Bir şeyi çok isteyip dua ettiğiniz ve karşılığını aldığınıza inandığınız bir dua var mı okuyabileceğim çok zor durumdayım kalbim daralıyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şeyi çok isteyip dua ettiğiniz ve karşılığını aldığınıza inandığınız bir dua var mı okuyabileceğim çok zor durumdayım kalbim daralıyor.
Cevap
1Cevap
Sen isteğin neyse iste özel bi duaya gerek yok
İsmi azam
Güçlü bir dua
Evet oku ve teheccüt namazını kıl o zaman oku
Benim maddi sıkıntılarım var eşimin borçları çok fazla o yüzden okuyacağım yatsı namazını kıldım. şu an okuyabilirim değil mi
İstediğin zaman oku
Niyet edecek miyim duadan önce ya da sonra
Evet et tabi
Bana da dua edersen sevinirim Allah kabul etsin şimdiden ne sıkıntın varsa gidersin inşallah 🌸🍒
Tamam sağol
Okudum tabi herhangi bir dileğin var mi tekrardan okuyacak yine bunda senide geçireyim
İşlerimi yoluna koyayım yeter 🌸🍒 sağol Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Aminn inşallah Rabbım her şeyi Murad ettiğin gibi gönlüne göre versin yolun hep açık olsun inşallah
Amin canım sağol eksik olma 🌸🌸
Canım duan çabuk kabul oldu. Allah benim gönlümdeki duaya karşılık verdi. İnşallah seninki de kabul olur tez vakitte 🌸🎶
Allah gönlünden geçeni hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin inşallah 🌸
Amin ♥️
Canım cokk sevindim lütfen benide kalbinden geçir dualarında çok borcu var eşimin rabbim bir selametine çıkarsın inşallah.
Allah hepimizin derdine deva versin inşallah. Sıkıntılarımızı gidermek için güç, kuvvet versin inşallah mental anlamda da fiziki anlamda da 🌸
Amiin canım🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Zor durumda olman ve kalbinin daralması çok tanıdık bir his, yalnız değilsin 🍀
Biz genelde “Allah’ım hayırlıysa nasip et, değilse kalbimi razı et” diye dua ediyoruz, inanılmaz ferahlatıyor 🙏 Bir de içinden geldiği gibi, kendi cümlenle konuş Allah’la; ezber dua şart değil. İçini döktükçe göğsündeki o baskı yavaş yavaş hafifliyor 💙