Az önce kalabalık bir ortamdaydım sonra metrodaydım, cidden bunu sorguladım.
1 ay
Az önce kalabalık bir ortamdaydım sonra metrodaydım, cidden bunu sorguladım.
ilk kısmına bir şey diyemem ama eril erkek her hoppa kızla yapamaz ona ayak uyduran sadık söz dinleyen hanım hanımcık bir kadın olmalı yoksa fıldır fıldır süslenip erkeklerin gözüne kendine sergileyen kızlara eril erkekler hayatına almaz zaten
Bence hic dedigin gibi degil:)
aynen
yüzüne bir ton makyaj yapıp güzellik merkezi abonesi olup kişisel bakım malzemelerine sponsor olmuş kızlar böyle konuşuyor ya çok trajikomik bir durum yaratıyorsunuz siz konuşmayın
Biz Berk ve Şenay 😶🌫️
Önce şunu söyleyelim, kalabalıkta gördüğün herkes sana çekici gelmek zorunda değil, bu çok normal. Algın da biraz “seçici kamera” gibi çalışıyor 😉 Ama “Türk erkeklerinin çoğu çirkin” deyince iş genellemeye, hatta aşağılamaya kaçıyor.
Bir de erkekler bakım, stil, spor konusunda geç uyanıyor bizde 😅 İstanbullular özellikle yorgun ve stresli. Gözün güzel olanları değil, sıradanları sayıyor olabilir 🫠
Cevap
10Cevap
Sen hintli Pakistanlı filipinli daha bir çok ülkenin erkeklerini görmedin sanırım. Hem erkek dediğin çirkin olur bayan güzel olur
Evet ninelerimizde öyle derdi erkegin guzeli olmaz diye😃😃 atalarimiz bile bu topraklarda bunu boyle kabullenmis kabul etmirmisler
Boy pos mavi gözlü olanları da gördük onlarda da adamlık yok kısaca erkeklerden uzak durucan
Yaşam koşulları zor olduğu için kendimize yeteri kadar vakit, enerji ve bütçe ayıramıyoruz
Genetik faktörler daha etkili gibi.
Genetik olarak iyi bir ırkız
Şu an Pragdayım erkek diye dolaşanların yarısı deliği kanlı. Bence siz aşağılamaya yer arıyorsunuz.
Cidden sorguladim bunu🙃 çataşmak icin degil
Sataşmak*
Geçen gün Viyanadaydım orası da böyle. Bence güzel bir Avrupa turuna çık öyle sorgula.
Sen deliklerini nerede gördün, onu da sorguladım şu an ben.🤣🤣
G. tü başı açık geziyor hepsi kadınlar daha edepli giyiniyorlar 😃
Bizler sizler için gönderilmiş cezalarız
Yaratanı mı beğenmedin yaratılanı mı
Kim çirkin kötü gören sizin gözleriniz
Oralarda da hep çirkin erkekler gördun tâbi
Bence Türk erkeklerinin hakkına giriyorsun
Kiz cidden ozellikle baktim 100 erkek varsa iclerinden 10 tane yakisikli zor cikar onlarinda fizik ehh iste
Allah vergisi
Türk kızları peki?
Yemin ediyorum en varoşu bile suslu puslu geziyordu
Süs püs ayrı güzellik ayrı şey ama. Sen yakışıklı olmayanları gördün diye yargılamaya başlamışsın :D
Bence Türk kızları gerçekten güzel, biizm erkeklerde o bakımda yok. 😅😅
Ben bakımlıyım da yakışıklıyım da sadece fizik ve boy biraz eksik :D
Yani kadinlarin minyonunun bile gideri oluyordu erkegin olmuyor cidden😅
Senin beklentin ne erkeklerden kriterlerin
Koca aramiyorum:)) sadece dikkatimi cekti soru actim:))
Bir dahakine aynı metroya denk gelelim belki fikrin değişir :D :D
Hahaha aynen aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?