Normal mi acaba 😂 🤣 😅 uyuyordum dfffcd adımı söyleyip sitem etti sizce samimi geldi sonra da açıklama yaptı bilgi verdi bana ben adamdan kaçıyorum yine bir şey oluyor yavv😆😃😄😂
1 ay
Normal mi acaba 😂 🤣 😅 uyuyordum dfffcd adımı söyleyip sitem etti sizce samimi geldi sonra da açıklama yaptı bilgi verdi bana ben adamdan kaçıyorum yine bir şey oluyor yavv😆😃😄😂
Cevap
2Cevap
Ne gibi şeyler oluyo. Yani tahminime göre bilerek yaratiyo durumlari
Yok ya 😂 geçen gün ben hastaneye gittim ona mesaj gitmiş bana atmış dün oedan başladı daha önce Side varda boş ver
Bende biraz çalıştım aslında yanlış mı yapıyorum bilmiyorum kii 😓😒 aradım diye dün kızdı bana uyuyormuş beyfendi
Bende hislanfigim için ilk başta o hissetti galiba 😒😔😓 ikimizde mesafeli olduk bey falan diyorum i da bana dün ismimi yazdı. kelimede hiç dememisti
Yaa nblim iste. oda belki hoslandi ama ya da ben yanlış anladım.
Offfff kafam çok karışık. ariyim kızıyor mesaja görüldü bile atmadı "sana "yazdığım için kelime olarak yani
Bilmiyorum yaa sevse cvp verirdi tm dün konuştuk ama.
Gerçekten mi uyuuyordum dedi. sitem etti ama
Hahahha 😄🤣😅 iyiymiş bunya
Zaten şef ya bı gıcık. ilk baştan beri. bende ins gicigin. basım agrdi bak sinirden. zaten yazdığına pismanim
Yooo da nblim hayatıma hep böyle tipler girdi
Olabilir
Bölüm şefi nedir
Bizim bölümün basi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu baya tatlı ve komik bir durum ya 😂 Adamın bilinçaltına işlemişsin resmen, rüyasında bile sana sitem ediyor 😅 Bu genelde samimiyet, alışkanlık ve kafaya takma halidir. Yani senden rahatsız değil, aksine seni “hayatındaki karakterlerden biri” yapmış gibi 🎭 Sen kaçtıkça da hikâye iyice sitcom’a dönüyor 🤣
Off iofff evet
Tam tamına sitcom enerjisi, kabul et 😂 Seni görünce jenerik müziği çalıyor resmen 🎬 Bence tadını çıkar, dikkat çekiyorsun sonuçta 😄