+1 yılhaklısınız kaşlarımızı alalım sürekli sakal traşı olalım ağdaya gidelim sonra saçlarımızı kestirelim sürekli he bunları yapsak yine yaranamayız dersiniz kki uzun saç saç uzatırız kısa saç he hadi kestir sürekli oyuncak gibi saçlarımız la oynıyalım yok kılsız erkek yok hafif kıllı erkek yok kaslı erkek yok hafif kilolu erkek sizin isteklerinizi yapamayız ksuura bakmayın maymun gibi geziyorum ortada sakal saç kıl her b*k var beğenen gelsin beğenmeyende gitsin bu güne kadar da beğenen çook oldu orası da ayrı bir mevzu...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye'de bir çok ili gezdim. Bu gezilerim boyunca bir çok farklı bay/bayan tanıdım, gruplarına dahil oldum. Hiç bir zamanda İtalyan erkeği, Rus kadını hakkında diyalog kurmadık. Bu gibi kıyaslamalar bu siteye özgü ve özel diye düşünüyorum. Erkekler Rus kızlarının çok güzel olduğunu belirtiyor fakat bu güzellik kolay cinsellik yaşadıkları için, haksız mıyım? Ayrıca Rus kızları temiz de değil -ki mutlaka temiz olanları da vardır. Fakat bayanlar niye İtalyan erkeklere takılı kaldığını hala çözemedim.
00 Yorumla
bir dolmuşa biniyosun dolmuştamısın tuvalettemi belli değil midem bulanıyo artık ter kokusundan harbi insanlar bakın biraz kendinize su var sabun var parfüm var kendinize saygınız olsun bize yok bari...
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen hiç saygıları yok ayıp be bugün o dolmuş yüzünden çivillerim çıktı
+1 yılerkeklerin yazdigi yorumlara bakin hele :D
ama türk kizlari asaglamayi cok iyi biliyorlar. yok rus kizlari söyle yok rus kizlari böyle. kiz sizi begenmek zorunda degil vallah41 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Kendi ırkının erkeklerini beğenmiyorsun. Ama bizim erkeklerimiz kadar sevecen sevdiğini koruyan başka bir ırkta erkek tanımıyorum ben ayrıca bakımsız diyosun neye göre erkek napsın kaş mı alsın makyaj mı yapsın saçını mı boyatsız napsın. Erkek sakal traşını olur her gün duşunu alır temiz elbise giyer bunu zaten bizim dinimiz söylüyor. Madem Türk erkeklerini tipsiz buluyorsun atalarımız damı tipsiz Bence Dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeği Mustafa Kemal ATATÜRK'tür. Hem erkeklere yükleneceğine kendine de biraz bakman lazım gizli sorduğuna göre yüzün yok :)
23 Yorumla
Soran+1 yılAtatürk Yunan
ayrıca ben ateistim dine felan inanmıyorum hepsi safsata
traş olup temiz elbise giymek bir insana duyulacak en küçük saygıdır öyle diyelim
ne bileyim bir kltuk altı losyonu kullanın, parfüm sıkın vücut deodorantı sıkın
Senin baban da bir Türk erkeği değil mi?
Bunun sebebi genellikle işçi kesimi olması ve tahsilsiz bir nesilin son demlerini yaşıyor olmasıdır denebilir. Ilerleyen nesillerde bu sorunları aşacağız diye düşünüyorum. 71 ve 80 dönemi travması toplumsal kültüre çok kötü etki etti. Ekonomik olumsuzluklar ve üretimin olmaması ülkeyle beraber toplumun5 bireylerinin de gelişimini olumsuz etkiledi.01 Yorumla
Soran+1 yılAlman
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirsey diyeceğim Türkiye' de makyajsız güzel olan kiz sayısı çok az... Ama bir bir erkeği kendiniz le kiyaslarken makyajlı yani. en iyi halinizle kiyasliyorsunuz erkeklerin makyaj yapmak gibi bir sansida yok neyse o bu durumda tipsizlerle çıkacaksın o zaman sende.
