Diğer 1 ay İlk buluşmada içkili ortama gitmek doğru mu, nelere dikkat etmeli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler29 gü ... İlk buluşmada içkili ortama gitmek doğru mu, nelere dikkat etmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizlipolitik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Karşı tarafın seçimlerine bağlı 2 8 Yorumla Soran 1 ay Senin seçimin ne olurdu mesela? Yorumla Gizlipolitik 1 ay Seçimim olmazdı Yorumla Soran 1 ay Akışına bırakırdın yani? Yorumla Gizlipolitik 1 ay İçkili ortama girmem çünkü antidepresan alıyorum, kahve ya da çay gibi içecekleri de sevmiyorum o yüzden benim seçimlerim içecek bölümleri olmazdı Yorumla Soran 1 ay Ne olurdu mesela? Yorumla Gizlipolitik 1 ay Yemek yenebilir ya da bowling vb oyunlar diğerlerlendirilebilir Yorumla Soran 1 ay Güzel fikir harika fikir Yorumla Soran 1 ay Ama sevgilinle yapılır Yorumla
Ecebabygirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay Kişiye göre 2 19 Yorumla Soran 1 ay İkimiz gittik mesela? Yorumla Ecebabygirl 1 ay Açık söylüyorum eğer ogün seks olma ihtimali varsa uyar öyle bir yer, ben ilkte yapabilirim sende böyleysen alkollü mekan uyar Yorumla Soran 1 ay Ben öyle mekanda falan istemem. Seks olur ise otel odası loş ışık alkol yemek sonra sabaha kadar seks Yorumla Ecebabygirl 1 ay Mekanda olsun demiyorum, öncesinde içip kafa güzelken başka bir yerde olmasını istiyorsan gidilir Yorumla Soran 1 ay Güzelmiş Yorumla Soran 1 ay Ben genelde mesela yanlız takılan insanım. Yani öyle restaurantda barda sarhoş olma yok otel odasinda içerein yersin kafayı orada güzelleştirirsin sabaha kadar... Yorumla Ecebabygirl 1 ay Olabilir, ben ayık çıkmam ordan Yorumla Soran 1 ay Bende çıkmam Yorumla Ecebabygirl 1 ay Bardanmı1 Yorumla Soran 1 ay Otelin barı evet Yorumla Ecebabygirl 1 ay Otel harici erkek sarhoş olmamalı güvenlik için Yorumla Soran 1 ay E yani Yorumla Soran 1 ay Sağol yorum için Yorumla Ecebabygirl 1 ay Ne demek Yorumla Soran 1 ay Bir gece takılmak isterdim seninle ancak 2 aylığına yurtdışına çıkmam gerek Yorumla Ecebabygirl 1 ay Daha iyilerini bulursun Yorumla Soran 1 ay Nerede? Yorumla Ecebabygirl 1 ay Yd Yorumla Soran 1 ay Ben türk severim daha tatlı oluyorsunuz türkiyedeki türkler yani Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Karşı tarafın seçimlerine bağlı
Senin seçimin ne olurdu mesela?
Seçimim olmazdı
Akışına bırakırdın yani?
İçkili ortama girmem çünkü antidepresan alıyorum, kahve ya da çay gibi içecekleri de sevmiyorum o yüzden benim seçimlerim içecek bölümleri olmazdı
Ne olurdu mesela?
Yemek yenebilir ya da bowling vb oyunlar diğerlerlendirilebilir
Güzel fikir harika fikir
Ama sevgilinle yapılır
Kişiye göre
İkimiz gittik mesela?
Açık söylüyorum eğer ogün seks olma ihtimali varsa uyar öyle bir yer, ben ilkte yapabilirim sende böyleysen alkollü mekan uyar
Ben öyle mekanda falan istemem. Seks olur ise otel odası loş ışık alkol yemek sonra sabaha kadar seks
Mekanda olsun demiyorum, öncesinde içip kafa güzelken başka bir yerde olmasını istiyorsan gidilir
Güzelmiş
Ben genelde mesela yanlız takılan insanım. Yani öyle restaurantda barda sarhoş olma yok otel odasinda içerein yersin kafayı orada güzelleştirirsin sabaha kadar...
Olabilir, ben ayık çıkmam ordan
Bende çıkmam
Bardanmı1
Otelin barı evet
Otel harici erkek sarhoş olmamalı güvenlik için
E yani
Sağol yorum için
Ne demek
Bir gece takılmak isterdim seninle ancak 2 aylığına yurtdışına çıkmam gerek
Daha iyilerini bulursun
Nerede?
Yd