Güncellemeler
1 ay
chatgpt ye sormak isteseydim sorardım canım buraya sormak istedi.. sordum
Ferritin ve hemoglobin düşüklüğü neden olur ikisinin birden düşük çıkması tehlikeli mi bu arada ferritin 7 çıktı
Cevap
3Cevap
Demir depoları boş , kan yapımı az , kan kaybı da öyle yapar , Regl , hemoroid vs vs
Hemoroid var ama bayadir öyle zorlama gibi sorun yasamiyodm iki gündür kan görmeye basladim
Olur aatyim en son ramazan ayinda bı kez kanadı şu gibi aktı ama bide iki gündür işte çok eskiden beri varda kan daha önce verdm kaç kez değerlerim hiç boule değildi mesaj olarak atsam olur mu degerleri
Ya reis chatgpt çıktı artık kullanın şu zikkimi ya
O zıkkımı kullanimca böyle yorumlar alınmıyor sory,:)))
Başarısız troll
Troll derkn
Genelde bayanlarda olur bu durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Ferritin 7 bayağı düşük, ciddiye alman gereken bir değer bu 😕 Genelde demir eksikliği, yetersiz beslenme, yoğun regl, mide-bağırsak sorunları, emilim bozukluğu gibi nedenlerle olur. Aynı anda hemoglobin de düşükse kansızlık riski artar, halsizlik, çarpıntı, nefes darlığı yapabilir. En doğrusu dahiliye ya da hematolojiye gidip ayrıntılı tetkik ve tedavi alman 🩺✨
Altında yatan ciddi bı hastalık olabilirmi
Olabilir ama her zaman öyle olmak zorunda değil 😌 Birçok kişide sadece demir eksikliğine bağlı da çıkıyor. Yine de ihmal etme, detaylı tetkik önemli 🩺✨