1 ay

Kavga ettik, yere düştü parmağı çatladı: kim daha çok hasar aldı, suç ve etki oranım yüzde kaç?

İlk başta bana kafa attı ama sert değildi sonra yumruklaşmaya başladık, birbirimize 2-3'er tane yumruk attık. Benim son yumruğum yüzüne, yanağına vurduk, 2 adım geriye gitti, giderken arkasındaki kişiye takılıp yere düştü, düşerken baş parmağı çatladı. Benim de kaşımın yan tarafında 2 şişlik ve çizik oldu ama büyük değildi, az-orta arası, onun yumrukları benim yumrukla ya eşitti ya da onunkinin 1-2 tık daha sertti. O ise yere düştü, arkadaki kişi ayırmaya çalışıyordu ama bilerek düşürmedi, zemin sertti ama kaygan değildi, düşme açısı yanlıştı. Benim yumruk orta sertlikteydi, ben vurmasam geriye gitmezdi ama takılmasa düşebilirdi de düşmeyebilirdi de, düşmeme ihtimali 1-2 tık daha fazla olabilir. Sence kimin hasarı daha fazla, kim dövmüş olur, parmağının çatlamasında ve yere düşmesinde ayrı olarak benim etkim yüzde kaç, hem nedensellik hem çevresel faktörlere dikkat ederek en gerçekçi oran, son kararın.
Kavga ettik, yere düştü parmağı çatladı: kim daha çok hasar aldı, suç ve etki oranım yüzde kaç?