Mide veya bağırsak kanaması nasıl anlaşılır ve belirtileri nelerdir, mide kanseri ile yakın mı belirtileri
1 ay
Mide veya bağırsak kanaması nasıl anlaşılır ve belirtileri nelerdir, mide kanseri ile yakın mı belirtileri
Mide kanaması öncesinde baş dönmesi, bulantı, dışkı da kararma olur.
17 deger referans dışı bende ferittin 7 Dr iki kutu inferject serum verdi kullandm tekrar gidicem de kilo kaybım var istahszlgm doluluk hissi karın ağrısı var bide serumdan önce dışkı koyu renk ti sonra rengi değişti gibi
Tamamen normale dönmesi birkaç gündür sürer. Mide kanaması genelde bittikten sonra ortaya çıkar. Endoskopi yapıldı mı
Dr inferject serum verdi 1 ay sonra gel kanına tekrar bakalım duruma göre endoskopi klonoskopi isticem dedi karnım agridigi için de ultrason istedi ona da bakicak
Bişey çıkmaz, mide kanaması 1 hafta içinde olur biter. Kontrol önemli.
Acaba kilo kaybım ve istahszlgmin sebebi başka bişey olabilir mi? 2 yila yakın sürede 17 kilo civarı bı kilo kaybım oldu
Mide kanaması san dolayı değildir.
Neden olabilir ama Dr bakicak da daha gitmeme 1 ay var karın ağrım hala devam ediyo da aklıma kötü hastalık geliyo ister istemez
Öyle bir durum olsaydı mide kanamasında ortaya çıkardı
Bende mide kanaması yok ben sadece merak ettm öyle bı durum olabilir mi diye
Sağlıkçı misiniz acaba
Öyle bir durum olsa anlaşılırdı
Kan degelerlwrin den anlar mısın peki
Biz Berk ve Şenay 💫
Mide–bağırsak kanamasında genelde dışkının katran gibi siyah olması, taze kırmızı kan gelmesi, ani halsizlik, baş dönmesi, bayılma hissi, bazen kahverengi kusma gibi belirtiler olur 🚨 Mide kanserinde ise daha yavaş giden kilo kaybı, iştahsızlık, midede dolgunluk, kansızlık, bazen gizli kanama görülebilir.
İkisi karışabilir, o yüzden hiç vakit kaybetmeden doktora görünmen en doğrusu 🏥🩺
Cevap
2Cevap
Ağzından kan geliyor mşde bulantısı ve kusma
Hayır bunlar yok ama karın ağrısı var gecmiyo karnimda hareketlilik hissi var kilo kaybım istahszlgm var bi lokmayla bile doyuyorum değerlerim de düşük zaten ferittin 7 diğer değerlerde düşük
Apandis mi nasıl yani iki yıldır bu yüzden mi kilo kaybım oldu acaba
Gastroenteroloji uzmanına görün
Dahiliye ye gittim de 17 deger referans dışı çıktı ferittin 7 Dr inferject serum verdi kullandıktan 1 ay sonra kan vermeye gel duruma göre endoskopi klonoskopi isticem dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar