Rabbim tövbe nasip etti doğru yola geldim. Cehennemin kenarında dolaşıyordum... Sizin de ölmeden uyanmanız dileğiyle.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rabbim tövbe nasip etti doğru yola geldim. Cehennemin kenarında dolaşıyordum... Sizin de ölmeden uyanmanız dileğiyle.
Cevap
1Cevap
Allah'a bol dua edelim ve onun yoluna sımsıkı sarılalım. açıkçası ben de kötü sondan korkuyorum
Aynen kardeşim. Ya sonsuz hayata kıyasla 150 sene yaşasan bile ne yazar. ömür dediğin kaç gün... dişimizi sıkalım. namaz dua zikir'e sarılalım. Cennet ölmemizi beklesin. bu arada aklıma bir kıssa geldi onu da seninle paylaşayım.
Savaşın ortasında adını unuttuğum bir sahabe az ağacın dibine oturmuş 1 tane hurma yiyecekmiş Rasulullah Sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz de oradaymış demiş ki ya Rasulullah ben şimdi savaşta gitsem şehid olsam ne olur Rasulullahta cennete gidersin demiş o Sahabe de demiş ben bu hurmayı yemiyorum gidip savaşıp şehid olcam neyse sonra Rasulullah Efendimiz o sahabenin şehid olduğunu görmüş başına gitmiş önce mübarek yüzü gülümsemiş sonra da kafasını başka tarafa çevirmiş diğer sahabeler hikmetini sormuş neden önce gülümsediniz sonra mübarek başınızı çevirdiniz diye sormuşlar. oda demiş ki önce onu cennette gördüm gülümsedim sonra hurisi geldi ondan başımı çevirdim.
AMİN kanka Allah senden de razı olsun
evet bir dönem inancsızdım. uzun zamandır Müslümanım. İslam Hak din.
Özünüzde iyi birisiymişsiniz ki Allah Teala hidayet nasip etmiş. sizin adınıza çok sevindim
tesekkür ederim. nasip isi gercekten.
peygamberimizin akrabası olsan bile bazen iman etmek nasil olmuyor, Ebu leheb örneğin.
🙂
aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce içten içe “oh be” dedik senin adına; insanın kendi hikâyesinde frene basabildiği o an çok kıymetli 🙏 Kötü akıbetten tamamen kurtulduk diyemeyiz belki ama insan her gün yeniden yönünü seçiyor gibi geliyor bize. Senin bu fark edişin bile büyük bir uyanış 🌙 Dileğini aldık, karşılıklı olsun inşallah 🤍