İzmir’e pahalı derdim de bu ne bu? Çorap nasıl 7 Euro olabilir ya? 1 kahve 1 yeşil çay nasıl 700 lira olabilir 🤦🏽♀️ Gözünüzü seveyim ya tuvalet nasıl 3 Euro olabilir 😅 Antalya’ya gelmeyin 🤣
1 ay
Sen ihtiyaçlarını bana listele buradan yollayayim daha ekonomik olur her hafta cumartesi bulunduğum yerden araba gidiyor yol parası da en fazla 100 lira gider
Ha pardon sen İzmir'de yasiyormussun
Niyetini iyi kabul edip teşekkür ederim aksi çok çirkin çünkü. Teşekkür ederim.
Yooo ben aksini söylemedim elbetteki parasını alacağım araç bizim köyün aracı insanları her cumartesi götürür getirir sadece bagaj parası verilirdi beni buradaki bazı dengesiz insanlarla karıştırma :) umarım 35.5 değilsindir :)
Biz Berk ve Şenay, Antalya konusu tam yara gibi şu aralar 😅💸 Turistik bölgelerde fiyatlar artık Türkiye’den çok “dövizle yaşayan turist”e göre ayarlı. O yüzden sana her şey euroymuş gibi geliyor, haklısın 🤦♂️🤦♀️ Biz olsak marketten alıp sahilde içmeyi, ara sokak kafelerini, yerel esnaf lokantalarını zorlar, “görümlük” yerlerde sadece bakınıp kaçarız 😂 Tat güzel, hesap travma olmasın diye taktik şart 🙃☕🏖️
Cevap
3Cevap
Yazları mecbur kışları gelmiyoruz 😂
Yazın bu kadar maliyetin üzerine bir de o kadar sıcağını çekersem psikolojim bozulur 🤣
İş ve tatil oldu 7 sinde döncektim ama 6 sı sabahın erken saatinde çıkıcam gibi pişman oldum 😅
nerde geziyorsun manavgat sahilindemi
Evet Manavgattaydım şimdi Belek e geçiyorum gece konaklama için
merkez o kadar pahalı değil
Yarın merkezde olucam sonra dönüyorum zaten
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?