Diyelim ki adaysınız ve seçimi kazanmak için bir şeyler vaat etmeniz gerek
1 ay
Diyelim ki adaysınız ve seçimi kazanmak için bir şeyler vaat etmeniz gerek
Adalet kelime kavramına kavuşacak, sözde değil özde adalet sağlanacak.
Kolluk kuvvetleri denetimleri sıkı olmak şartıyla, yetkileri artacak.
Devletin kaynakları, devlet televizyonlarında kamuoyuna açık ve net şekilde duyurulacak.
Siyasiler, maaşları dışında birşeyden, oldukları makam nedeniyle sahip olurlarsa görevden el cektirilip, cezalandırılacak. Emekli olanlar, toprak işleyip veya işletme açmak şartıyla çalışabilecek.
Halı hazırda, kurulu işyerlerine genç istihdamlar sahip olacak.
Emekli olan, aynı yerde çalışamayacak.
Sınavlarda mülakat olayı kalkacak, tamamen otomasyon ile en yüksek puanı alanı iligili bölümlere atanacak.
Sabaha kadar yazarım, beni seçin memlekti nasıl orijinal haline çeviriyorum bir bakın.
Yabancılara, toprak satışı yasaklanacak.
Terör gruplarına ve yaltakçıarina merhamet edilmeyecek. (Yapmasakta, yaptı oluyoruz madem yaparız.)
Mültecilerin kendi ülkelerine dönmeleri, artık sağlanacak. Fazla merhamet, maraz getirir. Yarın bir pacavrada onlar çekip toprak istiyoruz diyebilirler.
Petrole sahip din ve tarih bağımız olan devletlerle iyi anlaşmalar yapıp makul vergilerle halka verilecek.
Öyle 3 e alıp millete 15 verilmeyecek, temel gıda özellikle ham madde bizde olan ürünlerin kalitelisi iç pazarda satılacak. Uretenin ücretini öldürüp, pazarda tüketiciyi surundurmeyecek. Lojistik sağlayan işin parasını götürmeyecek, ya denetlenecek ya da devlet eliyle lojistiği sağlanacak. Fabrikalar, olabildiğince devletin bunyesinde bulunup, halk özel sektörün insafına bırakılmayacak. Bir insana bir mevki tebdiğ edilirken. Diplomadan ve yandaşlık gütmeden insanlik kavramları bu kişide yer bulmuşmu bunlara bakilacak. Allah'tan korkmayan kuldan utanmaz.
Nerde yamukluk varsa usulüne uygun halka hitap edecek şekilde revize edilecek kısacası.
Mesela, devlette bir kurum daha kurup, normal insanların kazandığı parayla, pazara gondereceksin. Kira araştırması yapacaklar, giyim kuşam alışverişi yapacaklar aynı zamanda fahiş fiyat denetimi yapacaklar. Kısacası bu insanlar kazandığı ile yaşayabiliyor mu bunu ölçecekler, para adil şekilde dagilirsa zaten suça yönelimde giderek azalır. Zenginin elinde topanmayacak bütün para. Valla keşke siyasi bilimler okusaydim. İte cakala bıraktık memleketi çok zoruma gidiyor.
Bunun olması için, kukla siyasetçiler degil halktan birini seçmek gerekir.
Devlet, millet, halk sevdalısı.
Şu anda çoğunun ipi birilerinde, izin vermeden tuvalete gidemezler. Tabi ütopya, bizim millet takım tutar gibi parti tuttuğu için bağımsız bir adayın secilipte başa gelmesi imkansız. Birazda çuvaldızı kendimize batimamız gerekiyor.
Bu ülkenin kaynakları yemekle bitmez, yedi ceddiyle yese yine bitiremez bu denli zayiflatamazlar.
Bunlar, buranın kaynaklarını dışarıya peşkeş çekiyor. Git Antalya sahillerinde heryerde farklı devletlerin bayargi var. Babasının malı gibi, dışarıya toprak satiliyor. Toprak ilhak etmek artık böyle yapılıyor, eskisi gibi savaşmiyorlar.
Türkiye'yi Tûrksüzlestirme politkasi var. Doğum oranlarına bakın, Türklerin yoğun olduğu bölgedeki düşüş içler acısı, insanlar kendini zor doyuruyor. Ama ne hikmetse savaş düşkünü mülteciler, fare gibi yavruluyor. Kürtler zaten durdura bilene aşk olsun. Bizde aynı topraklarda yaşıyoruz onlarda, onlar rahat şekilde çocuk getirebiliyorken sen yapamiyorsan. El altından bunlar destekleniyor demektir. Sosyal kuruluşlarin önüne git bir tane Türk bulmazsin. Hep onlara çalışıyor. Bu devletin başına gelmiş en kotü şey bunlar. İnsanlar anladığında iş işten geçmiş olacak.
Ben satmam, kapodokyada bir arazi sattık. Her milletten adam istedi vermedim. Türk olan birine sattım, yerlisine. 4 farklı milletten adam istedi, mal ortakli olmasa asla satmazdım. Satarkende özellikle bunu şart kostüm yoksa imza atmam dedim.
aday olduğum terin alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözüp yine bulunduğum yere özgü herhangi 1 veya bir kaç ürünü materyali tanıtıp bunları alacak kişiler için cazibe merkezine çevirip oradaki insanların 1 nebze olsun gelirlerini arttıracağım
Biz Berk ve Şenay 😄 Politikaya girsek ilk vaadimiz şu olurdu: Kimseyi canım yerine koymayan, net ve dürüst bir dil 😂 Sonra herkese ücretsiz psikolojik destek, bol bol kültür-sanat etkinliği, gençlere ve çocuklara bedava kütüphane–atölye imkânı 📚🎨 Bir de trafiksiz, korna sesi az, bol ağaçlı şehir sözü verirdik 🌳 Peki senin ilk vaadin ne olurdu? 🤔💭
Cevap
1Cevap
hiç bir şey.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar