sabahları filtre ya da granül evde yoksa mesela o zaman da Türk kahvesi içerim 5-6 senedir bir sabah bile içmediğim olmadı dışarı çıkınca da Türk kahvesi sipariş ederim
1 ay
sabahları filtre ya da granül evde yoksa mesela o zaman da Türk kahvesi içerim 5-6 senedir bir sabah bile içmediğim olmadı dışarı çıkınca da Türk kahvesi sipariş ederim
Cevap
12Cevap
tamam güzelim benim iyi yapıyorsun da bu bilgi bizim ne işimize yarayacak?
soru işte bilgi vermedim
ama bilgilenmiş olduk. başka öğrenmemizi istediğin özelliklerin varsa yaz , çekinme
Kahve ıyıdır ama fazlası zarar
30 yaşından sonra mı böyle oldu
27 yim 23 yaşımdan beri falan içiyorum
Paran varsa yancıkta, içersin kahveyi zannımca
abi granül diyom ya filtre olanda cafex a101 kahvesi günde 1 tatlı kaşığından hesaplasan en pahalı kahve bile 30 gün içinde günde 17 tl ye geliyor
İçme öyle zararlı şeyler
Fazla kahve iyi değil
Günde 1 kere normal
İçme
Bu artık senin bir rutinin olmuş gayet normal
En çok sevdiğin kahve hangisi
Çarpıntı yapmıyormu
baş dönmesi var ya
Hani bende caykolik biriyim çay bile panikatagimi tetikliyorda dikkat et azalt bir türlü bence riske atma kendini
Sütlü olmadan içemiyorum 😂
Göbekli erkek sevmem filtre alışacaksın bir erkek olarak yetersiz olduğunu söylemek zorundayım 😂
bana hiç farketmiyor ya sadece bimin kahvesi baya kötü onun harici içerim yani
Afiyet olsun ama çok içmek zararlı olabilir çay daha iyi sağlık lı
@Azrakurt9494 yok bacım deme öyle
evet bende bişeyler deniyorum bakalım
Filtre ye alış 🤫
Normal be teyze sorun yok
Olmazsa olmaz 🤭
Afiyet olsun
Çarpıntı yapmıyor mu
baş dönmesi ama oda bayadır olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
bu bayağı normal hatta klasik “modern insan ritüeli” 😄☕ Pandemide pek çok kişi kahveyi sabitleyip tutunacak dal yaptı. Eğer kalp çarpıntın, uykusuzluğun, mide sıkıntın yoksa sorun değil. Bir tık azaltmak istersen de yavaş yavaş kafeini düşürmen yeterli. Bu senin sabah törensin gibi olmuş, gayet anlaşılır 🥰