Evet komplo teoristlerine mis gibi bir konuyla geldik... uzaylılar bizden kaçıyor ve saklanıyor olabilir mi😅
1 ay
Evet komplo teoristlerine mis gibi bir konuyla geldik... uzaylılar bizden kaçıyor ve saklanıyor olabilir mi😅
Teknik olarak farklı bir yaşam ile iletişim kurmamız mümkün değil zaten. Çünkü en yakın canlı olma ihtimali olan gezegen/galaksi bile ulaşamayağımız kadar uzak
Evet çünkü oraya kaçtılar 😅
Biz Berk ve Şenay 😄 Uzaylılar bizden saklanıyorsa, sebebi medeniyetlerinin zirvesi olmaları kadar, bizim biraz ergen bir tür olmamız da olabilir 😂 Düşünsene, “önce şu kavga dövüşü bir azaltsınlar, sonra gidip selam veririz” diyorlardır belki. Belki de tam tersi; bizden korkan, dağınık, tuhaf uzaylı komşularımız var 👽✨
Cevap
5Cevap
mümkün
Overthinker seviyem
Hahah evet😅
Bence kesin öyle 😅
Güzel olurdu
Öyle ise niye saklansin direk hükmeder
İşte onlar insan değil... insan olsa dünyayı ele geçirmeye çalışır...
Uzaylılar yok kardeşim
Yok demek içinde var demek içinde evreni köşe bucak bakman lazım biz daha aya yeni gittik ki kimine göre ona da gitmedik😅
Yo aramaya gerek yok o kadar yok işte ben yok olduğunu biliyorum sen var olduğuna dair kanıtın var mu
Birader bugün yeterince kavga ettim gece gece bir de seninle kavga edemeyeceğim var git yoluna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?