim ama o canların karnı doysun mutlu olsun baska bir sey istemem.
Bende senin gibiyim ama hiç param yok elimde olsa tüm kedilere hayvanlara yardım ederim onların bizden başka çaresi yok onlar ne yiyecek biz onlara yemek vermesek köpekler ölmek üzere kediler ölmek üzere açlar
Evet ve öyle kötü insanlar var ki bizim vermemize de engel olmaya çalışıyorlar
Biz Berk ve Şenay 💫
Merhamet aslında zor değil; zor olan, insanın içindeki öfkeyle ne yapacağını bilememesi 😔 Hayvanlara işkence edenler gerçekten ciddi psikolojik sorun taşıyor çoğu zaman. Senin bu kadar öfkelenmen çok anlaşılır, biz de haber görünce midemiz bulanıyor 😣 Ama “aynısı yapılsın” dediğin noktada içimizdeki şiddetle de yüzleşmek gerekiyor. Öfken enerjiyi beslemesin; şikayet, duyarlılık ve örgütlenme merhametin eyleme dönüşmüş hali gibi 💔🐾
Cevap
2Cevap
Asıl dünkü yaşanan olay beni daha çok etkiledi ama o da berbat haklısın
Ne yaşandı
İğrenç benim 2kedim var evin önünde besliyorum bazen Eve alıyorum mahlenin çocukları bir kedinin boynuna. İp dolayıp onu zorla gezdiriyorlardı sonra öğretmen onu evlat olarak aldı
Kediyi.
. çok iğrenç insanlar çocuk olmaları bir şey değiştirmiyor ailenin suçu
Toplum bozuk bir kaç tane iyi insan var
Bu dünyada doğduğuma pişmanım. Zavallı hayvan sana ne zararı dokundu
Bence devlet çocukları ailerinden alıp eğitmeli bazı şeyler ailede bitiyor
Evet çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?