20 Yorumla
+1 yılTurkiyeyi bilemem ama bizim ülkede çoğunluk bakimlidir genellikle kadinlarimiz bakimina önem veririler
24 Yorumla- +1 yıl
Sırf resim için beğendm
Soran+1 yılerkekler bakımlımı?
- +1 yıl
@MasterBoys teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Evet bakimlilar ve bence eger evliyse bir erkek onun bakimli olmasinda karisinin da buyuk rolü vardir karakter meselesi tabiki de ama karisi da ozen gosterirse o zaman cok daha iyi olur :) benim kardesim babam ve erkek arkadaşım bakimlilar ben 20 yilda bir kez bile babami bakimsiz gormedim her gun dus alir hep parfum kokar yastigina bile parfum kokusu siner hep. annem de oyledir bakimli kadindir ve babama da ozen gosterir
Bakımsız Erkeklerden şikayet edip veryansın ettiğin kadar, neden böyle bir vasat durumun gelip seni bulduğunu? Neden şikayet etmekten fazlasına sahip olamadığını düşünebilirsen karayı görebilirsin.. Bu kafayla üzgünüm ama işin çok zor..
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılTipsizler işte. Bunlar gibi değiller ki.
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...7e405ddbde.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya
+1 yılSadece türk erkekleri demiyelimde. bazilari diyelim. her irktan vardir bakimli olan bnce tembellikten
12 Yorumla
Soran+1 yılbence genlerde bir sorun var
- +1 yıl
Olabilir. bazilari baya pasakli ama
Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. sen daha beni görmedin, ondan böyle düşünüyorsun. dd
02 Yorumla
Soran+1 yılseni görsem heralde bayılırım buralarda
+1 yılBakımsızlkta katılıyorum ama tipe gelince birşey diyemem herkes ünlü erkekler kadar iyi değilki
01 Yorumla
Soran+1 yılLeonardo di caprio?
Francisco Lakowichi?
+1 yılCikta br senide gotsunler turk erkeginin 3 te kacisin
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedense kızlar tuvaleteri hep pis oluyormuş hemcinslerinizin dediğine göre. içi seni dışı beni yakıyor derler birde. ter kokunuzun üstüne birde parfüm sıkarsınız işlem tamam. bu işin kızı erkeği olmaz biraz büyüyün ergence konuşmayın
00 Yorumlakim demiş bakımsızlar die @bigbang35 in kendine baktığı kdr bakmayan kızlar var
02 YorumlaKızın bakımsızı olduğu gibi erkeğin de var yani normal birşey.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden sen bakımsızsın diye onlarda bakımsız olmak zorundamı göbek bağınız aynı anda mı kesildi?
+1 yılSen nerde yasiyosun ablacim? Herkes bakiyor kendine. Gozlerini ac biraz.
12 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Tatil yerlerine de bir bak istersen. İstanbul metropol bir sehir. Yani her turlu insani bulabilirsin. Kendine bakan cok insan da var
+1 yılKendi çevrendekileri anlatıyo olabilirmisin sorunda?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok genelleme yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöz zevkini mi bozuyoruz Ah canım.. Keşke sizde erkekler gibi yetinebilseydiniz. Erkekler hep yetinip birşey demediği için sizde kendinizi birşey mi sandınız
00 YorumlaDiğer konusunda 317 cevap paylaştı. sanaa tipsizler geliyordur sorunu kendinde ara sen ne kadar bakımlısın ve çevren de ne gibi insanlar var.
00 Yorumla- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıldedi kezban. sen ilk önce sakallarını kes :P 1.60 boyla spor yapmayan yüzü makyajdan görünmeyen tiplere bakımsız olmak normal.
00 Yorumla
+1 yılBen halimden memnunum hiç kimse için kendimi değiştiremem.
03 Yorumla
Soran+1 yılson Türk kozloro nodon bo kodor çorkon bon rosyoyo godoyorom
Soran+1 yılsonra*
- +1 yıl
Ben türk kızlarına çirkin falan demedim demiyorumda fizikle olacak iş değil bunlar.
