Ne yapsan suç değil ama güneş doğana kadar güneş doğunca normal hayata döneceğiz
1 ay
Ne yapsan suç değil ama güneş doğana kadar güneş doğunca normal hayata döneceğiz
Cevap
2Cevap
hiç bir sey
Elbet yapıcak bir şey vardır
Ooo arınma gecesini yakın altabalardan başlarız mesela 😅😅💅💅
İzlemişsin mesela altabakalarda kimler var
En çok asarım keserim diyen tayfa, aslında değişen bi şey olmazdı sadece canımız daha çok tehlikede olur sistem aynı işler
Hmmm bir bakımdan haklısın ne kadar uyuz olduğun iğrendiğin kişilik varsa tam fırsatı iyi filmdi
Hayatta kalırsan evet iyi fırsat 😅
Keçi gibiyimdir bir şekilde kalırım ailen varsa büyük problem
Deney ortamında oluşmadık sonuçta var tabi😅
😂😂😂😂😂😂
Eğer o güçte olsaydım masum kanı, gözyaşı döken herkesi ipe dizer, birde banka soyardım
Banka niye banka😂
Para da lazım da ondan
Ne acı dimi yaşıyoruz ama ekonomik olarak berbatız
(': gelecek nesil bana anne diyecek yaptıklarım için
Hdhdhd ilahi sen
Yalansa yalan de (':
Doğru ben nekadar arsız ipsiz sapsız varsa çıkar avlardım temizlik bankada soyardım ekipmana para lazım
Gerçi o avlardım dediğin kişiler de bu hak ve ekipmana sahip olacak bu durumda. Ordusal hareket etmeliyiz (':
Bence takım olalım bir kaç kişi daha bulalım birimiz şöför olur birkaç avcı deri kıyafet zincirli yelekler falan
Yok seninki daha çok orta çağ usulü savaş meydanı olacak slkglslcşeşdşsş
Elimize silah alıcaz işte tamam sen anlat nasıl olsun
Bak, kargo patpatıyla her yerimizi sarıp kişi başı 10 silah 20 şarjör SLFKWOLXĞAŞSŞWLD
Kargo patpatı terleyip kilo vermek içinmi 😂😂😂
Birde bel fıtığı olmayalım olacak silahla köle tutalım
Senin orta çağ zincirden mantıklı bi kere direnişe öyle gittim sapasağlam döndüm 🤣🤣
Hangi direnişe 😂
Geçen seneki direniş fazla detay vermeyeyim anladın sen
Yes taşlar oturdu bence biz filmlerdeki ilk ölen gözlüklü şişkolar gibi ilk ölürüz biriniz patpat diyor diğeri deri kıyafet zırh giy dini zırh
Önemli olan niyetti demi
Birden kıble önemli diğer soruma gelsene
Oradada makara yaparız
Kalsın ben yatar
İyi geceler abim
İyi sabahlar
Doğru niyet önemli
Aynen, o kadar ahlaksızım ki sırf yasaların hatrına yerimde oturuyorum.
Güzel şeylerde yapılabilir kötü düşünme bak biri tecavüzcü öldüreyim dedi
Ya bir gün sana denk gelirse
Sen iste ben yaparım çok üzülüyorum o haberlere o kızlara
Djdhdhd saçmalama senin için yaparım demek istedim
Profilin ilgi çekici ruhunumu yansıtıyor
Bunun bir tarzı var mı
Tüm tcvzcüleri, tczcileri, pedofilileri, k*tilleri yok ederdim
Yardım ederdim
Bakış açına ….😂
Cidden ya biz ne diyoruz bu ne diyor
Üzücü
@Lothbrockk
Kardeş idare et sabah 5 olmuş ben burada takılıyorum. :) :)
@Lothbrockk
Kardeş geçenlerde bir videoda da izlemiştim, sonrasında yapay zekaya da sordum.
Bizim yapımız bu. Testosteron hormonu... Şimdi bu hormon kadınlarda olmayınca bir erkeğin halinden ne anlasınlar ki? Kaç tane kıza da sordum cevap veremediler.
Bir çok kız biz erkekler gibi düşünüyor, yani hak veriyor bizlere ama bazı kızlar. Ağzını açsan hemen sapık tecavüzcü diye etiketliyor. Kendileri gösterince sorun yok, yani işin asıl sebebi kendileridir.
Allah bizi böyle yaratmış, bizim doğarken donanımımızda bu var ki...
Allah erkeğe bakma demiş, kadına da kapat demiş. Şimdi bunlar ben gösterecem sen bakmayacan kafası yaşıyorlar. Ne diyim?
Ötvsiz araba alırdık
Ruhun fakir aga be
Bir şey yapmam
Yapmak istediğin hiç
bir şey yokmu
Yooo jhghj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Böyle bir gecede suç olmayacaksa biz direkt kültürel soyguna giderdik sanırım 😂 Müzelerdeki nadide tabloları, antik eserleri alıp yakından inceler, gizli arşivlere sızar, yasaklı kitap ve belgeleri okur, bütün devlet sırlarını kurcalar, sonra da güneş doğmadan hepsini yerine koyardık 📚🎭🔍 Ucu kaosa varmayan, bol meraklı bir suçsuz suç gecesi yani 😌✨