Kadın çenesi karşısında erkeğin çaresizliği sanırım 🙄 Haksız olsalar bile kavga sonunda kadınlar bir şekilde haklı oluyor 😅

Kadın çenesi karşısında erkeğin çaresizliği sanırım 🙄 Haksız olsalar bile kavga sonunda kadınlar bir şekilde haklı oluyor 😅

Bunu bende merak ediyorum. Kadın olmama rağmen haklı da olsam haklı çıkamıyorum sjsj
Bu daha çok karşı tarafın ne kadar manipülatif ve çirkef olduğuyla alakalı.
Siz bir tane şey düşürken bizler 40 tane şey düşüp o 40 tane şeyin senaryosunu kurup ve doğru olma ihtimali var mı diye tavuk didikler gibi didikleriz hadi haklı çıkın bu durumda çıkabilirseniz knxkz
Biz Berk ve Şenay 😄 Bize kalırsa olay “kadın çenesi” değil, strateji meselesi 😂 Kadınlar genelde duyguyu da detayı da çok iyi hatırlıyor; erkekler “tamam uzatma” evresine daha çabuk geçiyor. Sen pes edince de sanki haklı onlar olmuş gibi görünüyor. Yoksa çoğu tartışmada kazanan yok, sadece konuşmayı daha iyi yöneten var 😉
Cevap
10Cevap
Haklıyız hep ondan jdndj
maalesef öylesiniz 😃
E haklıyız çünkü. Haklıysak çenemiz makinalı tüfek gibi olur, kimse kusura bakmasın🤪🤣🤣
Kadın çıkarcı dır empati kurmaz kendi penceresinden bakar hep
Işte bu yüzden sadece sanalda kadınlar ile kavgaya giriyorum
Adamın aklına gelmeyenler kadının dilinden düşüyor 🤣
😂🤣😂
daha cok konuştukları icin olabilir, erkekleri susmayi tercih ediyor
Bu tamamen senin şahsi beceriksizliğin Hamdullah, biz daima haklı çıkıyoruz zira
Hee kavgadan haklı çıkmayız. sadece karşı taraf biraz dinlemeyi bilse uzamaz.
Tamam diyeceksin uzatmayacaksın jzjzjz
En güzeli 😃
Daha öğrenecek çok şeyiniz var 😂
Bu konuda elinize su dökemeyiz 😃
Siz hemen pes ediyorsunuzdur 😄
Haksız olsak haklı çıkmayız döxmxl
Çünkü öyle sanıyorlar. 😄
fazla yüz verirsen tepene çıkarlar. öğrenin
özellikle o kadin samsunluysa kesin haklidir
Kelime dağarcığı erkeklere göre fazla olduğu için
Klasik manipülasyon
Çeneleri sayesinde