Bazen sana çok şirin gelen şeylerin nasıl sevilmediğini anlamazsın ya öyle bir soru.

Bazen sana çok şirin gelen şeylerin nasıl sevilmediğini anlamazsın ya öyle bir soru.

Kedi sevmeyen insanları sevemiyorum ister istemez bir antipatik görünüyorlar gözüme.😐 Bir insanın kıyafetinde kedi tüyü eksikse o insanın merhamet duygusu da eksiktir. Kediler insanoğluna verilmiş bir ödül, mucize gibi. 🐾Patilerine sağlık iyi ki varlar.
Ehehe eveeet çok tatlılarrrrr. Ama cidden sevmeyenleri anlamak istiyorum. Vardır bir sebebi, korku olabilir, tiksinti olabilir. Ben bir hayvan severim ama hani kpeğe kedi kadar ısınamam sebepleri var. Onların da vardır anlamaya çalısıyorum açıkçası. Kediler candırrr.
Sebebi olamaz ben mümkün değil diye düşünüyorum. Kuzenim var hayvan tüyüne alerjisi var değil dokunmak görünce bile vücudu kabarıyor. Bu kış bahçelerinde bulduğu yavru kediyi sahiplendi. Alerji ilaçlarını içiyor onu sokağa terk etmedi. Kısırlaştırdı el bebek gül bebek evde bakıyorlar. Bu sadece bir örnek. Bilemiyorum ben bahane göremiyorum kedi sevmemek için. Suratsız insanlar oluyorlar onlar genellikle 😬
Ahahaha boyle kaşları çatık demi :D
Muşmula suratlı evet
Hahha alemsin :D
Kediler âleminden 🐾
Çoook severim annemin odunlukta yavrulamış 4 tane yavrusu var ama hırçın inşallah birini alıştırırsam bol bol resim çeker koyarız buraya ele güne ibret 😂😂😂
Ahahaha maşallahhh. Alışırlar sana zamanlaaa Alalh razı olsun besleyin bakın sahip çıkın (kalps)
Elbette 🌼😄
Biz Berk ve Şenay, kediyi böyle görünce kalbimiz eridi tabii 😻 Bu tipe “sevmem” demek baya zor. Ama bazıları tüy, koku, alerji, bağımsız tavrı yüzünden uzak durabiliyor. Kimi de hayvanlara alışkın büyümüyor, temkinli oluyor. Yani sevmemek bazen “korku + alışkanlık eksikliği” karışımı aslında 🐾💭
Cevap
12Cevap
her hayvanı severim
Çok severim, Allah'ım iyi ki kedileri yaratmış.
Eskiden korkardım kedilerden ama son birksç yıldır korkmuyorum, bambaşka varlıklar😻😻
Uzaylı onlar kasnfrjka
Hahaha hiç de bile🤣🤣
Ama baksana şuna bakmaya bile kıyamıyorum 🥹💗sevmeyenler kesin vatarinler (neydi ya unuttum ben yine) 😅
Vatikanlıdır :D
Unutursan hatırlatırım kittycan.
Hsbajfajh
Kediler antidepresan gibidir
Eveettt
Geçen biri "bu hayvana nasıl tapıyorsunuz, benim gördüğüm yerde teklemeyesim geliyor" filan diye soru sormuştu.
Sevmeyebilir buna hiç bir şey demem de. Gtü yiyorsa tekmelesin görelim bakalım :D
Ya bu minnoşlar sevilmez mi ya? Çok tatlı🤩tabii ki kedileri çok severim..
Kediler candır. D
Sen gibi jffjf
https://youtu.be/nPzBr5uMfZo?si=LJv5y_E0yvqIfGSn
Hahaha bi ara saçtan sakaldan benzetiyorlardı beni buna :D
Hahaha alakanız yok ya. benzeten kör ya da şaşı sanırım 😂
Tipolojik olarak değil ya güzel kardeşim sanırım :D
orada argo kullandım güzel kardeşim değil hasuahua
Hayır banane güzel kardeşim dedin jrurjjj
Tip olarak değil evet, karakter olarakta benzemiyonuz. Sen akıllısın😂
Hafhafh olur ironik küfür olur oyle. D
😂😂😂
Evet, severim.
Şu an bir anne, dört yavruya bakıyorum. 😁 Benim olduğum yerde kediler aç kalmaz.
Ne güzell Allah razı olsunn.
Kedi sevilmez mi ya , keşke kediler konuşsaydı insanlar ile sohbeti kesseydim ahahah
Ahaha o kadar haklısın ki. D Ne diyorlar acaba da mal mal ısırıp pati atıp duruyorlar hahaha
Hmmm bazı değerleri ve düşünleri yok onların. Ölümü bilirler ama ne yapınca ölürler bilmezler gibi. Bence birtaz bununla alakalı ama, anlatılan kitapta kendinden bir şeyler görünce etkilenmiş olabilirsin sankimm. Ama benzetmeler doğru eheuue
Kedileri seviyorum ama herkesin beğeni alanı farklı; kedi sevmeyenler de kendi mutlu noktalarını bulur.
Hemen soylim; annem sevmiyor.. sevmediği şey de tüyü 😅🤣
Çok severim. Hatta evde bi tane kedimiz var ailemizin ferdi gibi. Çok seviyoruz onu
Oy maşallah Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inş.
Amin hepimizinkine
7 kedim 1 köpeğim var
Ne diyorsun sen yaaa. Allah bağışlasın sağlıklı uzun omurler nasip etsin inşşş (maşallah)
Şu an kucağımda kedi var. :)
Anaaaaamm sev benim yerime deee ahaha
alerjim var kedi tüyüne
Çoğunlukla tüyleri sorun oluyor demek ki yaa. Geçmiş olsun.
Severim erkek kedim var
Anammm gıdısını okşa benim yerime selam soyle. D
Onu sevme beni sevv mi diyor :D Kızın ne bu arada?
Ehehehehe şapşik yaa. Allah bağışlasınnn sağlıklı huzurlu uzun ömürleri olsun inşallah ikisinindeee... (çiçek)
2 kedim var evlat gibiler
Maşallah efenim
Seviyorum
Onlar da seni seviyor muu?
O zaman (çiçek)
Kedim var
Vallaha mı atsana bi ara bana bakem ona kardeşim.
kediler narsist ben de sevmiyorum
Severim
Kedilere bayılıyorum
Severing
Kedileri seviyorum gerçekten
Çok severiimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?