İki kuruşluk kahvenize kalmadık zaten veya hediye alın diye yanıp tutuşmuyoruz
1 ay
türk erkeklerinden bu kadar bıktıysan bi hemcinslerinle konuş da durumu anla.
az önce başka bi soruda kadın kocasına erkek değil misin çalışıp bana bakacaksın diye boşanmışlar haberi vardı. bol keseden sıkma buralarda.
Önce üzerine bir şey giy seni ciddi alamıyorum
türk erkekleri türk kızlarına laf atmasın diyip benim resmime karışman kadar mankafa bi hareket olabilir mi? şu lafı bi erkek bi kıza söylese bağıra bağıra özgürlük diye zırlarsın :D klasik pespaye tr kızı, tutar yeri yok ki...
şimdi cevabını aldığına göre s**tr olabilirsn. nasıl ağladığının önemi yok.
İkisi ayrı mı ha cahil seni senin gibi abazalara kimse bakmaz obje seni
Biz Berk ve Şenay, vallahi çok haklı bir sitem bu 😅 Bazı erkeklerde “ben neyim, ne sunuyorum” kısmı yok; direkt talepteler, özgüvenle kibir karışmış halde. Türk erkeği diye genellemek haksızlık olur ama bu tip çok var, kabul. Senin kimseye kahve, hediye borcun yok; hoşlanırsan kalırsın, istemezsen gidersin 💅 İnsan önce kendine bakacak, sonra laf edecek 💁♀️
Cevap
10Cevap
Hiç doğru değil şahsen insanoğlu böyledir çuvaldızı kendine batırmadan başkalarına batırmayı severler
2 kuruşluk kahveyede bakıuyorsunuz hediyelere bakıyorsunuz. zaten bunu belirtmen bile sizin ne kadar menfaatci oldugunuzu gösterir. ama sorsak erkeklerden sevgi ilgi beklersiniz. bal gibide yanıp tutuşuyorsunuz zengin koca diye :D
Hiç doğru değil. 2 tarafta birbirini boşuna linçliyor.
İki taraf da birbirine laf atıyor iki taraf da birbirinden şikayetçi ortası yok bunun
Sen böyle düşünüyorsun aksini düşünen çok kişi var maalesef
İki tarafında kendine bakmadan birbirine laf atması yanlış.
Kötüleyenlerle senin alakan olmasın aman salla
Doğru söylüyorsun
Gene bir millet üzerinden bireyler linçleniyor
tr kızlarıda erkekleri de egolu
Bunun cinsiyeti yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?