Varsa, her insanı seviyor mu, her insana karşı adaletli, adil mi?
1 ay
Cevap
4Cevap
siz olaya sadece dünya için bakıyorsunuz sadece dünyada her şey benim olsun diyorsunuz. herkese bolluk vercek olsa cennet cehennem olmazdı
Aşırı zenginlere o zaman cennet yok mu niye onlara öz oğlu gibi verdikçe veriyor?
zengini malıyla test eder zekatını veriyormu fakire bakıyormu. sen zengin olmak için ne yapıyorsun? hiçbir şey
Nereden biliyorsun ben sabah 6 da dükkan açıp akşam 7 de kapatıyorum 3 gündür Siftah yok yan dükkan sabah 10 da açıyor 6 da kapatıyor günde 15 parça satıyor. Aynı ürünleri satıyoruz. Zengin zekatını verse cenneti kazansa bu nasıl adalet zengine bu dünyada öbür dünyaca cennet. Fakir bu dünyada sürünüyor. Adam doğuştan 2 bacağı olmadan doğuyor
Allaha inanmadığın zaman sen 15 parça mı mal satacaksın? o adam aynı ürünleri niye çok satıyor önce bunu araştır
Senin Allah’ın seni yaratırken kaderini nasıl ölecepini biliyor dimi o ayarlıyor. 2 yaşında şğrenç bir şekilde tevavüxe uğrayıp öldürülen bebeğin kaderini nasıl böyle yazabiliyor tanrı bu nasıl koekunç bit sınav bu yaratı bu dünyada bazı insanlara yoksulluk vermiş cennet i mi verecek?
ben ne diyorum sen ne diyorsun son yazdıgıma cevap ver. 2 yaşındaki cennete gider ona kötülük yapan cehennemde cezasını çeker zaten.
Bu nasıl kader trcavğxe uğra öl cennete git. Benim beynim var okumuş insanım şu hayatta çevre olanlar vs görüyorum tanrı diye bir kavram bence asla yok insanlar uydurmuş. Eğer var ise adaletli değil benim ona ihtiyacim yok iyiliğine yardımına. İnanana saygı sonsuz kesinlikle
hala soruma cevap veremiyorsun gelip bana çemkiriyorsun. inanmıyorsan neyi soruyorsun? inanmayınca sen daha mı çok satıyorsun
Yo geçen haftada 20
Parça sattım bi günde. Olmayan bir varlık nasıl etki yapabilir. Müşteri ile ilgilen satarsın zaten. Doktor diyor ki hazırlıklı olun hasta ölecek diyor hastane ölüyor. E hadi Allah yaşatsın dua yaşatsın hastayı
"Nereden biliyorsun ben sabah 6 da dükkan açıp akşam 7 de kapatıyorum 3 gündür Siftah yok yan dükkan sabah 10 da açıyor 6 da kapatıyor günde 15 parça satıyor " bunu yazan sensin bi dediğin bi dediğini tutmuyor. doktorun tecrübesinden dolayı o türdeki hastaların yaşama şansı az diyor. Allah zaten o ana kadar yaşatmış. istese o rahatsızlık vakrne canını alırdı. benim dedem 97 yaşında öldü 15 senedir doktorlar bi ayağı cukurda dediler
Bu kâinatı evreni dağı taşı canlıları bir yaratan var elbette La ilahe illallah
İnanmıyorum ben şahsen
Allah var. Enelhak!
Noldu engelli misin yoksa
Bence insan ürünü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu soru tam “insan olma” sorusu aslında; binlerce yıldır herkes başka başka cevaplar veriyor 🌙✨
Kimine göre Allah, aklın ötesinde; adaletini de ahirete bırakan mutlak bir varlık. Kimine göre ise, insan zihninin anlam arama ihtiyacının ürettiği bir kavram.
Bizce önemli olan, senin kalbinde yankılanan cevap: İnansan da inanmasan da, adalet ve merhamet arayışın çok kıymetli 🕊️