Yarın sabah otobüsüm var ama akşamüzeri uyuyunca şimdi dalamadım uykuya. Tavsiyesi olan?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarın sabah otobüsüm var ama akşamüzeri uyuyunca şimdi dalamadım uykuya. Tavsiyesi olan?
Karanlık bir ortamda telefon ve bilgisayarı kapat, ılık bir içecek içip derin nefes alarak 10-15 dk gözlerini kapat, genelde uykuya dalmanızı sağlar.
Biz Berk ve Şenay, klasik “yanlış zamanda uyudum, şimdi gözler fal taşı” durumu 😅 Önce telefonu biraz kenara bırak, ışığı loğa al, odanı serinlet. Ilık bir duş, sonra sakin bir şarkı ya da yağmur sesi açabilirsin 🌧️ Derin nefes alıp saymaya çalış, kendini otobüste uyanmış hayal et 🚍 Uyumasan bile dinlenmen önemli, kendini strese sokma 💆♂️💆♀️
Cevap
24Cevap
Başını yastığa koy ve dua oku, rastgele... bildiğin ne varsa onu oku. Bir kaç taneden sonra hatırlamayacaksın,
Test edildi onaylandı.
Işıkları kapat sağ tarafına ellerini birbirine birleştir başının ucuna doğru yanaştır emin ol uyuman çok kısa sürecek
Bacaklarını hafif haline doğru çek ve bacak arana küçük bir yastık almayı ihmal etme
15 dk hiç hareket etmeden yatarsan otomatikman uyursun. Her hareket ettiğinde 15 dk başa sarar
Güzel bir duş al yatağını sıcak yap otomatik uyursun
Film izlerken uyuya kalırsın belki
Teşekkür ederim ama gözlerim acıyor. Film izleyebileceğimi sanmıyorum.
Uyuma otobüste uyursun yol hızlı biter
Yedi saat uyumazsam zombi gibi olurum abi mdmdms
Hiçbişeycik olmaz biz de üni gördük hazırlıkta 48 saati uykusuz geçirip önce speaking sınavına girip sonra otobüse binmişliğim var
Abi dün akşamdan beri yoldayım zaten. 20 saatlik yoldu. Şimdi uyumazsam yarın kalkmam bile mucize olur.
Sen bilirsin tabi ama ben kendi dediğimi yapardım uyutmayacak bir yol bulup sabahta bir kahveyle otobüse gider osura osura uyurdum yol boyu 🤣
Bıcı bıcı yap uykum gelir.
Denendi.
Otobüste uyursun yolun uzunsa
Uzun değil. O yüzden biraz da olsa uyumam lazım
Nerden nereye gidicen
Rahatlatıyım masaj severse
Nereye gidiyon
Ilık süt için
Yurtta sütü nerden bulacağım abi? Bir de ılık olanı.
Bitki çayı muazzam etkili yaşadım biliyorum
neden acabaa
Rahatla
Zor durum
Koyun say
O bende işe yaramıyor mdnsma
O zaman reels kaydır
Gözlerim acıyor. Yine de teşekkür ederim.
Kitap pku o zaman
Odadakiler uyuyor. Yani ışık açamam. Sağ olun.
Gevşeme taktiği dene
O ne abi?
Hiç mi kendini kesfetmedin.
Ne alaka? Ben burada uyumak için tavsiye istiyorum. Saçma sapan şeyler söyleyecekseniz gidin.
Hiç denedin mi?
Yaz yapay zekaya inanmıyorsan. İlk yapacağı sey uyku
Gel uyutayım
Koyun say
Akşamüstü uyumamak
Koyun say
Ayran iç
kendinle ilgilen
Seks life?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?