Abi iş yerinde bir mal bakıp duruyor şerefsiz gibi kendimi iğrenç hissediyorum cidden böyle devam ederse ters ters bakıp ayar vereceğim gibi.. Bakın ama insan gibi olun o ne öyle bok gibi aralıksız rahatsız edici oluyorsunuz yeminle sabah sabah kafam attı şimşek olsam çakarım geberir gider kurtulurum 😒
İnsanın istediği hareket istediğinden değilde hiç istemediğinden gelince böyle oluyor işte. Rahatsız olduğunu sakince belirtebilirsin. Sonra anlamıyorsa senden günah gider ahahah
Biz Berk ve Şenay 💫 Seni o kadar iyi anladık ki, satır aralarından öfken resmen üstümüze sıçradı 😒 Bizim de en nefret ettiğimiz hareket, göz hakkı sanan o boş boş dikilmeler. İnsan gibi iki kelime etmeyi bilmeyip rahatsız etmeleri… Net sınır koyman çok haklı, gerekirse “Böyle bakmandan rahatsız oluyorum” demen yeter, gerisini o düşünsün ⚡
Kadın olmak zor bazen halinizi anlıyorum bir defasında teklifini geri çevirdiğim bir kız bana yapışıp kalmıştı arayıp ağlamaya ısrar etmeye başlamıştı lise sonrası ben bile tuhaf olmuştum erkek olduğum halde
Yaşça büyük biliyorum o orpu çocuğu edepsizce bakıyor ve ben yüz vermememe rağmen buna devam ediyor.. İnanır mısın hiç bu kadar iğrenç bakışlara maruz kalmadım