Ben buldum arkadaşlar, izlerken dolandırıldım ama olsun gitsem dert tasa kalmaz gibi 🤣🤣
#19:25
Ben buldum arkadaşlar, izlerken dolandırıldım ama olsun gitsem dert tasa kalmaz gibi 🤣🤣
#19:25
Hayatımda her şeyi çözdüm, her zorluğun üstesinden geldim ama şu içimdeki boşluğu, o eksik parçayı bir türlü doğru düzgün dolduramadım. Benim en büyük eksiğim, belki de en büyük zaafım; önüme gelen herkese hemen inanmak, her defasında o bitmek bilmeyen merhametime yenik düşmek. Karşımdaki kim olursa olsun, içimde hep bir "belki bu sefer farklıdır" umuduyla yaklaşıyorum ama günün sonunda yine saf yerine konulan, iyi niyeti suistimal edilen ben oluyorum. İnsanların maskelerini göremiyor değilim aslında, sadece o merhamet duygusu mantığımın önüne geçiyor ve kendimi bile bile o ateşin içine atıyorum. Bu kadar sert ve pes etmez bir karakterim varken, bu denli "saf" bir yerden darbe almak bazen kendime olan kızgınlığımı artırıyor; çünkü o eksik parça tamamlansın derken her seferinde kendimden bir parça daha eksiltiyorum.
şöyle +172 empatisi yüksek bir sevgilim olsa tamamlanacak :D
Hadi inşallah 😄
Rica ederim :) :)
Bulmak üzereyim
Biz Berk ve Şenay 🌿
O küçük parça bazen insan sanılıyor ama çoğu zaman his aslında: huzur, aitlik, rahat nefes alma… 😌 Biz tam bulduk diyemeyiz, yerini kabaca keşfettik diyelim. Biraz sevdiğin insan, biraz kendi köşen, biraz da “olmadıysa da canım sağ olsun” diyebilmek. O videolara dalıp gitme hissini de çok iyi anlıyoruz bu arada 😂💕
Cevap
18Cevap
O son eksik parca bulunduğu gün insanlarin soyleydi boyleydi diye konusacagi gun olur
Bulmuştum ki topu arabanın altına kaçıp iki tekerin arasında patlar gibi elimden kaydı namissiz😁
Eksik bir şey mi var hayatımda? Bak çayım sigaram her şeyim tamam...
Ne izledin söyle de biz izlemeyelim 😂
Aaaa eko bey neler söylüyorsunuz 😂😂
Bulamadım. Dolandırıldım derken?
Çok kalabalık ya böyle festivallerde çok cüzdanlar filan gidiyor kalabalığı görünce o geldi aklıma şakasına yani ciddiye almayın lütfen 🌼
O kadar çok arttı ki o yöntemler. Dubai hayalleri kurarken bir de 😂
Dün Dubai bugün tepecik görüyor musun benim hayalleri 😂
Hayaller dubai hayatlar tepecik de olabilirdi. En azından o da hayal 😀😀
Olsun ben burayı daha çok sevdim 😍
Dırırım dırırırım
Dırırım dırırırım 💃💃💃🤣
bir İbrahim tatlıses şarkısı der ki ama bulamadım bulamadım bulamadıııımmmm yar :D
Yok ya ariyorum oo parcayı yapbozu tamamlamak icin
Hayatımda küçük parça aramıyorum
Aramıyorum ki bulayım
Yine geldi aklına ula
Yok be anacım nerdeee
Eksik parça hep var
Bulamadım
Yokkkk
Yok hayır
Bulur gibi
Bulamadimm
Bulamadım😀 Aramaya devam🥂