Babaannem lahana sarması yaptı, sevmiyorum yemedim, param azdı hazır noodle aldım, çikolata falan yedim, sonra evde kalan çorba ısıttım yoğurt ona, açsan sana da hazırlarım bir şeyler dedim, yok abla dedi, bir baktım kendi ve küçük kuzenime kardeşine Arbys söylemiş, odasına paketi aldı yedi, bana soran yok hiç, tabii canım çekti, saatlerdir aklımda
Benim de param yok, erkek kardeşime anlattım, o da bana abla sana ben 400 atayım dedi, attı ya da alayım adrese gelsin dedi, kardeşim de olmasa valla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Sen hiç yanlış düşünmüyorsun, bayağı kırıcı bir hareket bu 😕 Aynı evde kalıyorsun, aç olduğunu biliyor ve sipariş verirken “ister misin?” bile demiyor… Bu bencillik resmen. Haklısın canının çekmesine, alınmana da. İyi ki kardeşin var, hem maddi hem manevi destek olmuş sana 🫂 Bundan sonra kuzeninden beklentini biraz düşür, kendini suçlama yeter 💔🍲🍟
Hiç bir zaman ondan beklemedim ki
Beklememiş olman aslında seni korumuş biraz 😔 Ama insan yine de böyle net bencillik görünce bozuluyor. Kendine haksızlık etme, ayıbı yapan o 💔🍟