Hem özlüyorsunuz hem geçmişte çok fazla hata vardı, göz göre göre seni kaybetti, sonra çok pişmanım nolur görüşelim diye geldi. Tersledin, çabaladı. Ama affedemiyorsun, ailen bile asla istemez artık. Napardınız
1 ay
Cevap
2Cevap
Eğer ben kendime göre gerçekten dört dörtlüksem Eğer çok güzel sevdiysem arkama bile bakmam defolsun gitsin
Çok güzel sevdim ama başkasına kötüledi beni sırf arkadaşı için.
O yüzden arkana bakma bak benim de başıma geldi benim çok uzun süreli bir ilişkim oldu düşün o kadar emek verdim ama çok güzel yaptım Her şeyi sonra geri dönmek istedi asla dedim ve bunu dediğimde seviyordum pişman da değilim. Herkes haddini elindekinin değerini bilecek bilmeyen de defolup gidecek
Haklısın bende çok seviyorum ama hayır diyorum sürekli.
Hayır demeye devam et Eğer değerini bilseydi zaten böyle bir şey yapmazdı. İnan bazı insanlar ne sevgimizi ne bizi zerre kadar hak etmiyor
Haklısın gitti beni başkasına kötüledi ben onu aileme katmışken gitti başka kızı seçti gelde affet gelde güven. Elli aleme rezil oldum
Lütfen öyle düşünme rezil olan sen değilsin rezil olan kim biliyor musun hayatındaki insanı ailesiyle bile onu tanıştırmış olan bir insanı başkasına kötüleyecek kadar karaktersiz olan bir insan işte rezil olan o
Aynı kişiyi iki kez bulamazsın, aynı kişide bile.
Son pişmanlık neye yarar
İyice pişman etmen lazım önce
Kendime bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle durumlar kalbi de zihni de yoran şeyler… Bir yanda özlem, bir yanda “ya yine aynısını yaparsa?” korkusu 😔
Keşke sadece sevgi yetse ama güven kırıldıysa, hele ailen de çok net karşıysa, geri dönmek çoğu zaman yara tazelemek oluyor.
Biz olsak mesafeyi korur, duyguyu kabul eder ama hayatımıza yeniden sokmayız. Özlemek, geri dönmek zorunda değilsin 💔✨