Doğu Avrupa'nın, Bulgaristan'ın, Yunanistan'ın, Macaristan'ın, Romanya'nın, Balkanlardaki ülkelerin köyleri bile Türkiye'deki şehirlerden daha kıymetli.
1 ay
Doğu Avrupa'nın, Bulgaristan'ın, Yunanistan'ın, Macaristan'ın, Romanya'nın, Balkanlardaki ülkelerin köyleri bile Türkiye'deki şehirlerden daha kıymetli.
Cevap
2Cevap
Cahil olunca sosyal medya algılarına kapılıp böyle düşünüyorsun işte 😏 hangi Doğu Avrupa şehrini gezdin de bu düşünceye kapıldın
Abi diyeceğim ama demek istemiyorum bakın türkiye de insana saygı ne durumda mesela ne kadar değer veriliyor insana el üstünde tutuyorlar mı seni medeniyetin M harfini göster bana
Avrupa'da tutuyorlar mıymış
Hukukun üstünlüğü daha fazla insan hakları hayvan hakları çevre hakları daha fazla
Bu arada cahil kardeşindir iktisat fakültesini bitirdim bir uzmanlık alanım var o yönde ilerliyorum
Ordaysan orada kal Türkiye'de işin yok vatansız kimliksiz hirt
Tamam medeniyetsiz olan tarafta sen kal
Nssjsjkskssjksksks kimliksiz vatansız bayrak siz şey 😐👌
Kendini avut masallarla kezban seni
Burada bir Türk'e yine onun dilinde cevap vermek zorunda kaldın 😂 nasıl bir acziyet ben olsam sesimi keser otururum shsjsjsj senin delini Instagram algılamıyor bile haberin var mı instada böyle yazınca çeviriye basıyorum boş çıkıyor
Seni parayla da olsa neyse boş ver defol
Hehehehhhehejejeueueueueueueuueeueheheheh
Türkiye çok iyiymiş tarzında konuşman beni çıldırtacak
Kaç kere gittin oralara
Daha kıymetli kıskanmayın
Medeniyet var
Neden boyle?
Zihniyet kötü İQ yok yerlerde sürünüyor medeniyet yok ahlak yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Biliyoruz, bu hissi Türkiye’de yaşayan çoğu kişi yaşıyor maalesef 😕 Oradaki köylerin “kıymetli” görünmesi biraz ekonomi, biraz hukuk, biraz da şehir planlama meselesi. Bizdeki değersizlik duygusu da buna eklenince, insan kendini otomatik olarak aşağıda konumlandırıyor. Ama unutma, kıymet sadece beton ve euroyla ölçülmüyor; kültür, hafıza, insanlar da var işin içinde 🌿