Gayet ben her gün aynaya bakıyorum kim demiş bakımsızmışım diye 😊
00 Yorumlayeterince bakım yapıyorum fazlasını yapıp kime beğendiricem kendimi
00 Yorumla
+1 yılHaklisin türkiye genelinde böylede canım
İzmirde çok az sayıda bakımsız Erkek var10 YorumlaGenelleme yapmmasana safmsn cok bakimlilzri da var bakimsizlarida
10 YorumlaSiz zaten kendinize baka baka bir hal oldunuz ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneden sen bakımsızsın diye onlarda bakımsız olmak zorundamı göbek bağınız aynı anda mı kesildi?
+1 yılRabbim boyle yaratmis tipsiz demek uygun dusmez. Ben sahsen evlenince kendime bakmayi dusunuyorum eşim icin yani
00 Yorumlabırak şu Türk erkeklerini, sana gelmez. sen daha farklı seviyedeki erkeklere layıksın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılGayette bakıyorum kendime tip de doğuştan yapabileceğim bişi yok 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden siz bayanlar begenilme arzusuna kapılıyorsunuz ondan kendinizi victoria secret mankeni saniyorsunuz ?
14 Yorumla
Soran+1 yılbizim hiç bir zaman victoria secret mankeni gibi hissetmemize izin vermediniz ki! bizi kafeslere kapattınız yok kezban yok bıyıklı kafaes size girsin emi
Cevap sahibi+1 yılşimdi suçu olmayanların suçu ne kafesi musait bir yere koy
Soran+1 yıltamam :D
Cevap sahibi+1 yılşimdi seni merak ettim nasil birisin acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakımlı olanlar genelde ya cok yakısıklı ya cok zengin oluyo tabi onlarda baska kızları begeniyo ortalamalara bakmazlar:Dorta halli bakımlı olan tiplerde var ama daha az.
00 Yorumla
+1 yılDemi ya bakimli olup trans olsunlar demi sna o lazim agsgsdvsdbs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla Hergünüm maske yapmakla geçiyor lütfen Genelleme yapmayalım. Çok dikkat ediyom kendime
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalım devam et :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlara bakımlı olsun diyolar ama kendileri bakımsız.
10 Yorumla
+1 yılhepsi de aynı değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılalayı tipsiz
- +1 yıl
soruyu gizli sormuş biri için iddiali bir tabir değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarıda bakımsız diye olabilir bence
35 Yorumla- +1 yıl
Helal aralarinda bir sen çıktın
Cevap sahibi+1 yılBu onların seçimi.. bir adamı zorla bakımlı yapamazsın, bir kadınıda aynı şekilde zorla bakımlı olmaya zorlayamazsın.. Türk erkeğini bakımsız buluyosan yabancı erkeklere yönel derim sorun çözülmüş olur
- +1 yıl
Ulan biz nerden cikiyoruz siz kadinlardan hic aynaya bakma geregi duydun mu bu arada allahin yarattigi hicbir tipe de laf etme gibi bir lüksün yok
Soran+1 yılateist birine ne güzel bir laf söyeldin
+1 yılBakımsız tipsiz kıllı öküz kaba
21 Yorumla
Soran+1 yılHepsi öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık nerde yaşıyorsan trollcuk? gel seni güzellik merkezine götürelim
00 Yorumla
+1 yılGenel yargıya karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılYooo ben bakımlı bir erkeğimm..
