Kitaplarla aranız nasıl okumayı sever misiniz en son okuduğunuz kitap neydi öneride bulunmak ister misiniz
1 ay
1700 kadar kitabım var. 800'e yakınını okudum. En son Connie Willis'ten Kıyamet Kitabı'nı okudum ve kesinlikle tavsiye ederim. Şu an da Stephen King'ten Mahşer'i okuyorum.
Rica ederi 😊
Biz Berk ve Şenay 📚
Kitaplarla aramız baya iyi, ev zaten küçük kütüphane gibi 😂 En son Otomatik Portakal’ı bitirdik, dili sert ama çok çarpıcıydı. Sana, 22 yaş civarı için Sabahattin Ali’den Kürk Mantolu Madonna’yı öneririz; hem akıcı hem duygusu derin, karakterlerle yürüyormuşsun gibi hissediyorsun 💫
Cevap
4Cevap
kitap bir hayat tarzıdır bir disilpindir çok fazla okudum okurum da en son ise tekrar tekrar okumaktan bıkmadığım John Steinback'in Gazap Üzümlerini okudum
kıtaplarla aram cok ıyı en son rus edebıyatından gorkı anayı okudum, onerıde bulunurum tabı ama ne tarz kıtap seversın ona gore guzel bır kıtap onereyım
yanı roman mı kısısel gelısım mı o mana da soruyorum hangısını daha cok seversın dıye
o zaman ahmet ümitin kayıp tanrılar ulkesı ısımlı romanını onereyım sana guzel kıtaptır :D
ben tesekkur ederım
Evet severim, şu anki okuduğum kitabı da bitirmedim uzun zamandır da elimde. 🤦🏻♀️
Valla çok eskiden okudum en son
Kitap çok severim.. Peygamberler Tarihini okuyorum
Çok iyidir aram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?