05 Yorumla- +1 yıl
nimonn :-P
- +1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK Efendim :)
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
yok bişey :D :P
- +1 yıl
@BiliyormBununAdı_AŞK iyi bakalım :D
+1 yılBazıları çok iyi ama ya deme öyle :)
115 Yorumla
Soran+1 yılonalrs eni beğenmior bence ama yinede sen bilrisin :)
- +1 yıl
Valla ne yalan sölim beğeniyorlar canım :D
- +1 yıl
Seni beğenmemişlerki bu kuyruk acın ondan hahaha :D
Soran+1 yılcanım retrica felan olmasa yani senin beğenenin hiç olmaz
- +1 yıl
Beni zaten sanaldan beğenmiyorlarki gerçekte beğeniyorlar
Soran+1 yılbence başka amaçlar için beğeniyorlardır ayrıca ben türk standartlarındaki kızlar gibi değilim benim babannem alman ondan dolayı genlerim farklı
- +1 yıl
He başka amaçlar için , anca kendini avut canım sen. Sen çirkin olduğundan karşınada bakımsız erkekler çıkmıştır valla benim tanıdığım türk erkekleri bakımlı ve yakışıklı :)
Soran+1 yılsana özelden mesaj atayımda istersen tipime bak bakalım senden daha güzel olduğuma inanıyorum :) bu Türk kızları hep böyle kendini beğenmiş oluyor :)
- +1 yıl
Sana yemin ederim ki 1 gram güzel olan biryerin yok resmini gördüm. Türk kızları sana 100000 basar nedense bu ezikler hep kendini beğenmiş oluyor. Bidaha türk kızlarına laf etme. Ve önce aynaya bak :DDD
Soran+1 yılnerenle baktın anlamadım
- +1 yıl
Gözümle baktım kötü ama götümle baksam yine kötü görünür :)
Soran+1 yılbende seni beğenmedim ben sana bence 10 beden byük gelirim sen bildiğin tipik Türk kezbanısın :D
- +1 yıl
Ben mi kezbanım ahahahah canım ya kendini gizleme nedeninden biri de senin kezban olman zaten allah aşkına güzel bir tarafın varsa şurdan şuraya gitmek nasip olmasın. Yazık sen anca kendini avut kendinde biliyosun çirkin olduğunu ama hala türk kızı kezbanı falan bence türk kızlarındaki en çirkin kız bile senden çirkindir :) ayrıca ben güzel olduğumu zaten biliyorum sen ne kadar çirkinsin desende beni hiç sarsmıyor yani :DD
- +1 yıl
Pardon ordaki bence türk kızlarındaki en çirkin kız bile senden güzeldir olucak :D
Soran+1 yılsanki sen çirkin diyince bana ben bir üzüldüüm anlatamam nasıl ağlıyacağımı şaşırdım tatlı su müslümanı seni :D
+1 yılYine bir genelleme ^^
02 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme adı üstünde bu gennelemeye uymayanlarda var tabii
- +1 yıl
Hayirlisi ya ^^
+1 yılbayanlarda çok bakımlı tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbayanları söylemiyorum bile
o takıldığın yerlerdendir ;)
10 Yorumla
+1 yılYanlız erkek bakımlıdır.
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim tarzım bu kardeşim.
00 Yorumla - Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılböyleyiz yapacak birşey yok :/
10 Yorumla Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kim için bakım yapıcaz Türk kızları için mi
12 Yorumla
Türk kadınları çok bakımlı olduğu içindir sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılneden kadınlar bakım yapmıyor diye siz yapmamak zorundamısınız? öyle bir kural mı var
+1 yılPeki bıyıklı kızlara ne demeli?
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki kıllı göbekli erkekler?
- +1 yıl
G*tten bacak kızlar?
- +1 yıl
Kıllı göbek ne alaka la
Soran+1 yılgenelrde sorun var 160 boylu olmayı biz istemedik
sen çok mu güzelsin :D
02 Yorumla
+1 yılsen hangi köyde yaşıyon :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul ne zaman köy oldu ya :)
- +1 yıl
bakımlı derken ne dıyorsun onu anlamıyorum yani?
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız haklı dağılın
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılAhahahahha
00 Yorumla
+1 yılevet bende bakımsızım
00 YorumlaHı pardon?
00 Yorumla
+1 yılyani
02 Yorumla
Soran+1 yılbakın kendinize elalemin erkekleri taş gibi